Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende sırf bu sebepten dolayı erteledim sürekli... ama sonuçta sağlıktada kullanılıyor lazer.... ..
canım çorba çok güzel görünüyor.... dene bakalım sen..... güzel olursa bizde yaparız...
bende pazar günkü misafirlerime tutmaç çorbası yapmaya karar verdim:))

bu akşam deniycem çorbayı cnm kısmet olursa
senin tutmaç hazırmı nasıl cnm ??

bak bide ben buna bayılıyorum yapmadım hiç ama kayınvalide yapıyor...
bu arada cnm görümceye sordum dolmayı aynı bildiğimiz dolma gibiymiş
sadece salça maydonoz ve kimyonu çok bol koyuyormuşlar tabii bide isotu cnm..
yarın akşam ordayız ya başka püf noktası varsa kayınvalideden öğrenirim haftasonuna yetişirim cnm :))

bak bide ben buna bayılıyorum yapmadım hiç ama kayınvalide yapıyor...

*** YUVARLAMA KÖFTE***

http://arzumcum.blogcu.com/

MALZEMELER:
1 SU BARDAĞI İRMİK
1 SU BARDAĞI DÜĞÜL
1 YUMURTA
1 YEMEK KAŞIĞI UN
TUZ
SOS İÇİN:
1 ADET KURU SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
2 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ
NANE VE PULBİBER
1 KASE SARIMSAKLI YOĞURT

YAPILIŞI:
DÜĞÜL SICAK SU İLE ISLATILIR. EĞER FAZLA SUYU VARSA SÜZÜLÜR. ŞİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE İRMİK, YUMURTA, UN VE TUZ EKLENİP YOĞRULUR. YOĞURMA SIRASINDA ELLER BİRAZ ISLATILABİLİR. BİRAZ TOPARLAMASI ZOR BİR HAMUR AMA İYİCE YOĞURURSANIZ KENDİNE GELİYOR. DAHA SONRA MİNİK PARÇALAR ALARAK AVCUMUZUN ORTASINDA MİSKET GİBİ YUVARLIYORUZ. AMA ÇOK SIKIŞTIRMADAN. YOKSA KÖFTELERİMİZİN İÇİ PİŞMEZ. GENİŞ BİR TENCEREYE SU KOYUP KAYNATIYORUZ. SUYA TUZ VE BİRAZ SIVIYAĞ KATIYORUZ. YUVARLADIĞIMIZ KÖFTELERİMİZİ SUYA ATIYORUZ. ARADA BİR KARIŞTIRARAK İYİCE PİŞİRİYORUZ. PİŞİP PİŞMEDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN İÇİNDEN BİR KÖFTE ALIP KONTROL EDİYORUZ. PİŞEN KÖFTELERİ SÜZÜYORUZ. TAVAYA MİNİK DOĞRADIĞIMIZ SOĞANI ALIP, YAĞDA KAVURUYORUZ. ÜZERİNE SALÇA, NANE VE PULBİBER EKLİYORUZ. KÖFTELERİMİZİN ÜSTÜNE SARMISAKLI YOĞURDU HER YERİNE GELECEK ŞEKİLDE GEZDİRİYORUZ. SONRADA SOSUMUZU DÖKÜYORUZ. VEEE AFİYETLE YİYORUZ. ARZUYA GÖRE KESİNLİKLE DENEMELİSİNİZ. AFİYET OLSUN.

bu adam beni öldürcek yaaa

oruç tutmuyo , tutmadığı gibide kendine duble çay söleyip karşımda lıkır lıkır içiyooo
seni allah havale ediyorummmmm alsanaalsanasmile

bizim patronda şekeri yükselmiş mi düşmüşmü ne
2 gündür tutmuyo
az önce eşim aradı patron iftarı erken açmış diyo gülüyo
meğer sakızı ağzında unutmuş patroncuğum :))
ayy dedim uyar hemen unutmuştur oo :)

kızlarrr ben geldmm
nasılsınız bakalmmm

hoşgeldin anne :)

ben evlenene kadar epilatör kullanıyordum alışmıştım ama evleneceğim zaman kuaföre gitmeye başladım daha da vazgeçemedim
ben çok uğraşıyorum çünkü epilatörle şimdi şipşak beş dakikada hallediyor kadın ne rahat

pasaklıııım sen bana yakınsın hele bi de nereye gidiyon ?
temizmi ?
sonuç başarılımı ?
benide götüüür..

cnm ne biliim yabancıydı ismide yeni almışlar cihazı,hastaneye gittim ben orada öle bi bölüm vardı(kolon hastanesi)..
ama konuyu araştırmıştım gitmeden ve giderken herkes özel bölge için 8-9 seans gidiyomuş ...senin nasıl öle bitti anlamadım özel bölgede..
bence sorun cinsinden işte bnm cılız biraz bacakalrdakiler falan kalın siyah diil,ondan işe yaramamıştır..
canım peki gitmeden önce birkaç defa jiletlemen gerktiğini söyledilermi sana... sonuçta benimkilerde cılızdı.. sir yaptırıuyordum önceden ve daha da incelmişti.. ama 2 ay boyunca hep jiletledim ve sertleşti.... şimdide her seanstan önce 2-3 defa jiletliyorum... ve çok faydasını görüyorum...

kızlarrr ben geldmm
nasılsınız bakalmmm
hoşgeldin canım..

yok cnm alamadım,giderken iidi azalmıştı..2 ay gidemedim düğün zamanı çoğaldı..bende düğün günü gelmiş mecburen ağda yaptırdım..
benim kuzeniminki 4 seansta bitti... bende çok fazla ara verdiğimden bugüne kadar bitmedi... en son geçen kasımda gitmiştim:))
şimdide jiletle alıyorum ve artma değil aksine azalma oldu canım...

balcım.. ben bizim yöresel olan evde yapılan tutmaçı yapıcam... şileden de dağ kekiği toplamış annem... onla yapıcam....

gülsünüm dedi jilete vurdum ama 2 ay öncesinden demedi..alsanaalsanasmile

bak sinir oldum şimdi..ondanmı acaba..ama senaslardan dolayı sarardı iice jilet kar etmedi en sonlarda..

ay ne bileyim ben dersimi aldım daha gidemem sanırım ..

Back
X