yok canım kokmuyo...salçayı koyunca kokmuyo dimi cnm?
ya yıkamasıda çok zor oli kız bulguru
ıslak kalıyo:S
bulgur iyice çekiyo zaten...
ben gayet kolay yıkıyorum canım..
hoşgeldin efsunncum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım kokmuyo...salçayı koyunca kokmuyo dimi cnm?
ya yıkamasıda çok zor oli kız bulguru
ıslak kalıyo:S
Aynen çok pişman oldumda denemiş oldum işteböcük napisin lee sempatiksalakcinni
sel yaa öle bişi deneyip beğenmek ama alamak çok kötü oluyo keşke denemeyeydin :gitme:
Hoşgeldin efoşhoşbuldum balcımm
evet canımdemek dizilerin çekildiği meşhur st burası nurdan...sengözlerimebaksanab
tamam cnaım bi daha katlarken dikkat ederim...beğenmemmi canım ya çok güzel olmuş ama katladığın yer varya onu bidaha üste doğru katlarsan daha güzel durur gibi geliyo kelebeklilere bayılırım 2 pikem kelebekli benimde bu modeli görmedim görsem belki alabilirdim şimdi kendimi zor frenliyorum bakmıycam siteye hayırrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
sağol kuzum sağolll....ada kıız seninkilerde nurdanın ki de pek bi güzel hee çok beğendim :jeyyar:
ikraacım bu sabah ben aynı bu şekilde katladım pikemi...
pasaklımmm canım çok sağol tatlım :)))
:))gülsüncüm yapmadım canım henüz erikleri yiye yiye bitirdim neredeyse :kedi:
yeniden alınca yapıcam :roflol:
canım benimkide o ölçülerde ama yinede böyle durmuyor..nevresimlerin hepside battal boy.... yani küçük falan desem ok dee... çekse desemmmm tacınkilerde çekmedi yaaaagülsün büyükmü yatağınız acaba bizim 160*200 benimde boyle durur
valla ne biliim annemin el emeğiyle ördüğü bi yatak örtüsü vardı dantelnurdancım çok güzel olmuş....çok beğendim bende.... senin yatağın ölçüleri kaçççç...
hiçbir nevresimim yada pikem benim yatakta böyle durmuyor yaa.... sinir olcam((((
Bu sıcaklarda ne kullanıyordun ki bebişim senbende pike takımımı kullancam bu haftasonu kaydirigubbakcemile2