bende ona kızıyorum daha bugün ölmüş çocuk hemen nasıl bu kadar duyarsız oluolar....yazık gencecik bir fidan kırılmış,aile ev derdinde ama acaba nedenleri varmı??
bu dünya böyle işte kahpe..
nurdan üzüldüm çokçocuğumı üzülsek,ailesine mi ,yengene mi..
bnm arkadaşımın babasıda vefat etti iş yerindeki kazada..sigortası yokmuş tabi aile dava etti ..
ama fabrika sahibi kurnaz adam kazazedenin akrabasıyla anlaşma yapmış 3 kuruş vermiştir ellerine..
yok efendim bu aile hak talep edemez ayrı yaşıyorlar babasının yüzlerien bakmıyorlardı die..
tamam ayrıydılar ama babaları ile görüşüyordu çocukları..ama akrabalarda işte ayrı bi alem,ee kör ölünce badem gözlü oluyor ,bu bir gerçek..
yok canım istemelerine kızmıyorum elbet bi bedeli olacak hak edio fazlasıyla ama daha gömülmeden bu lafların edilmesi acı verici....yok kızlar ama cezalandırılmaz ise böyle insanlar hep olacak..hak talep edicekler tabi..
alamıyacaksa hapise girecek adam..hak talebini devlet sunuyo zaten..sanırım direk ceza yesin denmiyo..
ee ben az koşturmadım hakem heyetlerinde!!!evkurdan daha ölsem bişey almam
sizde sakın almayın..
denedimbiliyorum dan paketim gelmiş...
ayyy bu ne demek oluyor yahu...bulaşık deterjanını anladım da bebek bezi de var bunu içinde...
ayyyy görünce bile tırstım yani...
evkurdan daha ölsem bişey almam
sizde sakın almayın..
ee ben az koşturmadım hakem heyetlerinde!!!
hayırdır cnaım?
öyledir onlarhayatımda hiç bi insanı öldürmek aklımdan geçmemişti taakii evkur çalışanlarından nefret edene kdr
koşu bandı aldık ya
kaç gündür zorla telefona çıkıyo paşazadeler ve teslimi hakkında birsürü yaln dolan
sinirlerimi bozdular
neyse ya bu akşam gidip önce iptal ettiririm sonrada tararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?