canm benm teflondan fırın tepsim varr
çok rahat oluyo börek falan yaparken diğerine yağlamazsam yapışıyo ama bunda hiç yapışmıyoo
canım tabi borçlarınız varsa ertelemek mantıklı ama diğer türlü evliliğin tadı inan çocukla çıkıyo bence korunmadığınız zamana denk gelmiş olabilir rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
evet onlar çok güzel cnm benim frınım ankastre olduğu için tepsisi kocaman ve dikdörtgen.
uyuz oluyorum bişi yapıyosun yıkıyosun lekeleri hiç çıkmıyo berbat oldu hep tepsiler leke leke.
o teflonları biliyorum cnm çok güzeller alıcaktım ama baya pahalılar sanırım
hayırlısı canım inşallah.kızlar valla ben hepinizden once davrancam hamile kalıcam bu gidişle siz hiçbiriniz istemiyosunuz pasaklım dışında bi o duyguyu tatsanızz ahhh ahh keşke daha önce anne olsaydım dersiniz elbette biçok zorluğu var ama herşeye diyiyo kızımın minicik elleriyle yüzümü tutup öpmesi yada gece beraber koynumda uyuması anlatılamaz valla ben ikinciyi bile çok istiyorum seneye temmuzda hamile kalmak istiyorum inşallah
hayırlısı canım inşallah.
bende çok istiyorum hangi kadın anne olmak istemez ki?
ama durumları toparlamamız lazım...
yoksa anne olmayı herkesten çok istiyorum..
kısmet inşallah en kısa zamanda anne olacak kadar rahat bi madii ve manevi yapıya sahıp olabilirim.
ay ikracım ben çok duygusalım son zamanlarda
gözlerim doldu yazdıklarını okurken evet bende çok istiyorum anne olmayı
korunmayı bıraktık doktora da gittik ama olmadı
geçen sene gittiğimizde kafamızı karıştırmışlardı ama bu sene tekrar doktora gittik eşimle ikimiz şükürler olsun bi sorun çıkmadı
yani bu demek oluyor ki bebeğimizin keyfini bekliyoruz canı ne zaman isterse o zaman gelecek nazlı
ay ikracım ben çok duygusalım son zamanlarda
gözlerim doldu yazdıklarını okurken evet bende çok istiyorum anne olmayı
korunmayı bıraktık doktora da gittik ama olmadı
geçen sene gittiğimizde kafamızı karıştırmışlardı ama bu sene tekrar doktora gittik eşimle ikimiz şükürler olsun bi sorun çıkmadı
yani bu demek oluyor ki bebeğimizin keyfini bekliyoruz canı ne zaman isterse o zaman gelecek nazlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?