Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydin.. uykusuzluktan geberiyorum desem yeridir.. geceleri uyuyamiyorum iki günden beri (

aksama bebisli misafirlerimiz olacak.. oley biraz bebek severim... dün aksam üstü yengeme söyledim yarin misafirler gelecek sarma sarmayi düsünüyorum diye.. oda yaprak alma bende var dedi ama ben yineden kocise bi alo dedim ve almasi gereken eksikleri söyleyip aldirdim.. evde yapraklari yikadam sonra yengeme telefon actim sarmanin icini nasil hazirlayaim diye sormaya .. megersem Yengem yapragi da icide hazirlamis bile.. sen yapraklarini al öyleyse buraya gel ben hazirladim saralim dedi.. gittik kocisle saolsun sardiri verdi sarmalari cogunu yengem sardi.. böyle sarma isleri hic elime yakismiyor ben bir sariyorum o 10 sariyor :)) bi tencere dolusu sarma oldu mübarek nasil yiceksek hepsini.. eve gidince ocaga koydum ve sigara böreklerini sardim.. tam 1 saatimi aldi bir ufak paket sigara böregini sarmak :))) Esimde saolsun dün hazir bi tek firinda verilmesi gereken su böregi almis getirmis poaca yapmama gerek kalmadi eve gidince bi Bulgur Salatasi yapacagim okadar

Nurdan kız sıcaklardan uykusu geliyo insanın gece hep uyanıyom zatennnn nolursunuz akşam olsunnnn nolur

herkesin uykusu var ,gece nolduysa bize..hatırlamıyorumda bırak :roflol:
yok yok uyudum ben eminim ama çok uykum var halaa...

k.k kupamda gelmiş, iş yerinde kullanmasam mı acaba ,bu kız iice gözünü çıkardı zaten çıkmıyo siteden derlermi ki kaydirigubbakcemile3

İstanbul-Avcılar sahilinde bir genç boğulmuş...
yüzme bilmiyormuş,pet şişeleri beline dolamış,pet şişeler de su almaya başlayınca panik yapmış ve bir süre sonra denizde gözden kaybolmuş...
Allah'ım sen yakınlarına sabır ver ya...bu nasıl bir acıdır...

anaaam ne acı..e şişelerin kapaklarını da kapatmamış heralde..ne cesaret yaa..

yazlık beldelerde sürekli boğulanlar var..o kdr çok ki çoğu haberlerde falan geçmiyo bile

günaydın kızlar
adacımın yazdığı haberi gördüm çok üzüldüm ya geçekten trajikomik allah ailesine sabır versin

a.s.tmm hadi alınn bakıyım
sesleride çıkmıyomuşşşşşşşşşşş
neyiniz var laaa
benim yerimde olsanız neysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…