Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

öyle mi canım..
ben açma tarifinden çalmıştım:)
onun hamuru güxzel oluo die hep ondan yaparım..
kahvaltılık yenmediği için bizde pizza yapıp harcıyorum:))

evet canım benimde poğaça hamurum bu eşim bayılır pizzaya ama ben hamurum açtıktan sonra ketçap sürüyorum özellikle acılı sonra üstüne bol malzeme bira pişiriyorum çıkmaya yakın bol kaşar oyle güzel eriyoki hımmmm

kalp krep vayy bee :)))

canmcmm hele bi olsun bebişin nasıl sevinir nasılll
benm kız kardeşim yok teyze olma ihtimalim de yok :)))
teyzemn kızının bebeği olunca uçmuştum havalara teyze oldum diee
meleğiimm çok tatlı bişi ama konuşamıyo daha teyze dese bi dünyalar benm olcakk

hmm..
ellerine sağlık canmcmm benmm
bigün denerimm eminm güzel olurr

bu hamuru elle açıyoz demi kızlar tepsiyi ufak yuvarlak tepsiye olurmu yoksa daha büyük bi borcamlık bişimi

kızlar valla ben hepinizden once davrancam hamile kalıcam bu gidişle siz hiçbiriniz istemiyosunuz pasaklım dışında bi o duyguyu tatsanızz ahhh ahh keşke daha önce anne olsaydım dersiniz elbette biçok zorluğu var ama herşeye diyiyo kızımın minicik elleriyle yüzümü tutup öpmesi yada gece beraber koynumda uyuması anlatılamaz valla ben ikinciyi bile çok istiyorum seneye temmuzda hamile kalmak istiyorum inşallah

bu hamuru elle açıyoz demi kızlar tepsiyi ufak yuvarlak tepsiye olurmu yoksa daha büyük bi borcamlık bişimi

hamur elle açabilirsin canım kçok kolay açılıyo zaten valla ben normal pizza boyurundan biraz büyük yapıyorum bide kelepçeli kalıbımın alt tepsisine yapıyorum

ahh ikracımm belki bende anne adayıyımdır :)))
eşim ısrarla test yapmayalım boşver dio aksamıştır dio ama
13 ünde olmam gerekiyordu olmuş ayın 21 i
ayy istiyoruz bebek ama şimdi deill
zayıflamam lazmdı önce yaa
çok kilolu değilim ama biraz zayıflayıp hamile kalmak istiyordumm
bilmem nolcak bölee..
açık eczane görürsem test alcamm

canım bence test al rahata 7 ye kadar açık eczaneler eğerki korunmadıysanız inşallah hamilesindir ben 70 kiloyla hamile kaldım ama boyum uzun 1,72 göstermiyorum fazla kilomu yinede 40-42 bedendim braz vermem gerekn kilom var ama ben dikkat etmedim çok fazla bide uyku düzensizliğim var sen ki eğer inşallah hamilesen doğumdan sonra emzirireken 3-4 ay içinde çok kolay kilo verirsin yediklerine dikkat ederek hele bide ayaklamaya başlayınca kilo falan kalmaz

ayy ikracm böyle deme yaa
ev aldık ya borçlarımız varr
hafifletmemiz lazım..
Rabbm bilir en hayırlısınıı belki vardır belki de yokk..
ya korunuyoruzz sadece 2 kez korunmadıkk onlarda denk geldiysek bilmiom :))))

canım tabi borçlarınız varsa ertelemek mantıklı ama diğer türlü evliliğin tadı inan çocukla çıkıyo bence korunmadığınız zamana denk gelmiş olabilir rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…