Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım akşam etli patlıcan yemeği yaptım ben bir leziz olduki ..
tabağın ortasınada yoğurt konuyo foto çektim ama eklemedim akşam..
et varsa tarif vereyim cnm..hatta siteden aldığım fotoda var ..

Cutem, İkram mucuks sağ olun bebekler .
Ya kayınvalideye iftara gitcem ya da onlara siz gelin yarın haberleşelim dedim tık yok ona göre markete gitcektim yaw. Aramadılar arıyorum açmıyorlar arada ayar etmeseler.

Kızlar tavuk suyundaki şehriye çorbası hani geçen uğurun dediği şöyleydi di me?
Tavuğun suyuna şehriyeyi aıyoruz o kadar salça,nane atmak falan yok?

ereğli gözümün önüne geliyo senin mutfak hallerin,ne kadann tatlısın sen ...

şehriye çorbası iki türlü oluyo cnm biri öle sade tavuk sulu..diğeri dometesli olan...
tavuk sulu olana çimdik çimdik tavuklarda eklersen daha bi süper olur ki..ben bunu seviyom ,diğerini sevmem hiç...

bol karabiberli fasulyemi :bbo:

böcük ne güzel yattı uyuyomudur hala acaba, bende yatağımda olsam şimdi uyusam 2 saat kendime gelirim biraz..sonra yemeğimi yaparım bi güzel (

bende akşama yoğurt çorbası yapıcam yoğurdum hafif ekşimiş

sen yoğurdu kendinmi yapıyorsun ,hazırmı alıyosun cnm...

hazır yoğurtlar hiç içime sinmiyo kullanım tarihleri ne kdr uzun neler konuyo içine kim bilir..
çalışmıyo olsam mayalarım kendim valla..

Mucuks bebek senide öyle hemide maşallah pek çok:asigim:
Hhaa dün beyimin doğum günü vardıya yemek yedik işte pastayı getirdim ilk tepki şu oldu aşkım bu aynı uzay üstü gibi olmuş anaa ulen baktım haklıymış meğer kanatlarını açmış çakma bir uzay aracı haha Ama tadı güzeldi sülemesi ayıp. Tarif içinde sağ ol kuş.

nan ben gelince yok oluyonus
ben gidince çenenis açılıyo...klava:

cute ver tatlım sen tarifi bakem bu akşam bi icabına bakem şu evde yatan patlıcanların ..

sen yoğurdu kendinmi yapıyorsun ,hazırmı alıyosun cnm...

hazır yoğurtlar hiç içime sinmiyo kullanım tarihleri ne kdr uzun neler konuyo içine kim bilir..
çalışmıyo olsam mayalarım kendim valla..

hazır alıyorum canım bende ev yoğurdunu yiyemiyorum annemin sütçüsü var o alıp mayalıyo geçen almış hava çok sıcak kesilmiş süt o da süzme yoğurt yapmış bi onu çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…