- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
:roflol::roflol::roflol:Bir baba oğlunu Bolu'ya okula gönderir. Çocuk bir mütdet sonra;
- ''baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti'' der. Babası bunun üzerine çocuğa para gönderir. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra çocuk yine;
- ''Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti'' der. Babası yine para gönderir. Biraz zaman geçmeden çocuk yine;
- ''Baba burası Bolu kızlar dolu para bitti kızlar gitti'' der.
Babası bunun üzerine;
- ''Oğlum burası Çorum ananın a....na korum para bitti anan gitti'' demiş.
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:Yaşlı insan
Çok yaşlı ve aynı zamanda meraklı bir kadın alışveriş için çarşıya çıkmış. Yolda yürürken gözüne kuyrukta bekleyen seksi giyimli bayanlar takılmış.
En sondakine sormuş -Evladim bu ne kuyruğu böyle?- diye, seksi bayan sinirli bir şekilde yaşlı kadını süzerek,
-Teyze burada nane şekeri veriyorlar- demiş.
Kadincağız da uzun süre olmuş nane şekeri yemeyeli hemen kuyruğa girmiş.
Aslında o gün fahişelerin vesika uzatma günüymüş, sırası gelen vesikasını uzatıp mühürletiyormuş.
Sonunda sıra ihtiyar kadına gelmiş, adam karşısında yaşli kadını görünce
-Sen de mi be teyze?- demiş o da cevaben
-A evladım dişlerim yok ama yalarım- demiş.
Video: Cem Yılmaz - Kadınlar yalancıdır - Timsah.comnurdan faceden kopyalama nan kaç kez diyom ben giremiyom merak ediyom diee...
kopyala yapıştır bakem cem ne demiş..
Yaşlı insan
Çok yaşlı ve aynı zamanda meraklı bir kadın alışveriş için çarşıya çıkmış. Yolda yürürken gözüne kuyrukta bekleyen seksi giyimli bayanlar takılmış.
En sondakine sormuş -Evladim bu ne kuyruğu böyle?- diye, seksi bayan sinirli bir şekilde yaşlı kadını süzerek,
-Teyze burada nane şekeri veriyorlar- demiş.
Kadincağız da uzun süre olmuş nane şekeri yemeyeli hemen kuyruğa girmiş.
Aslında o gün fahişelerin vesika uzatma günüymüş, sırası gelen vesikasını uzatıp mühürletiyormuş.
Sonunda sıra ihtiyar kadına gelmiş, adam karşısında yaşli kadını görünce
-Sen de mi be teyze?- demiş o da cevaben
-A evladım dişlerim yok ama yalarım- demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?