laf söylemek var söylemek var haksız olduğunda ona haksız olduğunu söyleyecek tek insan benim..nurdan bana göre sen şurda hata yapyorsn
aılemde olsa aılemden bırısıde olsa hatalıysa eşim haklıysa laf söyletmezlık yapmazdım
haklıysa kendı aılem eşime bunu anlatrdım
haksızsa benım aılem eşimın haklı olduğunu anlatrdım
alınan alınır kırılan kırılır
laf söylemek var söylemek var haksız olduğunda ona haksız olduğunu söyleyecek tek insan benim..
pasylaşım elbette olacaktır ama bu saygı çerçevesini asla geçmemelidir.ç
eğer evet eşim haksız kesinlikle böyle işte dersen senin saygı göstermediğin eşine hiç kimse saygı göstermez...ben bunları en yakınımdan görerek tecrübe ettim..
Adacım güzelolmuş slaty ben olsam çocuğunkinde de ağlardım ama..güle güle oğlumda bayaa dokunaklı olmuş..[/COLOR][/B]
sen dersin herşeyi ama başkası çıkar derse hele kız tarafından hoş olmaz..eşime sen haksızsın demek saygısızlık mı
ılgınc
eşime sen haksızsın demek saygısızlık mı
ılgınc
vereliniortaksanırım nurdanın söylemek istediği şuydu böcükkkkk
haksız olduğunu tabi söylersin ama ailenden ya da çevrenden birilerinin yanında bunu belirtmeyecen...
çünkü an geliyo başa kakılıyor...
sanırım nurdanın söylemek istediği şuydu böcükkkkk
haksız olduğunu tabi söylersin ama ailenden ya da çevrenden birilerinin yanında bunu belirtmeyecen...
sanırım nurdanın söylemek istediği şuydu böcükkkkk
aynen canım...tebrik ettim benimde anladığım buydu..yani yeri gelcek eşini yeri gelcek aileni ezdirmiycen haksız olduklarını bilsen bile
sonra başbaşa kalınca icabına bakçak haksız tarafın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?