Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yazık gencecik bir fidan kırılmış,aile ev derdinde ama acaba nedenleri varmı??
bu dünya böyle işte kahpe..

nurdan üzüldüm çok çocuğumı üzülsek,ailesine mi ,yengene mi..
bnm arkadaşımın babasıda vefat etti iş yerindeki kazada..sigortası yokmuş tabi aile dava etti ..
ama fabrika sahibi kurnaz adam kazazedenin akrabasıyla anlaşma yapmış 3 kuruş vermiştir ellerine..
yok efendim bu aile hak talep edemez ayrı yaşıyorlar babasının yüzlerien bakmıyorlardı die..
tamam ayrıydılar ama babaları ile görüşüyordu çocukları..ama akrabalarda işte ayrı bi alem,ee kör ölünce badem gözlü oluyor ,bu bir gerçek..

yazık gencecik bir fidan kırılmış,aile ev derdinde ama acaba nedenleri varmı??
bu dünya böyle işte kahpe..
bende ona kızıyorum daha bugün ölmüş çocuk hemen nasıl bu kadar duyarsız oluolar....
girsin cezasını çeksin deriz dimi genelde ama yok ev istiolar...
bunun pazarlığı mı olur_????

(( insanoğlu ne tuhaf dimi 3 kuruşu oldum mu anasını bile satar kıvamına gelmiş..
bi evladını yitirmiş bi aile için evin lafı mı olur.....
insan evladının canının acısını evle mi basırır ya(

yok kızlar ama cezalandırılmaz ise böyle insanlar hep olacak..hak talep edicekler tabi..
alamıyacaksa hapise girecek adam..hak talebini devlet sunuyo zaten..sanırım direk ceza yesin denmiyo..

yok kızlar ama cezalandırılmaz ise böyle insanlar hep olacak..hak talep edicekler tabi..
alamıyacaksa hapise girecek adam..hak talebini devlet sunuyo zaten..sanırım direk ceza yesin denmiyo..
yok canım istemelerine kızmıyorum elbet bi bedeli olacak hak edio fazlasıyla ama daha gömülmeden bu lafların edilmesi acı verici....

Adacım eklediğin yufkaları görünce içim buruldu nasıl ,
Rahmetli ananeciğim geldi aklıma her ramazanda yapardı mutlaka..
Nur içinde yatsın..

denedimbiliyorum dan paketim gelmiş...
ayyy bu ne demek oluyor yahu...bulaşık deterjanını anladım da bebek bezi de var bunu içinde...
ayyyy görünce bile tırstım yani...

o paket bana reglimin geciktiği tarihte gelmişti var ya bayılıcaktım yanii :)

geciktim ya, gerçekten böyle bir şeye hazır olmadığımı o an anladım..test sonucuna bakamadım bile..

bu arada sen yoktun cnm anlatıyım,bnmkine dedim bakamıcam git bak test sonucuna..
sen bu diğer çizgiyi boya kırmızı kalemle bana göster o an kaynar sular döküldü başımdan..
sonra aklıma geldi böle fırsatı kaçırmıyacağı dedim ver bakiim yakından boyadınmı..anladım tabi sonra
hayırlı olsun deterjanın cnm :) ben pek bi memnun kaldım..

evkurdan daha ölsem bişey almam
sizde sakın almayın..

ben bu kanıya daha önceden varmıştım canım... eğer hala gelmediyse ürün iptal ettirin bence...

bu arada benim koçişin yaptığını anlatıyım....

ben geçen sene strawberyden bulgari omnia parfüm seti almıştım... duş jeli, vücut losyonuda vardı içindee....çeyizime koymuştum.. şimdide tuvalet aynamın önünde duruyorlar... ve bir türlüde kullanmaya kıyamıyorum... geçenlerde duştan çıktım... eşim bende önce almıştı duşunu... bir baktım bu adam benim losyonu eline boca etmiş.:1shok:
ben bir çığlıkkkk bastım... adam ne olduğunu şaşırdı.... delikafadulden
meğersem benim kıyamadım losyonu herifim sürekli kullanırmış.... krem niyetinee......
allahım bir sinirlendim.. bir sinirlendim... daha öncede başka bir duş jelimi bitirmişti o şekilde...Çok üzgünüm çoook adam sürkeli ben kokoyorr.... en sonunda sordum..... unisex diye biliyormuşta beyefendi bu ürünleri....:1closedeyes:

ee ben az koşturmadım hakem heyetlerinde!!!

hayırdır cnaım?

hayatımda hiç bi insanı öldürmek aklımdan geçmemişti taakii evkur çalışanlarından nefret edene kdr
koşu bandı aldık ya
kaç gündür zorla telefona çıkıyo paşazadeler ve teslimi hakkında birsürü yaln dolan
sinirlerimi bozdular
neyse ya bu akşam gidip önce iptal ettiririm sonrada tararım

hahahaha gülsün iyi geldi valla sağol cnm :))
benim eşimde benim neyim varsa kullanır hele o kremimi kocaman parmağıyla yüzüne bi sürüşü var :)
parfümlerimden bahsetmiyeyim :) saçına kadr sıkıyo
sonrada diyorumki ay diyorum işyerindekiler seni başka şey sancak
olsun daha iyi ya işte diyo :)

balcım alıcak başke yer bulamadınızmı o kdr uyardık burada evkuru ki..nurdanın başından geçende belli..bende dedim hayatta bişi almam zati pahalıya satıyo uyuzlar.. alsanaalsanasmile

bu arada bnmde istediğim bişi vardı onu aldı eşim dedim ya..
kas geliştirici cihaz..(zayıflatma değil) herkes işe yaramıyo zayıflatmıyo diyo ama bu zayıflatmak için değil zaten..eklicemde ismini tam yazamadım ,google amca da yardımcı olmuyo
akşama eklerim artık..yalnız kasları çok iyi çalıştırıyor..mekik yapamıyodum artık çünkü hastalığımdan dolayı..dambulda kaldıramıyorum aynı şekilde..ee kollar ve göbek aldı başını gidiyo saldı kendini..
bende böle bi çözüm bulmum..sarkma olayından nefret ediyorum çünkü..
bakalım inş. işe yarar 1 ay sonra biraz farkeder die umud ediyorum..

öyledir onlar
satana kadar canını yerler sattıktan sonra gözleri görmez böylelrinin((
uyuzlr yaa
bide merkezi arasan devlet dairesi gibi ordan oraya sallıolar hattı ne sinir etmişlerdi geen beni...

cute eşimin tez canlılığında oldu ne olduysa
neyse daha konuşmıyım
işllh senin üründe işe yarar cnm ii günlerde kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…