Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu patronların canı cehenneme diyeceğim....
neyse boşvereyim ben demeyim,ilahi adalet var nasıl olsa,Rabbim bir şekilde bunu çıkarır onlardan...

hem unutmayın kızlar,bir göz ağlarken bir diğeri gülmezmiş....
onlar da işçileri böyle zorlanırken nereye kadar rahat olabilirler ki...bir şekilde bir yerden çıkacak...

amiin canmm

amann bizimki tam öküzcük olduğu için anlamıyo başına neler neler geliyo

ben birinin ahını aldım mı diye düşünmüyo

ya ben neler gördüm neler
büroda çalıştım özel şirkette çalıştım birebir bir avukata bağlı çalıştım her koşulda anladım ki en rahatı kazançlısı demiyorum dikkatinizi çekerim en rahatı devlet kapısı
bizde de maaş günü adi adam normalde 6 da çıkarız sekizlere kadar bekletir, özel patrona bağlı birebir çalışırsın ya beni idare ediver kızın okulunu ödeyecem 3-5 gün sallar ne bileyim daha neler neler
bu işler zor, kaldı ki pek çoğumuz sözleşmesiz çalışıyoruz, ssk sı yatan sayısı da oldukça az buda hak iddia etme alanını kısıtlıyor. hoş hak iddia etitğin adamla devam edebilir misin nereye kadar edersin oda ayrı bir mevzu
allah hepimizin yardımcısı olsun

gitmişsiniz......benimse daha 50 dk.var
geçsin artık...gideyim evime,kocişimi göreyim bir yarım saatte olsa...sonra onu göndereyim işe,annemlere geçeyim....

selam kızlar,bu patronlar çok gıcık bende bu yıl ilk kez özelde çalışıyorum para konusunda gıcıklar onu geçtim insanlık olarakta gıcıklar ve çook yalancılar çook

Son düzenleme:
devlette farklı değil ki be jeanim
ben de bi şef var evlere şenlik..
her kes müdür müdürden çok müdürcük var resmen.
uyuz ediyo beni akşama kadar hır gür..

o da doğru canım annem devlette hep müdür,şef,baş müdür nazı çekiyor en iyisi üstünün az olduğu yerde çalışmak misal tek müdür 2 müdür yardımcısı yeterli

evet haklısın ama o da çook sorumluluk almak gerektiriyor türlü türlü insanla uğraş birde seni kandırdılarmı batarsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…