selam günaydın herkeslere
nasılsınız kızlarrrr
dün izin alan alana bende öğleden sonra yoktum
ne var ne yok
ben o andaki yüz ifadesini görmek değil , o günü akşama kadar onun heyecanını görme ümidiyle ve heyecanı ile geçirmek istiyorumgüzel bi hediye olmş canmm
bende kocacıma kitap yazdımm sevgililer günündee 108 sayfa hemde)))
ayy galiba bende o an ki ifadesini görmek isterimm
benim sevgilim ban beni neden seviyorsun nedne diye sorup dururdu doğum günüde kendisine bir kavanoz içerisinde bir sürü onu sevme nedeni yazdım. küçük küçük kağıtlara yazıp katlayıp attım kavanoz dolana kadar kavanozun üzeirnede seni seviyorum çünkü? yazdım ve ona verdim gözleri doldu çok sevindi her sabah birini açıp okurmuş :)))
ben o andaki yüz ifadesini görmek değil , o günü akşama kadar onun heyecanını görme ümidiyle ve heyecanı ile geçirmek istiyorum
benim sevgilim ban beni neden seviyorsun nedne diye sorup dururdu doğum günüde kendisine bir kavanoz içerisinde bir sürü onu sevme nedeni yazdım. küçük küçük kağıtlara yazıp katlayıp attım kavanoz dolana kadar kavanozun üzeirnede seni seviyorum çünkü? yazdım ve ona verdim gözleri doldu çok sevindi her sabah birini açıp okurmuş :)))
bende seni seviyorum çünkü;
.......
yazan kağıtları evimizin giriş kaıpısından itibaren her yere yapıştırmıştırmıştım
tek tek bulup okumuştu kocacmm
hadi bugün yeni fikirler bulalımm
kocişe süprizlerrr))))
ilk tanıştığınız günden itibaren herşeyinizi yazdığınız bir kitap olabilir...
(ben yaptm)
önce çok şaşırdı sen yazmamışsındır aşkm yaa dedi
eline kitap almayan kocacm
bi solukta okuyuverdi kitabımızı...
Kitabımın adı da
Aşkın Adı Sen...
herkese merhabalar......
çok güzel bir konunun üzerine denk gelmişim...
kocişe sürprizler...hımm bayıldım....hadi bir sürü fikirler bulalım ve uygulayalım :)))
bu en çok benim işime yarayacak kızlar...
kociş geceleri yok sabah 09:00 da eve geliyor ya......
bütün bir gece boyunca bu sürprizleri hazırlayıp...sabah eve geldiğinde bunları görmesi çok hoş olacak.Hatta cumartesi geceden yapayım ki pazar sabahı görsün ben de o gece evde kalayım en son bulacağı kağıtta yatak odasını göstersin....ve ben yatakta uyuyor olayım... :)))
ben kitap yazmadım ..çünkü ona ithaf ettiğim bir sürü şiirim ,denemem ,yazılarım var ...bunları yazdığım zamanlarda kendisine okuduğum için kitaba gerek kalmadı ..ansiklopedi olur yazdıklarım yakında kaydirigubbakcemile3
şimdilik sadece işim var nasılsınız?
günaydınlar kızlarr
speedy tatlım hoşgeldin...işin var evet ama artık bir nişanlın da var çok kısa bir süre sonra da eşin olacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?