Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bal bencede aman eşini konuşturma bırak adam karışmasın bişeye sen hepsini çizersin zaten. Eşinin başı belaya girmesin sakın. erkekler daha tahammülsüz.

barbunya.....
evet zeytinyağlı barbunya istiyor canım...ama yok havuç bulamadım bir türlü dün o kadar markette baktık yok..yok..yok..
havuçsuz yapsam mı ki ((

ereğli walla okdr stress yaşattılarki bana
herşeyi hakediyolar...ve ben telefonda içimi dökemedim diye bi kaç ay sonra çok pişman olucam
içimde kalmasını istemiyorum...
neyse ya baydı bu konu...

bence ara küfür et.özel nodan ara hiç diilse içinde kalmaz.noyu ver bende ararım:roflol::roflol:

kızlar çıkıcam birazdan
kocişle vakit geçireyim azıcık
öptüm hepinizi seviyorum sizi:))

Bal kız tamam işte sizi internette bildiğim bütün forumlarda şikayet edeceğim de azıcıkta olsa tırsarlar inş karaktersiz bir firmaymış meğersem klava: Benzer şey banada oldu telefoncudan en son artık aradım ne var ne yok saydım sadakam olsun dedim herşey dedim içlerine koymuştur inşallah:dance: Gerçi azıcık vicdanlı olsalar insanları kandırmak yerine durum budur budur diye açık açık izah ederler.:tomato:
Aman düşmeyelim bi daha benzer gafletlere .
Evet Adacım havuç yok bugün misaifler geleck diye deli gibi aradım ama yok bu civardada çarşıda var mı acaba merak ettim neyse.

kızlar bugün çok yazamadım sizlere ben çıkıyorum rotamı değiştirdim annemlere gidiyorum kendisi bu akşam köyden geliyo fındığa gitmişti cuma günü babamda evde gidim yemek falan yapayım bişi kalmamış babamıda okadar bize gel h.sonu kal dememe rağmen gelmedi offf bu adam beni deli ediiii öpüldünüz kocamann

Bende dün topladım fındık Aman Allahım neydi o sıcak. Babalar hep böyle mi yaw, iyi akşamlar cnım.

kocişle akşam alışverişe gideceğiz...
aparatif bir şeyler yiyip öyle mi gitsek yoksa yemekten önce mi gitsek ya bilemedim şimdi...
ne hazırlayacağım ki onu da bilmiyorum
offf bu tatil beni çok sarstı,hep evde olasım var...

Bende dün topladım fındık Aman Allahım neydi o sıcak. Babalar hep böyle mi yaw, iyi akşamlar cnım.

cnm aklıma geldi bak,alaplıdayken yollara fındıklar serilirdi ,güneşte kurusun die boshayallersmile ,keşke imkanım olsada sana gelsem ereğli sahilinde gezsek
seneye belki fırsatım olur boshayallersmile

bilginize: eve geldim ama uyumadim..lavaboyu vs. bi güzel temizledim o esnada yengem uradi.. sonra bide sübürdüm evi.. simdi yemeklerimi pisirdim.. geberiyorum uykusuzluktan ama aksam erken yatarim artik..

Ne is yapiyorum endüstri isletme okudum.. endüstri sikretlerinden birinde logsitik bölümünde daha dogrusu dagitim bürosunda irsaliye ve fatura kezyiyorum teslimat icin gerekli gümrük evraklari hazirliyorum erken paydos etmemin sebebi cok basit hanimlar.. siz uyurken ben kactane irsaliye hazilayip dünya turuna gönderiyorum :) sabah 5 de uyaniyorum hazirlanip ise gidiyorum mesaimin baslamasi 6:30 ama dogal olarak biraz daha erken is yerinde oluyorum altiyi cerek gece filan..

yarin icin bide asma yapragindan sarma sarmaya kara verdim azcik yesillik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…