Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

İki kadın dertleşiyormuş.
- Sorma hayatım, demiş biri, başıma öyle bir felaket geldi ki, anlatılır gibi değil.
- Hayrola, ne oldu?..
- Kocam yüzde 100 iktidar kaybına uğradı. Seks hayatım tamamen sona erdi.
Lafı öteki kadın almış:
- Güzelim, demiş, sen gene de haline şükret! Ya benim durumum? Benimki yüzde 300 iktidar kaybına uğradı!
- Yüzde 300 lafını duyan birinci kadın itiraz etmiş:
- Hiç öyle şey olur mu ayol? Yüzde 100 kaybı anlarım da, yüzde 300 kayıp nasıl olur?
İkinci kadın anlatmış:
- Benimki geçen gün merdivenden iniyordu. Birden ayağı kaydı, yere düştü. Hem parmağını kırdı, hem dilini ısırdı!
:roflol:

60 yaşındaki kadın eve geldiğinde, 40 yaşındaki kızının odasında garip bir vızıltı sesinin geldiğini duydu. Merakla koştu, odanın kapısını açtı..
Kızı bir vibratörle oynuyordu.
- Ne yapıyorsun? diye bağırdı..
- Bak anne, dedi, evde kalmış kız, 40 yaşındayım ve çirkinim. Bugune dek hiçbir erkek bana bakmadı bile. Bu alet bana kocalık yapıyor diyebilirsin..
Yaşlı kadın başını iki yana salladı ve çıkıp gitti.
Ertesi gün, baba eve erken geldi. Kızının odasından garip sesler duydu.
Hemen koştu. Kız vibratörle oynuyordu..
- Ne yapıyorsun? diye bağırdı..
- Bak baba, dedi kız, dün anneme de söyledim.. 40 yaşına geldim. Çok çirkinim, hiçbir erkek bana bakmadı bile. Bu alet bana kocam kadar yakın..
Baba da kafasını iki yana salladı ve odadan çıktı.
Ertesi gün anne eve geldi.. Bir baktı, baba divana kurulmuş. Bir elinde bir şişe bira.. Vibratörü de yanına koymuş, televizyon seyrediyor.
- Allah aşkına ne yapıyorsun? diye bağırdı, yaşlı kadın kocasına..
- Ne yapıyora benziyorum? dedi, adam.. Biramı içiyorum ve damadımla maç seyrediyorum:roflol:

Hayli çirkin, bir gözü şaşı, saçları seyrek, kirli tırnaklı, kir pas içinde bir kadın, bir elinde 4-5 yaşlarında, diğer elinde ise12-13 yaşlarındaki çocukları ile otobüs durağında otobüs beklemektedir. Yanına bıçkın bir delikanlı yanaşmış. Çirkin kadını baştan aşağı bir süzmüş, sonra kadının elinden tuttuğu çocuklara bakmış.. Sonrasında kadına: - Şiişt... abla bu çocuklar ikiz mi? demiş. Kadın, delikanlıya küçümseyen bir tavırla: - Nasıl ikiz olurlar, görmüyor musun, biri küçücük çocuk, diğeri kazık kadar... Nerden çıkardın bunu? Delikanlı kıs kıs gülerek; - Ne bileyim abla, bu kadar çirkin bir karıyı iki kere kim s..ker diye düşündüm de...
:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Diyarbakir-da Sehmus okula gelir, tabii bizim Sehmus ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar
- -Sehmus olum ne oldu sana-,
Sehmus der
- -Babam dovmistir-.
Hoca sorar
- -Niye oglum-,
- -Valla bilmiyom hocam aksam evde yatiyik biraz sonra babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses cikmiy Veli uyudunmi
e veliden de ses cikmiy Memed uyudin mi Memedden de ses cikmiy Sehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadim diyrem oda
geliy beni doviy-
Bunun uzerine hoca, bak Sehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazimdir der. Sehmus kafa sallar eve gider, ertesi
gun okulda sehmus daha fena dovulmus olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanina ;
- -Sehmus ne oldi kim yapti- der. Sehmus der ki
- -Bubam yapmistir.-
- -Niye Sehmus ne oldi-, Sehmus anlatir.
- -Hocam aksam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses cikmiy Veli uyudunmi e veliden de ses cikmiy Memed uyudin mi Memedden de ses cikmiy Seyhmus uyudin mi diy, ben de uyumadim ama hic ses itmedim
Bunun uzerine anam ile bubam bir giprasmaya basladiler anlamadim ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim:roflol::roflol::roflol:

Jandarma köyün tüm gençlerini toplamış tecavüz soruşturması yapıyorlarmış. kadını getirmişler odaya,
astsubay gel bakalım kızım demiş teşhis et!
kız:
-komutanım gözlerimi bağladılar ama elimle dokunarak anlayabilirim.
Komutan kızın gözlerini bağlatmış sonrada erkeklerin hepsini çırılçıplak soydurmuş ve sıraya dizdirmiş.
-hadi bul o zaman demiş.
Kız başlamış en baştan önce eline almış sonra ağzına dönmüş:
-Bu değil!
-Buda değil!
-Bu hiç değil!
-Bu bizim köyden değil!...

Temel ile Dursun calismaya Amerika-ya giderler bir sure sonra Temel dayanamayip
- Dursun ya ben memleketi ozledim buyuzden iki haftaligina memlekete gidecegim soyleyecegin varmi? der. Dursun selam soyle der.
Temel iki hafta sonra gelir. Dursun sorar.
- Memleketten haber getirdinmi? Temel de bir iyi bir kotu haberim var sana der. Dursun da ne oldugunu sorar. Temel de
- iyi o zaman once kotusunu soyleyeyimde pesinden iyisini soylerim moralin duzelir der.
- Oglun ibne olmus der. Bunu duyan Dursun cok uzulur ve sonra sorar.
- iyi haberin nedir?
Temel de
- Ama bir muamelesi var cok iyi

kızlar hepsı süperrdı yaa

cem yılmazı ızledım zaten daha oncede bakmıştım
bu arada bende aşağıdakı ısımler cıkmıo.:bbo:

nurdan burdayım benn eee hadi kız moralimiz düzeldiii
misafirimizinde ufku genişlediii :roflol::roflol::roflol:

:lepi:Einstein ve Şoförü..
Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile gidermiş..Yine bir konferansa gitmek üzere yola çıktıkl...arı bir gün şoförü einstein' a ; Efendim, uzun zamandır siz konuşmanızı yaparken ben de arka sıralarda oturup sizi dinliyorum ve neredeyse söyleyeceğiniz herşeyi kelimesi kelimesine biliyorum demiş ..Einstein gülümseyerek ona bir teklifte bulunmuş ; Peki, şimdi gideceğimiz yerde beni hiç tanımıyorlar, o halde bugün palto ve şapkalarımızı değiştirelim, benim yerime sen konuş, ben de arka sırada seni dinlerim..Şoför, gerçekten çok şahane ve başarılı bir konuşma yapmış ve sorulan bütün soruları doğru cevaplamış..Tam yerine oturacağı sırada bir kişi, o güne kadar konferansta sorulmamış ağır bir fizik sorusu sormuş ; Şoför, hiç duraksamadan soruyu soran kişiye dönüp ; Böylesine basit bir soruyu sormanız gerçekten çok garip demiş..Sonra da salonun arkasında oturan einstein' ı işaret ederek şöyle devam etmiş ; Şimdi size arka sırada oturan şoförümü çağıracağım ve sorduğunuz soruyu, göreceksiniz, o bile cevaplayacak...* ' Akıllı insanlar ; Akıllı insanlarla çalışır...'

buna bayıldım

Yasli kadin, yasli kocasinin olumune agliyordu.Komsular kendisini yatistirmak icin ne soyledilerse, ihtiyar dul dinlemiyor, aglamasini surduruyordu :
-Ah benim ritmik kocacigim...Ah benim ritmik kocacigim..Aaaah, ah!......
-Ritmik koca- deyiminden birsey anlamayan komsulari, dayanamayarak sordular :
-Kuzum, ritmik kocam diye agliyorsun.Ne demek bu ritmik koca?
Kadincagiz, hickira hickira konusmaya calisti.
-Aaaah, ah! Bilirsiniz, epey ihtiyardi rahmetli.... Ama seks durumunu gayet iyi ayarlamisti. Karsimizdaki kilisenin canina
ayarlamisti dogrusu...Can, Daaan diin...Daaan diin...diye agir agir caldikca ....Biz de o ritimle...Anliyorsunuz ya...Ikimiz de memnunduk, kilise caninin ritmine uyarak idare edip gidiyorduk...Ama aaah ah! O itfaiye arabasi...Can, can, can diye hizli hizli calip da kapimizin onunden gecince...Bizimki de itfaiye sireninin ritmine uymaya kalkinca ...Aaaah...ah!...Gitti iste...

kızlar hepsı süperrdı yaa

cem yılmazı ızledım zaten daha oncede bakmıştım
bu arada bende aşağıdakı ısımler cıkmıo.:bbo:

aynennn..

love misafir olarak gözükmesin deyin dava açtı kapattırdımı acap :roflol:

yaz kızım :

hem eşim var hem işim bölümündeki kullanıcıların ve misafirlerin altta listede gözükmeyeceğine karar verildi..

ana sonunda buda oldu
tühhh o kadar mısafr dedık dedık
bak kımseler kalmamış :roflol:

ben cıkıyorm kızlar
oktay ustaya bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…