Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende akşam gititm vee koçiş sadece tarhanayı ıslatmış.. siparişlerimide eksik almışşşlmaz:

neyse başladım yemeğe...önce pirinci ıslattım... koydum kenara.. hemen tavuğu hazırladım.. tavuk sote yaptım.. o pişerken patates köftesi yapmak için patatesleri düdüklüye attım ve bulguru ıslattım... o arada çorbayı yaptım..... en sonra pilavımı yaptım.. derken kuzenimö yetişti ve salatayı ve masayıda o hazılradı..... baktım ezana 10 dakika var.. kendimi hemen duşa attım... çıktığımda giyinirken de ezan okundu zaten.... annemlerde yetişti iftara....
sonrasında da eşim çayuı hazırladı... incir tatlısı ve annemlerin getiridği baklavayla servis yaptım.... herkes tatlıyı çok beğendi:)) sonrada meyve faslı derken saat 12 ye doğru herkes uyuyalım artık dedi...

ilk defa 4 kişi yatıya kaldı.... şimdiye kadar böyle kalabalık kalınmamıştı evimde... sabahta annem kalkmış kahvaltı hazırlıyordu babama ve kardeşime... ben ve kuzenim çıktık... onlar evde....:))

bu arada bugün biraz daha iyi gibi hissediyorum kendimi...
en azından şimdilik...
dün eve geçtik kocişle birlikte...komşum hamuru almıştı...
hemen pizzayı hazırlamaya başladım....ama bayağı kötü bir haldeyim...
baktım kociş bir an olsun yanımdan ayrılmıyor....dur ben yapayım,sen şöyle çekil dur kenarda söyle ben öyle yapayım...neyse attık fırına...ben gittim salona uzandım...
kocişte sofrayı hazırladı....pizza pişti,onu kesti,dilimledi...2 ayrı tabak hazırladı...ben de onları hemen yan ve karşı komşulara geçirdim....oruç olmasak ta iftar saatini bekliyoruz yinede....iftar saati geldi yemek yedik....bana hemen ilaç içirdi yemekten sonra,o sofrayı toplarken kıyamadım 1-2 parça bir şey yine de götürdüm mutfağa...baktım bulaşıkları falan makineye doldurmuş...ama ne doldurmak kızlar...vallahi bu erkekler boşa iş yapmıyorlar...berbat bir yerleştirme şekliydi yani ama yine de bir şey söylemedim...hevesi kaçmasın değil mi :)))
sonra ben salonda yatana kadar uzandım...ama gece o dizi çekimi nasıl başladı inanın bilmiyorum...hatırlamıyorum....
sonra bir kızdım kocişe...hastayım ben sen beni bu haldeyken nasıl düşünmezsin de.........kullandın beni....ühhüüüühhüüüüüüü.............
ama sonrasında öyle deliksiz uyumuşum ki....ohhh misler gibi...
bu arada hemen pikeleri de attım makineye...kociş asmış onları da...vallahi ne solma ne çekme...hiçbirşey olmamış...iyi ki almışım...aran clasy benimkiler...

adacımmmmmmmmmm zemuszemus

olsun biricik kısmet değilmiş ne geç balkuzu üzülmene değmezzz

gülsün o düdüklü nasıl bişey
benimki karacanın ama nasıl bişey hiç denemedim kiii

cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan

seninde ellerine sağlık caspercımm eşim yemek konusunda çok iyi maşalah
hiç zorlamaz beni sağolsun
bizimde iftarda misafirimiz vardı eşimin arkadaşı bizim taraftaymış aradı müsaitiz gel dedik
gecede muhabbet etmişler geç saate kadar kalmış bizde ben 12'ye kadar eşlik edebildim onlara sonra dayanamadım uyudum

adaaa ne güzel olmuş beeee :asigim: :asigim:

çoooooook uykuum var kızlarr dün görümcemle tavla oynuyoruz die bi baktım saat 00,30 yattım ama hala uykum yoktu iş yeride sessiz sakin uyku bastırdı

adacım hastayken dizi çekimide başka bişi ben bi kere ateşler içinde yanıyodum dizi çektik :)
ama teride attım

gülsün sizinde keyifli geçmiş akşamınız ellerine sağlık
ay şu incir tatlısından yapmak istiyorum yaaaa en kısa zamanda hemde cokacimcoook
ne kadar sürüyor yapması gülsün uzun sürüyor mu uğraştırıyor mu çok nasıl?

gulsunn ne güzel çok keyifli oluyor kalabalıkla akşam yemekleri
evt canım yaa ebnde seviyorum kalabalığı...

adacımmmmmmmmmm zemuszemus
olsun biricik kısmet değilmiş ne geç balkuzu üzülmene değmezzz
gülsün o düdüklü nasıl bişey
benimki karacanın ama nasıl bişey hiç denemedim kiii
canım aşağıda linkini verdim.. havasını boşaltmadan açman mümkün değil..
karacanında klipsosu var sanırım.. incelesene nbir düdüklünü:))

Hepsiburada.com : Fissler Vıtaquick Düdüklü Tencere | Beyaz Eşya ve Mutfak

gulsun.....amannn huzurunuza maşallah diyelim arkadaşım...

amin canım benim teşekkür ederim.. allah senin ve eşininde mutluluğunu bozmasın hiç...

adacım güzel bi sabah olmuş allah bozmasın :))) özendim valla benimki evde yoktu yine
caspersy gülsün ellerinize sağlık:) güzel bi akşam olmuş
pasaklım sen ne ediiiin kızz?????
biricik ikra efsun günaydınnnnnnzemuszemus

evt canım keyifli ve yorucuydu...
canım çok uğraştırmıor... kek kısmını hazırlayıp fınına veriyorsun, o sırada muhallebisini yapıyorsun.. kekte pişmiş oluyor zaten... çıkarıp biraz bekletip şerbet ini ve muhallebisini döküyorsun üzerine... bu kadar basit... ama muhakka 1 gece öncesinden yap.... bekledikçe lezzetleniyor canım....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…