Sağ ol canımm.günaydınlarr
eregliii , bebeğim olur öyle aksilikler, kına gününe yetişir merak etme.
durup durup ağlamanda çok normal , bende aynen öyleydim , hele kına olacağı günün sabahı akşama kadar ağladıma ma kına yakılırken kikirdedim hep :)
Ay bide mileltin nazını çekmek sinir ediyor ya kaç günüm gitti elbisem arkadaşındaydı onun tanıdığı terzi vardı, çok zor bişeyde değil hani daha indirimli olur belki diye onun hafta tatilini bekledik bende geleyim ölçü alır iyice diye kızın çarşamba hafta tatilydi ama nerde. Kaç günümde boşuna gitti. Bende gittim aldım elbiseyi başka yere götürdüm (gelinliği aldığım yere) ay dert oldu başıma orada iyice bir giyindim etekleri kısa, üstü pot duruyor
Gülsüncüm sağ ol cnm.Günaydınnn:))
Ereğlicim... bir göremedik şu elbiseni ve gelinliğini yaa....
Bu dönemlerde herkeste aynı sıkıntılar oluyor... Boşuna kendini kasmaa.... Hem gider hem ağlarsınnn:gitme:zemuszemus
Çok çok sağ ol cnm.ahhh ereğli geçmişte yazdıklarıma bir bak bende aynı durumdayım
şu eski topik vardı ya evlilik hazırlıklarında sohbet bölümünde evlenmek üzere olanlar neler hissediyorsunuz diye inan bana herkes aynı durumda herkes aynı şeyi hissediyor bu ara
rahatlamaya çalış ben geneldeçok gerilince sevdiğimle tanıştığımız anı düşünürüm yada bana açıldığı anı bu bana ilaç gibi gelir
yada uyurken ki yüz ifadesini bebekler gibi yada beni gögsüne bastırdığını böyle şeyleri dene sende
senin düğün ne zaman benim 17 temmuz
Çok sağ ol robotcukk. Profildeki foto manyak hh bu arada:)çok geçmiş olsun ..gelince herşey üstüste gelir ..daha önce de söylemiştimya son dört yılım benim de sürekli hastahanelerde geçtiği için seni çok ii anlıyorum ..ben nişanlı iken babam operasyon geçirdi ankarada ..o zaman ankarada oturmuyorlardı ..geldiler bende kaldılar ..sonra evlendik yine bir operasyon daha geçirdi ..onda da bizde kaldılar ..sadece babamlar değil abimler kardeşlerim de bizdeydiler...sonra ankaraya geldiler ...epilepsi nöbeti geçirdi 2 gün hastahanede kaldı eşimle ikimiz kara kışta hastahane köşelerinde ,arabamızın içinde sabahladık ...
anlatsam bende de bitmez ama sabırlı olacaksın yapacak bir şey yok ..ALLAH büyük dert vermesin de evliliğini de yaşarsın merak etme ..nasılsa bütün zamanlar sizin...
kel ki ne kel alaka kaydirigubbakcemile3
ii vazgeç istersen evlenme ...bu kadar büyütme bu olayı yoksa iice moralin bozulur ...sürekli bu mevzuyu düşünmektense kendini bu olaya adapte etmeye çalış ,kendini telkin et ...doğru insanı bulduysan eğer zaten çok daha güzel olacak herşey ..farklı bir şey yok bu kadar kasılma ..sadece sorumluluk artıyor farklı ortamlar yeni insanlar tanıyorrsun ,e tabi eşini de tanımaya başlıyorsun hepsi bu ..şakkıdı
Çok sağ ol canım. Kuş dikkat et kendine be Allah korusunereğliimm
bunlar olağan şeyler üzülme senn
hepsi geçer ama
eşim kaıpları boyamıştı onları takıyoduu
dedim yardm edeyim elimi altına koymuşum kapının
kapı bi indi 3 parmak gitti sağ elimin ama nasıl ağlıyorum
neyse suya tuttuk falan 5 dk geçti zonklaması da azaldı
yine kapıyı takmaya çalışıyodu
bu sefer de sol elimin bi parmağını sıkıştırdm
çook canm acıdı çookk
Emekli olunca atla gel buraya modern bir sahil kenti sülemesi ayıp:) bizim burası.sevgili robot akannehir sevgili günlük gibi olmuş :roflol:
dinliyorum mglove :roflol:
özlüyorsun gel ankaraya gezdireyim seni kaydirigubbakcemile3
valla ankara çok düzenli bir şehir o yüzden seviyorum ama bir süre sonra herşey rutinleşiyor ..gezilecek bir yer yapılacak bir şey kalmıyor ..bazen bunalıyorum ..benim aklımda küçük bir sahil kentinde yaşamak var ...
doğayla baş başa bir yer olsun şakkıdı
Karpuz karpuz karpuz çok iyi geliyor:)gunaydın kızlar.
ya esım geldıgınden berı karnım ısıtı napcam ben. sureklı kuru yemekten ç buyuk w ye cıkamıyom gıbı yedıgımın hepsı yarıyomu ne yapsamkı. şişttim he.
amannn Allah baska sıslık vermesın ne dıyım
[
Hamarat gelinler siziii.hoşgeldin canım...
knowun dolgu kekini yaptık casperla...akşama misafirlerimize:)))
gel canım benim... beklerim...
aaa hadi gözün aydın... hafta sonunda berber olurusn annenle::)
Aynen özenilmemiş hediyelerine falan sinir oluyorum o yüzden benimki bana bişey almıyor artık. Konuştuk anlaştık. Ben ona bir sürpriz yapacağım diye aylarca düşünürken beklerken onun ayak üstü hazırladığı şeyler sinirime dokunuyorda çünkü en sağlıklısı böyle oldu bizde.hedıye tabiki çok onemlı degıl . ama dusunulmeden kafa yorulmadan alınmıs alalede seylere ben delı olurum. genel olarak anneler gununde bıle mutfak hedıyesı alınmasına gıcık olmusumdur. ınsaların ozel gunlerınde sadece onlaa ozel olan seyler alınması gerektıgıne ınanırım. esıme dedım zaten kaldıralım hedıye ısınİ ama kabul etmıyo. aradan cıksın sunu alayım tarzı tavır benı sınırlendırıır.
Geçmiş olsun canım.daha iyi olmana sevindim canım...
aayy kızlar yaaa çok fena bel ağrım var yine benim yaaaaa:1closedeyes:
Umarım düzelir hemensaçma sapan herşey
gerçekten boğuluyorum ben yaaaa sinir oluyorum
dün saçma sapan bişiden tartışmıştık annemde ve de oda vakıf oldu hatta tartışmamıza hayatta en sinir olduğum şeydir 3. kişinin görmesi
her neyse bugün sabah çıktık gene hafif gerilim var ama elimi tutuyor filan çok soğuk değiliz. iş yerlerimize geldik msnden konuşuyoruz
tel açıyorum aptal gelinlikçiyle ilgili muhabbetleri aktarmak için vs soğuk soğuk konuşuyor bir sürü aşk sözü söyledim boşşş bende evet aynen vs msnden de öyle yazıyor en sonun da neden soğuksun dedim soğuk değilim artık ne yapacağımı şaşırdım yok diyorum birşey anlamıyorsun vs tersledi sonrada ben çıkıyorum dedi msni kapattı
telefon açtım meşgule attı. nedir şimdi bu neeeeee
bende mesaj attımsinir olmayayım kızmayayım adım sinirliye çıktı sakin olayım diyorum ama nedir şimdi bu ne? diye
ÖLEEEEEE
Gülsüne katılıyorum mglovee. Süper izah etmişsin beybii:)canım bence çok üstüne gitme... msn kapattı ve gittiyse demekki bunalmıştır oda.. sinirlidir... hemen arama.. biraz sakinleşmesini bekle... bende kızınca eşim sakinleşmeme izin vermez ve hemen arar... ben daha da çok sinirlenirim.... tartışma daha çok büyür...
sende biraz sabırlı ol... önce karşı tarafa zaman ver.. sonrasında problemi çözmek için konuş..