Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tşkler kızlar hb canım ben izin almsıtım nıkah ıslemelrımden sonra doktora gidip danısacaktım ama malesef işlerim bitmedı gidemedım doktora:çok üzgünüm: sımdıde ızın almak ıstemıyorum nıkahım 17 temmuz düğünüm bir hafta sonra nıkahdan sonra 1 hafta ıznım var giidp bakınırım inşaallah.kımıde regl oldugun zaman falan baslanılıyor ne bılıyım ayyy.haledecem bi şekilde.yasadıkalrınızla tavsıye verıyosunuz tkler hepinizezemuszemus

çalışıyor musun ? bebek varmı bunları söylemedin kaydirigubbakcemile3 ulenn hep de yeni evliler var iimi kaydirigubbakcemile3
2 aydır çalışıyorum yeni iş bulabildim.bi firmanın ön muhasebe sorumlusuyum.3-4 sene bebek düşünmüyorum zaten sürekli hastalanıyorum ara kanama,rahim ağzı yarası biraz nadasa çektim kendimi.:)))

2 aydır çalışıyorum yeni iş bulabildim.bi firmanın ön muhasebe sorumlusuyum.3-4 sene bebek düşünmüyorum zaten sürekli hastalanıyorum ara kanama,rahim ağzı yarası biraz nadasa çektim kendimi.:)))

hımm ..ii hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile2 geçmiş olsun ayrıca ALLAH ŞİFA versin

buralar robottan sorulur ona göre,koğuşun hanımağası ooo :)

hoşgeldin aramıza,kaynanayla nedn görüşmüyosun cnm?
hoşbulduk canım.bir çok sebebi var be güzelim.evlenmeden önce hep kayınvalidemle anne kız gibi olmak istemişimdir ve kayınvalidesi hakkında kötü konuşan insanlara hep kızmışımdır.yaşadığım tecrübelerden sonra onlara hak vermeye başladım...düğüne bir y kala elini eteğini çekip bizi ortada bıraktılar.hakaretler de o biçim bizde görüşmeme kadarı aldık zaten nikahımıza da gelmediler. böyl işte...

hoşgeldin canım... hayırlısı olsun boşver.. sıkma cnaını... bebiş ne kadarlık...

çalışanlarla alakalı olduğu için sıkıyorum işte canımı güzelim.pek bebişliği kalmadı aslında kızımın,eylül sonunda 3 yaşını bitiriyor.

:)))) düğün üzeri bize yaptıklarından dolayı eşimde bende görüşmüyoruz şekerim.

hımm şu mesele kafamçokkarıştı

buralar robottan sorulur ona göre,koğuşun hanımağası ooo :)

evet bak müritlerimden biri hemen savunmamı hazırladı :roflol:

:)))))))))))))) sizi kısmen de olsa tanıdığıma sevindim yaa.daha önce nasıl bulamamışım ben sizi:))

bulamazsın tabi..öyle kolay bulunacak biri miyim ben kaydirigubbakcemile eşim benzerim yok benim kaydirigubbakcemile3 bebiş olursa olabilir de gerçi kaydirigubbakcemile3:roflol:
anasına çekmese bari babası sakin adamdır ona çeksin kaydirigubbakcemile3 yoksa bizim sülalenin topuna kibrt çakar heee:roflol:

robot bende tanıtayım bari kendimi
20 yaşındayım 6 gün sonra nişanım var
bursa inegölde yaşıyorum
muhasebeciyim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

çalışanlarla alakalı olduğu için sıkıyorum işte canımı güzelim.pek bebişliği kalmadı aslında kızımın,eylül sonunda 3 yaşını bitiriyor.

canım bende de aynı sıkıntı var.. hatta şikayet etmişler beni.. allahtan patroncuk senin ağzından dinlemek istiyorum dedide... haklı bulundum tabizemuszemus
yapabilceğimiz birşey yok.. idareci olcaz....

ayy maşallah kızınada... sen ne kadardır evlisin??

yawf hanım ağa manım ağa dediniz korkuttunuz soru sormaya korkuyorum yawf:)))))))))))))) kaç yıllık evlisin?bebiş yok mu ?tanıyalım biraz:)bi zıkkımlanıp geliim çok acıktım ben:))

ne kaynanalar var ya beterinde beteri oluyo demek...

bitane daha senden bence ağır gelir kocişine :)):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…