Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdancım çok güzel olmuş....çok beğendim bende.... senin yatağın ölçüleri kaçççç...

hiçbir nevresimim yada pikem benim yatakta böyle durmuyor yaa.... sinir olcam:(((((

nurdancım çok güzel olmuş....çok beğendim bende.... senin yatağın ölçüleri kaçççç...

hiçbir nevresimim yada pikem benim yatakta böyle durmuyor yaa.... sinir olcam:(((((

gülsün büyükmü yatağınız acaba bizim 160*200 benimde boyle durur

nurdan bak şu şekil katla demek istedim ben

beğenmemmi canım ya çok güzel olmuş ama katladığın yer varya onu bidaha üste doğru katlarsan daha güzel durur gibi geliyo kelebeklilere bayılırım 2 pikem kelebekli benimde bu modeli görmedim görsem belki alabilirdim şimdi kendimi zor frenliyorum bakmıycam siteye hayırrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
tamam cnaım bi daha katlarken dikkat ederim...
sağoalsınnnnn

gul_bumm,sestod

sizlere de merhaba kızlar....

ikraaaa sana da iyi ki sürekli böyle yapmışım değil mi??? bak şimdi aramızda,bizimlesin :)))

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
organiksheker, adaer+, bal63+, biricik_57+, caspersy+, COTURNIX+, gulsunn+, ikraaa+, PasakliMinikTanrica+, sel+, sestod, uğur böcüğü

ehh maşallah

ikraacım bu sabah ben aynı bu şekilde katladım pikemi...

pasaklımmm canım çok sağol tatlım :)))

bu şekilde çok güzel duruyo canım bide 2 şer yastık koyarsan daha güzel oluyo mesela pikeler 2 yastıklı olsa bile düz aynı renkden 2 yastık kılıfı aldın mı süper oluyolar

gülsüncüm yapmadım canım henüz erikleri yiye yiye bitirdim neredeyse :kedi:
yeniden alınca yapıcam :roflol:
:))

gülsün büyükmü yatağınız acaba bizim 160*200 benimde boyle durur
canım benimkide o ölçülerde ama yinede böyle durmuyor..nevresimlerin hepside battal boy.... yani küçük falan desem ok dee... çekse desemmmm tacınkilerde çekmedi yaaaa:((

valla ne biliim annemin el emeğiyle ördüğü bi yatak örtüsü vardı dantel
onu bi koyduk düdük gibi oldu
oysa ablamın yatağına olmuştu
büyük biraz sanki ama ölçülerini tam bilmiom..
seninki nasıl büyük mü?

Back
X