Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük çalışma şartların çok iyiymiş canım
inşallah dahada iyi olur...
hakkında hayırlısı

yaa kızlar.... ben supla almak istiyorum... netten baktım ama fiyatları büyksek geldi biraz...... ne tavsiye dersiniz???

ay çok iyi sevindim çok..
dimek prim alıyolar bende bugün kasko yaptırdım kaç kez aradı hepsi ,ondan demek..
güvenilir olması şart tabi birde müşterini kart numarasını ve güvenlik şifresini alıyolar..
gıcık bi durum ,güvenilir eleman almasalar başları ço kağrır bu durum bile yeterli kasayı bırak..

Adamın k arısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış.Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş.
Nihayet bebek sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş.
Bitmemiş ardından bir tane daha..
Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe;
-Ne yaptın,yak şu feneri!..
-Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!..

yaa kızlar.... ben supla almak istiyorum... netten baktım ama fiyatları büyksek geldi biraz...... ne tavsiye dersiniz???

cnm mağazalarda 15 tl idi aynısı beylikdüzü pazarında 3,5 tl..ama tıpa tıp yani..

ben ikeadan aldım porselen diil bnmki..6 tl idi sanırım tanesi,çok baktım o gün karıştırmışda olabilirim

bende beğeniyorumda masam daracık iyice ufalır :)
dertsiz masa örtüsü gördüm ama kesin alıcam.gümüş rengi parlak ve siyahtı süperdi ya

Temel birgün denize gider, soyunur elbiseleri sahilde birakir.

Çirilçiplak girer denize epey yüzdükten sonra döner gelir sahile bakar elbiseler yok. Çaresiz bir eli önde bir eli arkada adem gibi eve gider. Yolda yasli birisi görür sorar usagim bu ne hal Temel durumu

anlatir, Adam: -Ula salak usagim yüzünü kapat oni kim taniyacak.

aynı şey geçti aklımdan haklısın bi bardak kadar deneyip bakarım :lepi:

cnm mağazalarda 15 tl idi aynısı beylikdüzü pazarında 3,5 tl..ama tıpa tıp yani..

ben ikeadan aldım porselen diil bnmki..6 tl idi sanırım tanesi,çok baktım o gün karıştırmışda olabilirim

canım bende o fiyatlara gördüm ama arkadaşım almış.. 2,5 tl yee.. kırmızı ve bayıldım ona.... bende gri alıcam... yemek takımının biri grili diğeride morlu-grili..ama karemi alsam yuvarlakmı ona da karar veremedim...

seninkilerde hayılrı olsun canım.. uyguna almışsın sende...

kızlar annemle abim gelirken nevresim takımı almışlar hediye bana
tabi annemin çeyizden sonrasında da aldıklarımdan haberi yok
napıcam o kdr çok hepsini bilmiyorum dolap almıyo artık ...eşim dediki tamam gönlünü feth ettiniz ,nevresim olsun yeter ki ..kaydirigubbakcemile3
geçen aldığım markadan almışlar özdilek ,yıkadım mis gibi ..
cıvıl cıvıl yine renkler ,zaten pek baygın renkli nevresimim yok..

süpürgenin sapı
kızın biri gitmiş annesine demişki :
anne ben süpürge hastalığına yakalandım,anneside;nerden nerden çıkardın öyle bir hastalık yokki demiş .Kızı: şeyimin üstündekiler ne ozaman demiş.Annesi anlatmış herkeste çıkar demiş.kızına ne söylediyse inandıramamış.En sonunda doktora götürmüş.Doktor sormuş neyin var diye ; süpürge hastalığına yakalandım doktor bey demiş kız.Doktor gülümsemiş ve herkeste varoduğunu ve süpürge hastalık olmadığını söylemiş.Kız ona inanmayınca kendi şeyini açmış göstermiş.Kızda ona gülümseyerek demişki; oooo doktor bey sizin hastalığınız ilerlemiş sizin süpürgenin sapı bile uzadı demiş:)

Ay tam fıkrayı yazıyordum.
arkadaşın biri alerji olmuş onunla doktora gidicem görüşürüz öpüyorum hepinizi bay mucuk

dün akşam annemdeydik
yarın akşam jkayınvalidede
ctesi herkez bende
pazar eşimin abisinde
bidahaki ctesi dayımda
pazar ablamda
son ctesi teyzemde
son pazar kalıyo ondada dışarda yesek
eşimin ailesini ben nezmn alcam ya (

Bunak
Adamin biri evlenmeye karar vermis ama yasi 75. Kiz da 22.
Çocuklari, torunlari evlenmesin diye adami ikna etmeye calismislar;
"Babacim bak yasin ilerledi. Kalbin dayanmaz." diye. Ama adami ikna ne mumkun. Kimseyi dinlememis. Kizla evlenmisler.

Gerdek gecesi olmus, sabah olmus, derken saat ogleni bulmus, yeni evlilerden hala ses seda cikmiyormus. Aradan birkaç saat geçtikten sonra kapi acilmis ve kiz bitkin bir vaziyette disariya çikmis.

Yasli adamin oglu hemen kosmus ve endise ile sormus :
"Neler oldu? Babam iyi mi?"
Kiz : "Evet cok iyi idi" demis. "Ben yoruldum da. biraz mola verdik..." diye ilave etmis.

Çocuk : Allah Allah! 75 yasinda bir adam, nasil oluyor da bu kadar aktif olabiliyor?

Kiz : "Yok canim " demis "Aktif degil, adam bunak. Yapiyor unutuyor, yapiyor unutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…