Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gunaydın efsun_zeren, gulsunn+, NNURDAN+, PasakliMinikTanrica+ canlar tekrardannn
bu gece eşimle yatmadım ayrı yattık :gitme:

Göz nezlesi olmuş 2 gözüde kıpkırmızı yanaştırmıyo banada geçer die oturma odasında uyuduk bizde ayrı ayrı.kıyamam aşkıma :gitme:
gece sahurada kalktı ben tek yemim die
o halde bile espri yapıyoz he gözünü kan bürümüş aşkım diyorum korkuyom lülülülülülü
diyom hastaneyi bulabilicenmi yarın..
seni edirnekapı şehitliğine götürücem para toplarsın biraz hehe
hem dalga geçme dio sonra kendiside kemal sunal gibi söylüyo
ben genç kör bir dilenciyim die allahım ya sırnaşık şey
Dikkat edin kızlar salgın varrr

biricik hastalıktan bile espri çıkarıosunuz bakıyorum allah bozmasın canım..
çok geçmiş olsun yaaa pis bişidir o göz nezlesi((((((((

bende kocamla yatamadım ama işteydi(

kızlar dün saçlarımı kestirdim eve geldi 2:30 u geçiodu yatmadan önce gelirken kahve al dediydim almış kahveyi de yapmış uyandırdı beni oturdum hiiiç farketmedi
durdum durdum bana söylemek istediğin bişi varmı dedim ?????
aaaaaaaaaaaa saçlarııınn:)zemuszemus
eee dedim şaşkın ee dio saat kaça kadar çalıştım farketmedim:))klava:

günaydınlarr hatunlarr...

bügün oruçlu değilim
akşam çok hasta oldum bünyem düştü sanırım iice..iftardan sonrada kalkıyom başım dönüyo gözlerim kararıyo,bacaklarım kesildi böle sanki..
bu arada ben 3 gündür iftarda da 2 kaşık alıp kalkıyorum..midem almıyo..ondan sanırım iice tükendim..

neler anlatıyonuz bakim bi geçmişe azıcık..

selam kızlar
bugün kocişim çk hasta, işe gidemedik
sahurdan sonra hiç uyuyamadı mide ağrısı ve kasılmalarından
kıvranıp durdu
şimdi yeni daldı uykuyada kalktım bende
işkence çekiyor ama zinhar doktora gitmeye ikna edemiyorum adamı

saolun kızlarrr...
evet nurom çok pis bişi ya adamın hep gözler yaşlı bardağından bile su içirtmiyo havlusunu kullandırmıyo bana da geçer die.yani doktora gidicek bugün göz nezlesi tanısını biz koyduk

burooooooo iyiyim be nolsun işte akşam ayrı koşturmaca gündüz ayrı koşturmaca sende ne var ne yok iyi misiiiin Şeniz

Gülsüncümmm 1 gece önceden yapılacak kekini fırına atıcan muhallebisini pişiricen sonra kek pişince şerbetini ve muhallebisini dökücem anladım kolaymış :lepi:

Biricik geçmiş olsun dikkat et sana da bulaşmasın

biricik geçmiş olsun bende dün haberlerde gördüm salgınmış herkesin gözleri kıpkırmızıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…