Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

laf söylemek var söylemek var haksız olduğunda ona haksız olduğunu söyleyecek tek insan benim..
pasylaşım elbette olacaktır ama bu saygı çerçevesini asla geçmemelidir.ç
eğer evet eşim haksız kesinlikle böyle işte dersen senin saygı göstermediğin eşine hiç kimse saygı göstermez...ben bunları en yakınımdan görerek tecrübe ettim..

çok haklısın...

balım adam yolu bılmıyormuş

nurdan yorum yapmanız ıcın ben yazıyorum bıseylerı buraya yoksa yazmzdım
hemen alınıp bunu demen gerekmezdı
ben sadece önemlı sayılcak bı noktayı demek ıstedım
yanlış anlamışıldım sanırım
benım eşim aılesıne düşkün deıldır
yanı onu en ıyı tanıyan aılesını ve yaşantısını bılen ben olarak not düşmek ıstedım
hanı ben bı olay anlattıktan sonra kocalar böledır aılelerıne böledır denıldığı ıcın yazdım

ada gözlerimden yaşların nasıl süzüldüğünü görsen şaşardın....
çok güzel olmuş allah bi ömür boyu mesud etsin inşallah......

kızlar bu ay iş güç nasıl hallolcak yaf..
eve gidiyorum anca yemek yapıyorum,
yemekten sonra markete gidicektik bnmkinin midesi bulandı die yattı öle bende kıvrıldım yanına uyuduk..
bi iş olmuyo..çamaşırlarım yerleşicek kaldı öle hatta 2 posta daha yıkıcam..
haftasonu annemler gelicek hafta içinden temizlik yapmam lzm ama ne zmn yapıcam bilemiyorum

Adacım güzelolmuş slaty ben olsam çocuğunkinde de ağlardım ama..güle güle oğlumda bayaa dokunaklı olmuş..[/COLOR][/B]

canım...ağlamazmıyız...o şarkıda da devam etti tabi...ama en çok dokunan kardeşiminkisi oldu bize...
öyle bir duygu yoğunluğu yaşattılar ki sonra pat diye damdan düşer gibi
hareketli,neşeli şarkı...
ağlasanız da sızlasanız da biz birbirimizi çok seviyoruz...ve birlikte mutluyuz der gibi...
çok hoş oldu çokkk...

cute
gercekten cok zor yaa ramazanda çalışmak
sımdı ben evdeyım zor deıl ama ptesı sanırım işe başlıycam cok şükür bıraz zor olacak
Allah yardımcımız olsun

bu yıl iftarın geç saatte olması bi yandan iyi oldu yemek yetişiyor ama sonrasında hallettiğimiz işler ölece kalıyo,sahura kalkılcak die erken yatıyoz...8 de iş başı yapıyom sahurdan sonra hemen uyunmuyo tabi..
ben çıkamadım işin içinden bilmiyom ...

sanırım nurdanın söylemek istediği şuydu böcükkkkk
haksız olduğunu tabi söylersin ama ailenden ya da çevrenden birilerinin yanında bunu belirtmeyecen...
çünkü an geliyo başa kakılıyor...

evet tatlım bunu demek istedi.bende katılıyorum

sanırım nurdanın söylemek istediği şuydu böcükkkkk
haksız olduğunu tabi söylersin ama ailenden ya da çevrenden birilerinin yanında bunu belirtmeyecen...
çünkü an geliyo başa kakılıyor...

tebrik ettim benimde anladığım buydu..yani yeri gelcek eşini yeri gelcek aileni ezdirmiycen haksız olduklarını bilsen bile
sonra başbaşa kalınca icabına bakçak haksız tarafın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…