Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ada geçmiş olsun cnm
nurdan gözün aydın hayatım sonunda yaptın testi bravo :)
karaböcük sanada geçmiş olsun,arpacık olmasın

kızlar nevresimlerinizi ii günlerde kullanın...

ada sağol ben yazdırdım walla :))
neden kötü olsun ya beni pek etkilemez böle şeyler :)
hatta muziplik olsun diye bazı arkadaşlara iftara doğru kebap resimleri filan mail atarım :))

ewet kızlar ya
akşama ne yemek yapabilirm acaba
azcık etimvar dolapda
bide kayınvalidem taze fasülye yollamış köyden onları geçen akşam temizledim soğanum yoktu yoksa yapacaktım ama
hadi akıl verin bana ...

adaaa bende yapıcam tatlım bu hafta bunu.acaip canım istiyor yaaa.ilk denicem ama
bi yerde yemiştim sadece...
eşim almış kadayıf tatlısı o bitsin yapıcam

nurdan gözün aydın diycem istemiyosun çünkü :ecrin_bebek:
adacım muhallebili kadayıfı bende daha önce yazmıştım sanki şiddetle tavsiye ederim yapmayanlara müthiş bi lezzet
buble hoşgeldin canım hayırlı ramazanlar sanada

nurdanım gözün aydın ola....bu ay ben de bir rahatlasaydım...bu ne anacım ya her ay her ay bu stres çekilmez ki ((

böcüğüm hoşgelmişsin tatlım....hayırlı ramazanlar...

dün 19:45 gibi evde oldum.....kocişe söylemiştim
kuru soğan,patates,irmik,vanilya,kabartma tozu al diye...sağolsun almış canım....

1 gün önceden barbunya ve taze fesleğen soslu makarna yapmıştım,hemen sofrayı kurdum yedik kaldırdık kocişle....
sonra ben bir giriştim bugünün menüsünü hazırlamaya....
patlıcan oturtma yaptım
sonra da pirinç pilavı,ayrıca nohutta haşladım....
eve gidince hemen bir çorba,ve nohut salatası yapacağım...ve sofrayı hazırlamak kalacak geriye :)))
iftar 20:18.....yetiştiririm sanırsam....30 dk. içinde...

adacım dün yazdığın şu yazıyı okudum,ağlattı beni sabah sabahmafoldumbenallah kimseye evlat acısı vermesin.dayanılır gibi değil..çok acı birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…