Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sen yoğurdu kendinmi yapıyorsun ,hazırmı alıyosun cnm...

hazır yoğurtlar hiç içime sinmiyo kullanım tarihleri ne kdr uzun neler konuyo içine kim bilir..
çalışmıyo olsam mayalarım kendim valla..

bende kızımdan dolayı kendim mayalıyorum günlük süt ile miss gibi oluyo valla senelerdir kendim yaparım hazır yiyemiyorz artık canım mayalamak çok kolay 5dk. almaz valla

bende akşam zeytinyağlı bol karabiberli fasulye yaptım taze mükemmeldi

Ellerine sağlık Biricikcim o karabiberi karanfilli anladım bu arada tam o nasıl oluyor diye yazacaktım Sizlerinede ellerine sağlık kızlar.
Hh dün Adamın yazdığı hikayeden nasıl etkilendim ya Rüyamda ben boğuluyordum yalnız kocişe kurtar diye bağıyorum göremiyor beni en sonunda boğuldum tam gulugulu sesler duyuyorum sıçradım bu kadar net rüya pek hatırlamam normalde.

Son düzenleme:
evet cute karabiberli.
biz burda büfeden öyle yiyoz çok yakışıyo içine..

ikra sende annem gibi mayalarken öpücük atıyomusun :roflol:

cute o gülle sabah beri bendede var
çok kötüyüm çok

yemek demeyin bana
eve gidince gidip yatmak istiyom neden bizi biri yemeğe çağırmıyo yaaa

Biricik eğer bigün bebem olursa ve mayalarsam atçem öpücük

buble hiç bişi gelmiyo aklıma şekerpareden başka

ii ereğli sen nassın

anam kimbilir neler pişirmiştir,ilk onlarsız ramazan hiçte keyfli olmuyoo gibim ((

ben dün akşam gene temizledim evi pazar büyük temizlik yapmıştım ama dün yine yaptım.
sonra yemek yaptım sonra çamaşırları katladım 5-6 tane kot var ütülenecek.başkada işim yok şükür.
kayınvalidemde açıcaz iftarı bu akşam..taze yufkacıdan yufka alımda gece börek yapım salamlı sigara böreği

bennde anamla konuştum akşama gelin diyo ama evde yemek var daha geçen akşam ordaydık bide ilk akşam evimizde olalım istedim

mercimek çorbası yapıyomuş,taze fasulye,patates-tavuk ve pilav ayy gidesim geldi ama kayınvalidemde evde tekmiş bizde onu çağırdık neyse başka akşamlar bol bol giderim

bende cumartesi temizledim ama toz oluyo açık laminant mutfak hol kalebodur sinir oluyorum bide kocamın kılları dökülüyo benim saçımm fıttırıyorum gidince üstten süpürüp silmek istiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…