ayy canım seninkide kötü olmuş yaa.....hemde hiç kullanamadanKızlar naptınız bebekler evkurdan kim ne aldı gelmedi gerilere bakmadımda
Gülsüncüm deme yaa bende geçensene aynı yerden bvlgri aqua almıştım bide yanına bubrry weekent kociş annesigilden gelirken paketi kaybetmiş nasıl üzüldüm nasıl. Bazen çok duyarsız olabiliyorlar
bu arada bnmde istediğim bişi vardı onu aldı eşim dedim ya..
kas geliştirici cihaz..(zayıflatma değil) herkes işe yaramıyo zayıflatmıyo diyo ama bu zayıflatmak için değil zaten..eklicemde ismini tam yazamadım ,google amca da yardımcı olmuyo
akşama eklerim artık..yalnız kasları çok iyi çalıştırıyor..mekik yapamıyodum artık çünkü hastalığımdan dolayı..dambulda kaldıramıyorum aynı şekilde..ee kollar ve göbek aldı başını gidiyo saldı kendini..
bende böle bi çözüm bulmum..sarkma olayından nefret ediyorum çünkü..
bakalım inş. işe yarar 1 ay sonra biraz farkeder die umud ediyorum..[/COLOR]
gülsüüünn :roflol:
bende bnmkine krem neyim sürdüremiyorum poff..nemlendirici sürmesi lzm yani..
hiç sevmiyomuş yapış yapışmış..
bende dedim ben genç kalıcam sen yaşlan :dilcikar: yanıma yakışma sonra dedim
,sonra tırstı iyi sen sür öyleyse dio uzatıyo yüzünü hey allam, erkekler bi alem
aynen öyle nasıl kazanıollar söyliimnurdan merkez merkez değil
müdür müdür değil
çalışanlar adam değil
hepsi bi havadan oynuyor
birsürü mail attım şikayet maili am çok arsızlar
yağmur sanar geçer giderler
nasıl bukadr aptal insanı biş araya toplamayı başarmışlar hiç anlamadım
neyse ya sinir kat sayım artıyo aklıma geldikçe
işllh eşim gittiğinde gözlerinin üstüne çakar bitane
balcım hemen şikayetvar. com a şikayet et.....
balcım hemen şikayetvar. com a şikayet et.....
valla ben ettim 8 ay uğraştım 2 kez bilirkişiye götürdüm ürünü.orada evkurun o kdr çok şikayetleri var ki ..hiiç umurlarında değil hakketten..
tüketici haklarına şikayet etmek var aslında ama oda uğraştırıyor cidden insanı..
ederler hele bak ürünü kakalasınlar git yüzüne bakmazlar böyle adamlar işte...aradı demin şıllık bi karı yarın kesin diyo
yok dedim hem evkurdan hem çalışanlardan hepinizden nefret ettim
miğdemi bulandırıyosunuz dedim
hala karı ısrar ediyo...
ben olsam öyle tiplerin önüne çiğ köfte koyardım...takma dengesiz insanları kafana..Gülsün canım misafirler pek iyi geçmedi ya (fazla dedikoducu gördüm kendimi). Kadınlar çok havalılar hemde çok dolaptaki patates salatasını bile çıkarmadım düşün içinde soğan var falan diye. Biri gene daha iyide aman ne bileyim gerildim biraz ama çaktırmadım mütevazi, canayakın bir ev sahibesiydim her zamanki gibi ama gerildim genede poffffff .
sen numarayı ver ben arayıp söyleneyim hıncım hala geçmedi.biricik walla anlatırsam dahada sinirlencem cnm
kısacası aldğımız bi ürünü perşembe gününden beri söz veriyolar ve teslim etmiyolar
aynı zmanda arayıp bildiren yok
ben arıyorum telefonu top gibi birbirlerine atıyolar
ya arayıp gerizekalılar demek geliyo içimden arasammı???
Gülsün canım misafirler pek iyi geçmedi ya (fazla dedikoducu gördüm kendimi). Kadınlar çok havalılar hemde çok dolaptaki patates salatasını bile çıkarmadım düşün içinde soğan var falan diye. Biri gene daha iyide aman ne bileyim gerildim biraz ama çaktırmadım mütevazi, canayakın bir ev sahibesiydim her zamanki gibi ama gerildim genede poffffff .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?