Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu ayki elektrik faturasından çok tırsıyom ,bakalım ne gelcek..

yap balcım yap tabi..

offf alllammmmm ya neler neler konuşulmuş akannehir
anca yetiştim yani...
bugünde pizza yapacağım...ne yapayım kociş pizza var mı dedi canı çekmiş belli ki...
aradım komşumu yine hamur alacak bana...ben de gider gitmez atacağım fırına :))) ohhh mis gibi olur yanına da kola....daha ne olsun :)))
iftar sonrasında da komşum çaya davet etti ona gideceğiz...

cute ütü demi :))

aspiratörde çalıştı çok bende cnm bu ay..aldıktan sonra baktın wat olayıda fazlaymış standartlardan..
buzdolabımıda değiştirdim...
çamaşırında dibine vurdum..
e ütü boş yere döndü zati geçen ekstradan...
çok merakla bekliyom kendilerini eyvahedigeldismile

offf alllammmmm ya neler neler konuşulmuş akannehir
anca yetiştim yani...
bugünde pizza yapacağım...ne yapayım kociş pizza var mı dedi canı çekmiş belli ki...
aradım komşumu yine hamur alacak bana...ben de gider gitmez atacağım fırına :))) ohhh mis gibi olur yanına da kola....daha ne olsun :)))
iftar sonrasında da komşum çaya davet etti ona gideceğiz...

tatlım bnm :D
menüye bak..
sonra buralarda ağlıyosun..kıyamam ben sana aifyet olsun,kilo olmasın..

aspiratörde çalıştı çok bende cnm bu ay..aldıktan sonra baktın wat olayıda fazlaymış standartlardan..
buzdolabımıda değiştirdim...
çamaşırında dibine vurdum..
e ütü boş yere döndü zati geçen ekstradan...
çok merakla bekliyom kendilerini eyvahedigeldismile

hmm evt evde ne varsa kullanmışsın cnm :))
senin dolap yeni değilmiydiki cnm??

ben bide şeyi duydum bu kettle lar çok elk yakıyomuş....

evet ya...bal'cım çok iyi oldu bu çok...
kendimi bir toparlayabilsem cute ile pasaklıları çaya davet edeceğim de...işte bakalım...

evet ya...bal'cım çok iyi oldu bu çok...
kendimi bir toparlayabilsem cute ile pasaklıları çaya davet edeceğim de...işte bakalım...

gelmemki önce bi bana gelin...

sonra pasaklıma gideriz ,sonra sana yine geliriz :D

yok balcım ,borçlardan sıra gelmemişti bekar evimden kalan dolabı kullanıyodum ufaktı o..

cuteeee :((( hatırlatma ya...tamam ben az yiyeceğim....

biricik canım....vallahi süper oluyor deneyin....1,5-2 ekmek hamuru koca bir yuvarlak fırın tepsisine yetiyor...
yağlı kağıt serip hafif ellerimi sıvı yağa batırarak hamuru tepsiye yayıyorum...
biraz ketçap-salça ve süt karışımı hazırlayıp tüm hamurun üzerini kaplıyorum bu sosla...
sonra da istediğim malzemeyi döşüyorum...süper oluyor...süper :)))
çok lezzetli oluyor...öyle aşırı yumuşak bir şeyde çıkmıyor ortaya...

avcılarda diilmiydi annenler cnm..oraysa uzak gelir bana..ama beylikdüzü dersen gideriz ne güzel olur..

hahaha tam yazıyodum dün gece yaptım ben...çok lezizdii çook...

pasaklım ocakta ısıtma ama fırında ısıt..okimi..dometes sosu dök bi güzel pidenin üstüne ,
üstüne dönerleri koy
birde tereyğı erit..
yanına yoğurt domates..valla çok lezizdi..

canım annemler beylikdüzüne taşındı ya şimdiki evleri adakentte
yani beylikdüzü sayılır istersen bi gün gideriz birlikte bi görürsün beğenirsen devam edersin yerimseniben

ayyy bu iskender acayip aklıma yattı bu akşama evde yemekte yok yapsam süper olur :lepi:

kettle ne yakarsa yaksın vazgeçemem boşver elim ayağım o ,ama zaten çalışma süresi kaç dk ki ne yaksın..sanki fırın gibi saatlerce dönmüyoki..

Back
X