Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Sağ ol canımm.
Ay bide mileltin nazını çekmek sinir ediyor ya kaç günüm gitti elbisem arkadaşındaydı onun tanıdığı terzi vardı, çok zor bişeyde değil hani daha indirimli olur belki diye onun hafta tatilini bekledik bende geleyim ölçü alır iyice diye kızın çarşamba hafta tatilydi ama nerde. Kaç günümde boşuna gitti. Bende gittim aldım elbiseyi başka yere götürdüm (gelinliği aldığım yere) ay dert oldu başıma orada iyice bir giyindim etekleri kısa, üstü pot duruyor klava:klava:klava: Öldüm sinirden ayak bileklerim gözüküyor o kadar kısa. arka kuyruğunu kesip uçlara ekleyecek,askı falan yapacak öndeki potluk kalacakmış :tomato: Sen neler yapiyosun Pınarcım?

Günaydınnn:))

Ereğlicim... bir göremedik şu elbiseni ve gelinliğini yaa....
Bu dönemlerde herkeste aynı sıkıntılar oluyor... Boşuna kendini kasmaa.... Hem gider hem ağlarsınnn:gitme:zemuszemus
Gülsüncüm sağ ol cnm.
Çok çok sağ ol cnm.

Çok sağ ol robotcukk. Profildeki foto manyak hh bu arada:) Çok sağ ol canım. Kuş dikkat et kendine be Allah korusun
Emekli olunca atla gel buraya modern bir sahil kenti sülemesi ayıp:) bizim burası.

Karpuz karpuz karpuz çok iyi geliyor:)
[
hoşgeldin canım...
knowun dolgu kekini yaptık casperla...akşama misafirlerimize:)))
gel canım benim... beklerim...
aaa hadi gözün aydın... hafta sonunda berber olurusn annenle::)
Hamarat gelinler siziii.

Aynen özenilmemiş hediyelerine falan sinir oluyorum o yüzden benimki bana bişey almıyor artık. Konuştuk anlaştık. Ben ona bir sürpriz yapacağım diye aylarca düşünürken beklerken onun ayak üstü hazırladığı şeyler sinirime dokunuyorda çünkü en sağlıklısı böyle oldu bizde.

daha iyi olmana sevindim canım...
aayy kızlar yaaa çok fena bel ağrım var yine benim yaaaaa:1closedeyes:
Geçmiş olsun canım.

Umarım düzelir hemen
Gülsüne katılıyorum mglovee. Süper izah etmişsin beybii:)

geldi beyimiz msne benimki zaten açıktı kapatmamıştım
selam verdi bende selam yazdım başkaca bişi yok
heyecanla bekliorum ama ben bişicik yazmayacağım

cutecim ben o siteyi biliyordum şekerim....
çok faydalandım oradaki alternatiflerden...güzel örnekler var

kesinlikle katılıyorum sana canım:))))

eeee hocam kim :)))

canm bnm boşa sevmiyorum seniiii, benziyos hee :) o hayat tecrübesi bende de var..du sana özelden bişi yazıcam bu konuyla ilgili...

merak edenler napsın o özeldekini ??

geldi beyimiz msne benimki zaten açıktı kapatmamıştım
selam verdi bende selam yazdım başkaca bişi yok
heyecanla bekliorum ama ben bişicik yazmayacağım

sakin ollll hiç tartışmamış gibi:hulya:

ereğlicim gelmiş gitmiş,ah cnm o sahil nasıl özledim bir bilsen geçen facede görüdm bazı arkadaşlar gitmişler toplanıp ...keşke şöle 1 haftalığına dönsem o günlere

kızlar kızlar
öğleden önce ile ilgili sana bir açıklama yapmak istiyorum dedi ben bişi demeyince
bazen kafam çok dolu oluyor seninle ilgilenemiyorum ama unutmaman gereken şey seni seviyordum seviyorum ve seveceğim dedi
gülsünnnnnn bal63 robot haklı çıktınız
sussan sussan herşey güzel olacakkk!!!!!!!!!!!

bal63 sen urfalımısın da

YUPPİİİİİİİİİİİİ bak ne güzel açıklama yapmışş...sorsanda bu açıklamayı yapmayanlar var daha ne istiyon cnm hemen sinirlenme bence herşeye bende senin gibiydim sonra burda terapi aldım :)) gülsüncüm sağolsun şimdi herşey daha güzelll

eşim urfalı cnm..turkbayragi

delikafadulden
bakk gördünmü... eğer o anda telefonu açsaydı neler söyleyecektin hatırlıyormusun.. ve senin sözlerinden sonra onun daha da kırılacağını ve sinirlenceğini düşün... herşey daha da kötü olcaktı.. demekki beklemek ve sabretmek lazımmış canım... bu sana örnek olmalı... :)))

oluyor gülsüncüm ders oluyor eskiden çok sabırlıydım hatta bazen haklı bulsam da kendimi özür dilerdim onun bana dönüşü harkulade olurdu
ama bu süreçte sabredemiyorum patlayıveriyorum

yok canım yaa benim yaptığım birşey yok... allah bozmasın canım benim...

ya ozmn senide yardımcı atasak olmazmı???
neler görmedimki :))

buralardayım cnm,kafa toplamaya ihtiyacım vardı,kabuğumun içindeydim çok iyi geldiolumunekankayizsmile

olmaz yardımcı olamam ben mutlaka bakan olmam gerek ..bakan olup herşeye karışmam lazım kaydirigubbakcemile3 hem bakanların yardımcısı olmuyor ulennn sempatiksalakcinni
ulennn bu elbiseyle uğraşacağın at gitsin yenisini al be kaydirigubbakcemile3 başına bela oldu iice iimi kaydirigubbakcemile3
yaa boşversene sen taktın bu hediye mevzusuna ..adana ziyagil gibi romantik herif bu devirde nerde kaydirigubbakcemile3 elindekine dua et sen yine de kaydirigubbakcemile3
her zaman her zaman herifin işi gücü yok sana özel şeyler yapmakla mı uğraşacak akannehir ayaküstü de olsa birşeyler yapmış işte niye irdeliyorsun ..herkesi olduğu gibi kabullen ..sanki dövdü sövdü ,aldattı yaaaww ..tepkiye bak kaydirigubbakcemile

profilim manyak ama gerçeği daha manyak :roflol: gerçek manyak :roflol:

adanaya mı yok almayayım sevmem orayı
ben şöyle karadeniz ya da ege sahil kendit istiyorum

bunlardan varmı sizde efem :roflol: varsa 1 porsiyon recaaa ediyorum :roflol:
benim haklı çıkmama ihitmalim sıfır ..zaten bu yüzden herkesin akıl hocasıyımya kaydirigubbakcemile3
herkes gelir derdini bana anlatır benden akıl ister ..yakında tvlere güzin ablalık yapmaya çıkarsam şaşmayın :roflol::roflol:
ama gerçekten öyle yaaaaww öyle çok bu konularda dert dinledim akıl verdim ki kendime aklım kalmadı :roflol:

Son düzenleme:
yok canım yaa benim yaptığım birşey yok... allah bozmasın canım benim...

olurmu tatlım ya sabırla dinlemen bile yetiyordu bana...

benim haklı çıkmama ihitmalim sıfır ..zaten bu yüzden herkesin akıl hocasıyımya kaydirigubbakcemile3
herkes gelir derdini bana anlatır benden akıl ister ..yakında tvlere güzin ablalık yapmaya çıkarsam şaşmayın :roflol::roflol:
ama gerçekten öyle yaaaaww öyle çok bu konularda dert dinledim akıl verdim ki kendime aklım kalmadı :roflol:[/QUOTE]

oooooooooooooooooooooo

oluyor gülsüncüm ders oluyor eskiden çok sabırlıydım hatta bazen haklı bulsam da kendimi özür dilerdim onun bana dönüşü harkulade olurdu
ama bu süreçte sabredemiyorum patlayıveriyorum

her zaman karşındaki erkeği sna mahcup düşeck duruma getirki dönüşü muhteşem olsun ..
bağırıp çağırmakla birşey elde edemezsin ..erkeklerin en sevmediği şey bağırıp çağıran dırdır eden kadın profilidir ...
oyunu akıllı oynayacaksın ...
öyleki o hep ben ne dersem o olur sanacak ama aslında hep senin dediğin olacak sengözlerimebaksanab

erkekleri yönetmenin kuralı budur şakkıdı

valla robotçum ben tecrüebem fazladır diye idda etmedimki canım... sadece sen daha uzun süre evli olduğun için daha fazla tecrübe sahibi olduğunu söyledin... bende bunun aksini... süreyle değil hayatta yaşananlarla tecrübe sahibi oluncağını söyledim... ve bunudna arkasındayım canım....
herkesin tücrübesi muhakkak kendine göre fazladır... herkes kendince altından kalkamsı zor şyler atlatmıştır...
ama bu tamemen göreceli bir kavramdır...

robot hakket gevezesin nan senin yazıları okumaya üşeniyom valla :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…