Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal'cım bir öğreniver canım...çok makbule geçer...

cisil'cim evde net var ya canım...tüm gün buradayım ya o yüzden eve gidince girmiyorum....ama diğer türlü öğlen evde olacağım...yani daha rahat sizlerle olurum :)))

Kızlar size diyorum,
Cumartesi diyorum, 15 kişilik misafir grubum evde beni ezecek diyorum.
Acil iftar menüsü hazırlamam lazım diyorum.
Yaaarrrdım! diyorum

Kızlar beni cumartesi günü 15 kişilik bi misafir grubu ezecek evde
Hemen iftar menüsünü oluşturmam gerek.. Yardım!

tesadüfe bak aynı saatlerde aynı kişi 15+2 de biz :)) bizide ezcek ama ben ezdirmem
gerçi daha menüm belli değil ama olsun yaparız kocişle bişiler...

tesadüfe bak aynı saatlerde aynı kişi 15+2 de biz :)) bizide ezcek ama ben ezdirmem
gerçi daha menüm belli değil ama olsun yaparız kocişle bişiler...
Benimkide yardım eder, evi siler süpürür, ama ne yapsam yaaa, bide pzar günü de var misafirim
Onlarda bizimle beraber 8 kişi olcez

Tatlım belli, Kremalı kadayıf, Çorbamda belli Ezo gelin yapiciiim
Ama ana yemek, ara sıcak ve zeytinyağlılarda kararsızım

cisiiil biliyorum bişey yapamayacağınızı siz görüyosunuzda ben neden göremedim diye merak ettim
Canım bende göremiyorum fotoğrafların çoğunu.
İş yerinde filtre vardır ondan göremiyorsundur. Mesela ban Faceye de giremiyorum, Msn kullanamıyorum falan

adacım bana ters bi yerde aktar ama ilk fırsatta gidip öğrencem cnm arkadaş bana lahana yağı,biber yağı vs dedi ama tam değil işte...

çisil noldu datlum??

efsun sayfayı araştır bir önceki bir sonraki bakıver tatlım görcen...

sel

mercimek çorba yap (bu akşam bende yapıcam)

zeytinyağlı yap ( taze fsulye vey barbunya sıcaklarda iftara ne yapacağını şaşırıyo insan)

tavuk sote yap mantarlı falan haftsonu benimde misafirim vardı bunu yaptım

patates kızartması

pilav

kahvaltı tabağı yaptım,közlenmiş kırmızı biber ve patlıcandan salata yaptım bide domates salatası)

ıspanaklı börek yaptım

tatlıda şekerparre yaptım fikir olur canım

Aklıma biber dolması yapmak geliyor, zeytinyağlı olarak, Piyaz yapayım diyorum ama kararsızım, normal bi salata, Birde havuç ve kabak kavurması yoğurtlu cevizli.
Börek yaparım ona karar vermedim henüz ne böreği olsun diye

sell kolay gelsiiin

Sağol bebeğim , teşekkür ederim :)

kızlar cuma günü gittim kasaptan kemikli et aldım attım düdüklüye pişince kemiklerden etleri ayırdım minik yaptım onları suyunuda süzdüm içinde kemik kalmasın diye.sonracığıma yarım limon suyu 1 yumurta göz kararı yoğurt un güzelce çırpıp terbiye yaptım döktüm et suyuna kaynattım sonra etleri ve tuzunu koydum üzerine tereyağlı kırmızı biber yaptım kocam içsin çabuk iyileşsin diye bide güzel olmuşki o akşam kayınvalidemlerde vardı eniştesi falan 2 tabk içti

sel orman kebabı aklımda şuanda ana yemek
hiç yapmadım ama beceririm sanırım
dün sanırım burayada ekledim netten buldum cnm..
tatlı incirliyi düşünüyorum gül tatlısıda olur
sarma filan uğraşöıcam bulursam kuru patlıcan dolması
közlenmiş patlıcan yoğurtlarım
közlenmiş biber de var stokta...

sel....bilemedim vallahi şimdi sen öyle sorunca...15 kişi bu az da değil ki...
lezzetli,aperatif,hızlıca yapılan tarifler olmalı...ortaya çabucak çıkan birşeyler olmalı...barbunya ve taze fasulyeni 1 gün önceden yapabilirsin....
çorba olur menünde...bir de ana yemek...risksiz olduğu için fırında tavuk-patates olabilir örneğin...
ayrıca yine salata türleri,mevsim salatası-ton balıklı mısırlı salata vs.
bir de tatlı....revani-şekerpare ya da küçük kaseler de şık süslemeli puding....
ne dersin tatlım fikir verebildim umarım...

kızlar benimde pazar ve pazartesi misafirlerim var....... iki günde ortalama 8 er kişilik gruplar olcak... ben pazar için mercimek, etli nohut, pilav yanına fırında soslu tavuk, semiz otu salatası ve mevsim salatası, tatlı olarak şu muhallebili kadayıfı yapcam.... zeytinyağlı olaraktan patlıcan dolması denemek istişyorum ama bakalım artıkın....

pazartesiyede allah büyük:))

kızlar şölede yapabilirsiniz patlıcan kebabı diyoz biz patlıcanları boyuna ince şekilde dilimliyosun kızartıyosun köfte yapıyosun iki dilim kızarmış patlıcanı artı şeklinde koyup içine bi köfte koyuyosunuz sonra kenarlarda kalan köftenin üzerine doğru patlıcanları kapatıp üzerine kürdan koyuyosun üzerinde salçalı su yapıp fırında veya tebcere pişiriyosun doyurucu ve lezzetli ayrıca berektli oluyo bak ben bida alcağım misafirlere bubu yapayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…