Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yazık bee insan yolun ortasında bırakırmı ayıp keşke cebine az bi para koysaydın kız sende adamcağız yürümüş bide
he para koyamda harcasın demı
zaten zordayız
ablası düşünüp arabasıyla ıkı dk bıraksalarmış
ama oda anladı artık bı desın ablan benı cağırıyor dıe yemınle yollamam

kardeş nasılsa ılerde yumuşar ama ben yuumuşamam:mymeka:

umarım herşey itediğin gibi olur
ama bu kesinlikle eşine bağlı.. bu kadar hakaretvari tavırdan sonra yine gelecekler derse yapacaın kavga etmekten başka bişi yok....
malesef ailelerine düşkün erkeklerin en çok yaptığı hata eşlerini umursamamaları..
allah yardım etsin.

kızlar...
kızkardeşimin düğünde slayt gösterimi önce kızkardeşimin sonra damadın en sonda ikisinin birlikte olduğu fotoğraflar olarak hazırlanmıştı...
kızkardeşimin tek olduğu bölümde Dailymotion - kv pusu - kayahan ipek açar ninni - Film ve TV Kanalı bu şarkı
damadın olduğu bölümde barış manço güle güle oğlum şarkısı
ikisinin birlikte olduğu bölümde de Dailymotion - Göksel - Senden Başka - Müzik Kanalı bu şarkı çaldı....
tek kelimeyle süperdi...

kızkardeşimin tek olduğu bölümü izlerken çalan şarkıyı dinlerken bir ara baktım...
annemin,babamın,diğer kardeşimin ve benim yanağımızdan yaşlar süzülüyor....

tatlım öyle derler merak etme benimkide dio ama bi kaç gün geçiyo ailesini yüceltiyo acıyo falan.erkekler tatlım...sen öyle demesine bakma annesi kardeşleri sonuçta atamaz....

gerçe benimkilerin ailesi iyi insanlardır.sadece işyüzünden kızıyo

erkeklerin bi aile olduklarına inanması malesef ağız kazıklar yiyip eşleriyle iyiden iyiye soğuduktan sonra akıllarına gelio
kim olursa olsun bu kendi ailem içinde geçerli aileme eşime laf söyletmem evim için tek kelime ettirmem.
aynı seyi eşim de yapmasaydı bu sorunların katmer katmer fazlasını yaşıcaktım..
allaha bin şükür ki ikimizde kimin ne kadar müdahale edebilme hakkına sahip olduğıunu biliyoruz...

nurdan yaa benım eşimın aılesınden önce ben gelırıım
benım eşim dığer eşlere benzemez kımse kusura bakmasın
benım eşimi benden ıyı tanıyan olmaz
kalıplaşmış aıleye düşkün bı eşe sahıp deılım
varı yoğu herseyı benım bunu eşimin yaşantısından dolayı cok ıyı bılıyorm
lutfen artık eşimi anlattığm sekılde algılayın
benım eşim aılesıne deıl bana düşkün bı ınsan
bunu en ıyı ben bılırım
bı kere rest cekmışse artık o kısıler ıcın bsey yapmaz
eşim aılesıne düşkün olsaydu aılesıde eşime
eşim orda burda kalmazdı
eşim hep der varım yoğum herseyım sensın dıe
bundan son derece emınım
benı asla ama asla aılesı ıcın kırmaz

oyy kıyamam yaa süzülmezmi doğur büyüt kardeşlerinle yaşa onca sene ağlamazmı insan ayy :gitme:

ayyy valla gözlerim doldu(((
çok zor yaaa sanki ölüme gidio allah korusun o kadar içim ezilio gelin görünce((
güle güle oğlum da favorim:gitme:
keşke eşimin de iyi dilekler dileyebilşecek bi ailesi olsaydı:gitme:

ayy böcük sinir oldum inan okurken, nasıl gıcıklar..eşinde sessiz ben olsam beni eve bırakın yürücemmi oruçlu oruçlu o kdr aldım die..kendine etmiş..

Adacım güzelolmuş slaty ben olsam çocuğunkinde de ağlardım ama..güle güle oğlumda bayaa dokunaklı olmuş..

nurdan bana göre sen şurda hata yapyorsn
aılemde olsa aılemden bırısıde olsa hatalıysa eşim haklıysa laf söyletmezlık yapmazdım
haklıysa kendı aılem eşime bunu anlatrdım
haksızsa benım aılem eşimın haklı olduğunu anlatrdım
alınan alınır kırılan kırılır

ben anlattıklarından yola çıkarak yorum yaptım sadece..
ama merak etme bundan sonra yorumlarımı kendime saklarım....

böcük madem adam gidiyo karısını almaya senin eşini neden sürüklüyo onuda anlamadım ne saçma hemde iftar saati...

efsun la ii ediyon 1 ay tatildesin gibim hemide 5 yıldızlı açık büfeli otel :))

Son düzenleme:

canım bu biizim ikranın şarkısı bayılıyo buna bebekken ağladığında bitek bunla susardı şimdi ise baştan sona kendi soyluyo bide 2 yaşından bende bebekliğinden buyana bütün resimlerini slayt yaptım doğum gününde herkes çok duygulanmıştı sizinde duygularınızı tahmin edebiliyorum

adacım bende sayfa acılmadı ama cok üzüldüm ya:gitme:genede Allah kımseyı cıktığı kapıya muhtaç etmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…