- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
çisiiill
arkadaşlar hepimiz göz nezlesine dikkat edelim salgın varmış alaaah korusun
yaaa kızlarr.....
bursada bir sürü arkadaşımız oldu.....
aslında günü birlik gidebiliriz...::))) nilüferde biletlerde uygunmuş valla......
yaaa kızlarr.....
aslında günü birlik gidebiliriz...::))) nilüferde biletlerde uygunmuş valla......
cnm görmemişim ki :kedi: tabi fırsatımda olursa eğer..küsüm sana bennnnn :dilcikar:
dün o kadar yazdımmm hiç birini görmedinn
bursaya gelince cisil görüşelim dicende bu sefer ben sana bişey demicem hıhboshayallersmileboshayallersmileohaoldumsmile
yaaa kızlarr.....
Biz sözde tatile giderken de dönerkende Bursa'ya uğrayacaktık ama kayınvalidemler de bizimle olunca uğrayamadık
Dönüşte eşime çok ısrar ettim Bursa'nın merkezinden geçelim iskender yiyelim o küçük dükkanda diye ama otobandan bastı gitti
Şimdi inat ettim bende seni oraya sırf iskender yemek için götürtmezsem adım miray değil dedim :roflol:
kayınvalidemle kayınpederime de dedim anne baba şahitsiniz beni oraya sırf iskender yemek için götürecek dedim :roflol:
şimdi bekliyorum Allah büyük yarın bi gün hamile kalırsam diycem canım çekti iskender yemek istiyorum :roflol:
pasaklııı ben nickimi değiştirmek istiyirim............
canım valla aklıma yattı.. ne bilim oturulur bir yerde... hep beraber... nede güzel olur ama burdaki arkadaşlar ne kadar katılır bilmiyorum....yaaa ne diyorsun gülsünnnn,gelin valla..nasıl güzel olur
Biz sözde tatile giderken de dönerkende Bursa'ya uğrayacaktık ama kayınvalidemler de bizimle olunca uğrayamadık
Dönüşte eşime çok ısrar ettim Bursa'nın merkezinden geçelim iskender yiyelim o küçük dükkanda diye ama otobandan bastı gitti
Şimdi inat ettim bende seni oraya sırf iskender yemek için götürtmezsem adım miray değil dedim :roflol:
kayınvalidemle kayınpederime de dedim anne baba şahitsiniz beni oraya sırf iskender yemek için götürecek dedim :roflol:
şimdi bekliyorum Allah büyük yarın bi gün hamile kalırsam diycem canım çekti iskender yemek istiyorum :roflol:
uygun derken kampamya mı var..hep 20 li rakamlarda gidiyom ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?