Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Oruç günlerinizin gecesinde kadınlarınıza yaklaşmak size helaldir. Onlar sizin elbiseleriniz, siz de onların elbiselerisiniz.

balll menü güzel bence ama köfte çorba demişin onun yerine ezogelin yada mercimek daha iyi olmaz mııı

ya cnm mercimek yada ezogelin hep yapıyokya
aslında olur tabi ama değişik düşündüm ama
olmıcak sanırım
yemek etli
pilav tavuklu
çorbada kıymalı olmaz dimibilmiyorumkismile

Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir.
Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.
Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktir.Inceliktir.
Aşk, korumaktir. Sorumluluktur.
Aşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir. Mizahtir.
Aşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir.
Aşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir. Nesedir.
Aşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir.Mutluluktur.
Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir.
Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir.
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.
Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir.
Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir.Yalnizliktir.
Aşk, sevdiğinize Aşkınızı her fırsata dile getirmektir.

Oruç günlerinizin gecesinde kadınlarınıza yaklaşmak size helaldir. Onlar sizin elbiseleriniz, siz de onların elbiselerisiniz.

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya cnm mercimek yada ezogelin hep yapıyokya
aslında olur tabi ama değişik düşündüm ama
olmıcak sanırım
yemek etli
pilav tavuklu
çorbada kıymalı olmaz dimibilmiyorumkismile

aynen cnm
ezogelin süper olur...

hafta sonu da annemler gelebilir :))
o yüzden bu akşam depolamam lazım kızlar:))
menü falan da yok
bi cacık bi çorba tamam
başka bişi yemiolar valla
iftarda sırf su içiolar yemek aramıolar
ama sarma yapıcam seviolar:)

geldiimm geldmm..
amma dizi konuştunuz bee :))))

ben akşama bi çorba bide kısır yapayım diyorumm
canm kısır istedi bol limonluu

biricik çok basit ve çok hafif
sütü kaynat içine şeker at
ılınınca yufkaları içine daldır çıkar tepsiye diz
gene süt gezdir dizilen yufkalara
orta katına fındık içi yada ceviz içi koy
dün akşam görümcem yapmış oda ilk yapmış ama çok hoşuma gitti
yemek yapan güllacı havada karada yapar
keşke nar mevsimi olsa da üstüne serpsem (

Ben hiç güllaç yapmadım yapan varmı

ben çok yaparım normalde bile eşim çok sever çünkü çok basit zaten güllaç yaprağını hazır alıyosun işte 12-15 tane güllaç yağrağı için 2 lt süt 750grda şeker yeter sanırım ben hep göz kararı yaptığım için bunları kaynatıyosun içine bide vanilya kat ılımaya bırak tepsiye bi güllaç yaprağı onu tepsini boyuna göre kırabilirsin bükebilirsin üstüne kepçeyle süt tamamne ıslanacak bi yaprak bi süt boye bitiriyosun kalan sütüde en son üstüne çok gelir diye korkma hepsini çekiyo çünkü en üstünede ceviz bol koyarsan daha güzel olur dolapta dinlensin 5 satta hepsi bu

bal'cım menünü beğendim ben...çorbayı da dilediğin şekilde takıl
hangisi kolayına gelirse artık...

dün babam geldi yemeğe asıl onu unuttunuz sormuyonuz...fırında patatesi yaptın mı diye.....

gittim eve...hemen pirinci ısladım....dünden haşladım tavuğu aldım borcamın içine...üzerine bol domates rendeledim..sarımsak,baharat ekleyip birazda haşlama suyunun içine salça sulandırıp koydum...verdim fırına...o pişerken patatesleri küp küp soydum..kızarttım,patlıcanları da aynı şekilde....hepsi kızardıktan sonra sarımsaklı yoğurt yapıp döktüm üzerine...Bu arada 2 adet patatesi normal kızartma şeklinden biraz kalın doğrayıp kekik tuz ve zeytinyağı ile harmanladım,döktüm fırın tepsisine...verdim onu da tavuk pişerken fırına....sonrasında da bir de yayla çorbası.....pilavımı da sebzeli çiftlik pilavı harcı ile yaptım....
tavuğu çıkarırken kekikli patatesi de çıkardım...pişmişti...ama daha kalın olsaydı eminim pişmezdi....
kurdum sofrayı ohhh komşum da mantı ve börek getirmişti....daha ne olsun...vallahi mis gibi olmuştu...
babam ve kociş çok beğendiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…