Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyi akşamlar balcmm

ama ben burdaymm

hafta sonu misafir sayım galiba 14e çıktı ))))

ii ne güzel işte kalabalık olacaksınız ..aile saadeti bu olsa gerek kaydirigubbakcemile3

bende 10 aylık evliyim 1 aydır çalışıyorum hem işim hem eşi olanlardanım bende:)))

hoşgeldin

herkese günaydınlar efem sempatiksalakcinni

millet çok şaşkınlık içindeyim şuan akannehir bir arkadaşım vardı en son görüşmeyeli 6-7 ay olmuştu ...az önce mesaj attım naber diye ...6 aylık hamileymiş iimi akannehir en son görüştüğümüzde hamiel idi demekki ama bilmiyordu kaydirigubbakcemile3 oha filan oldum yaaa

ayy maşallahh darısı sana canmm

ooo robot... ne güzel.. hadi darısı başına inş..

inş. yaaa ..çok istiyorum çokk:kedi: çin takvimine göre önümüzdeki 2 ay gebe kalırsam iki ay da kız gösteriyor iimi kaydirigubbakcemile3 kız çok istiyorum ben de ilk çocuğu ama sağlıklı olsun tabi herşeyden önce ....
netteki hesaplayıcılara göre yumurtlama günüm 7-12 haziran arası ..bu ara ii çalışmam gerek yani kaydirigubbakcemile3

ee hadi bakalım.. allah güö kuvvet versin... gün aşırı yapmak lazım biliyorsun değilmi:)))

Rabbm gönlüne göre versin canmm
bak kalmş 3 gününüz iyi değerlendirinn :Saruboceq:

ee hadi bakalım.. allah güö kuvvet versin... gün aşırı yapmak lazım biliyorsun değilmi:)))

Rabbm gönlüne göre versin canmm
bak kalmş 3 gününüz iyi değerlendirinn :Saruboceq:

evet biliyorum inş. bakalım bugün yarın tam gaz devam :roflol:
hamile kalırsam eşime bunu ilginç bir şekilde haber vermeyi düşünüyorum

ayy çok şirinn
adam bayılıp gitmesin kız

yok o alışık ben sürekli ona süpriz yaparım ki kaydirigubbakcemile3 doğumgününde mesela kalpli bir kutu ,kutunun üzerinde nikah resmimiz , çikolatalar ,çikolataların üzerinde bizim resimlerimiz vardı .. netten buldum ..istanbuldan kargoyla getirttim özel tasarım yaptırıp eşime gönderttim.. işyerinde açmış ..arkdaşları şok olmuşlar ..ne akdar ince ne kadar farklı bir eşin var çok şanslısın demişler ..resmimiz olan çikolataları arkadaşlarına dağıtmış ...

tıkla bak işte bu

Fotoğraflı Mini Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolata

evet var ... iki tane bebek patiği alıp bir kuyuya koyup işyerine göndereceğim ..içine de bu patikleri ii sakla ..çünkü artık babasın diye yazacağım kaydirigubbakcemile3

çok güzel bir düşünce ama... ben öğrenirken yanında olmayı yüzündeki ifadeyi görmek isterim... o naki heyecanını beraber yaşamak isterim sanırım..

selam günaydın herkeslere
nasılsınız kızlarrrr
dün izin alan alana bende öğleden sonra yoktum
ne var ne yok

güzel bi hediye olmş canmm
bende kocacıma kitap yazdımm sevgililer günündee 108 sayfa hemde )))

çok güzel bir düşünce ama... ben öğrenirken yanında olmayı yüzündeki ifadeyi görmek isterim... o naki heyecanını beraber yaşamak isterim sanırım..

ayy galiba bende o an ki ifadesini görmek isterimm

benim sevgilim ban beni neden seviyorsun nedne diye sorup dururdu doğum günüde kendisine bir kavanoz içerisinde bir sürü onu sevme nedeni yazdım. küçük küçük kağıtlara yazıp katlayıp attım kavanoz dolana kadar kavanozun üzeirnede seni seviyorum çünkü? yazdım ve ona verdim gözleri doldu çok sevindi her sabah birini açıp okurmuş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…