ay nurdaan bişi dicem ben seni şişman bi kadın zannediyordum nedense, hayalimde öyle canlandırdıydım da :)kızzzzz sağol valla moralim yerine geldi
yarın yeni saçlarımla bi foto koyayım da görn yeni halimi:)
Nurdanim gördüm bebek maşallah çok tatlısın.
Biricik nerde ya göremedim
Boşverciğim gerileri okumadım ama sanırım bir sıkıntın var inan hepimiz aynı yollardan geçtik-geçiyoruz kızlarında dediği gibi canının kıymetini bil, ayrıca mutlu olmak için o kadar çok sebebin varki herşeye rağmen. Hepsi zamanla geçermiş bu yoldan bizden önce geçenlerde türlü türlü çekip atlatmaışlar öyle diyorlar bizlerde atlatacağız nasip olursa. Herkes kendi çektiğini bilir orası ayrı ama birazda olsa teselli ediyor benzeri durumlar çevrede denk gelince. Hem ev mi aldınız ya da alacaksınız müthiş bir haber bu hayırlı olsun şimdiden.
boşwer pasaklımın dediklerinin neredyse aynısını yazıcam yani şuan
bizde de aynı sorun var kredi çekmedik çok şükür ama komple kredi kartlarına yüklendik..
dahili borcumuzda vardı eskiye ait onu takı paraları ile kapattık..elimizdehiç para kalmadı düğüne dair..
hala borcumuz var kredi kartlarına..
bizim içinde 1 lira yardımcı olan olmadı..kendi annemler biraz olabildiler..
her ay 4000 gibi borç ödüyoruz..şükretmek lazım halimize..biz birde kiradayız,siz kendi evinize geçiceksiniz..haline şükret cnm..
ve şunu unutma bu yaşlar bir daha gelmicek ...
olabilir tatlım:))ay nurdaan bişi dicem ben seni şişman bi kadın zannediyordum nedense, hayalimde öyle canlandırdıydım da :)
Kızma ama olu rmu?
Çok güzelmişsin
bak tatlım sarı halimi de ekledim:)))ereğlicicim sağol canım iyim sen nasılsın
nurdan ben seni niye sarışın olarak hayal etmişim çözemedim sempatiksalakcinni ama çok tatlısın maşallah
evet canım ablamnurdan aile fotosunda bir bayan var sana çok benziyoo ,ablanmı ?
ben daha önce gördüğümden ve yorumladığımdan bişi demiyom hee..yalnış anlaşılmasın :)
=??????????????Nurdancım İşte böle
dalgalı canım zaten.düz değil ben arada düzeltiom:)İyiyim sağ olun bebekler:)
Haha Nurdan kız sahi bende kıvırcık saçlı sanmıştım seni ne alakaysa:)
Gülsünnnnn yoğun musun cnm?
ay nurdaan bişi dicem ben seni şişman bi kadın zannediyordum nedense, hayalimde öyle canlandırdıydım da :)
Kızma ama olu rmu?
Çok güzelmişsin
ereğlicicim sağol canım iyim sen nasılsın
nurdan ben seni niye sarışın olarak hayal etmişim çözemedim sempatiksalakcinni ama çok tatlısın maşallah
selcim sen ne bakıyon ona
nankör bu karı bee şişkoyum diyip duruyo neresi şişkoysa :bbo:
bayanssulusmile ayy sarışın olan benim şekeriiiim zemuszemus sempatiksalakcinni
ana hakaret mi iltifat mı anlamadım...seni biliyorum canım onuda boyle sarışın bomba hayal etmiştim sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?