hemen :))) bursada oturuyoum 10 aylık evliyim 25 yaşındayım.:))))))))))))) öyle işte:))nurdan ve ece aklıma geldi kendiniz tanıtın bakayım da tanıyalım ..herşeyden önce ben bir tanıyayım kaydirigubbakcemile3:roflol:
hemen :))) bursada oturuyoum 10 aylık evliyim 25 yaşındayım.:))))))))))))) öyle işte:))
2 aydır çalışıyorum yeni iş bulabildim.bi firmanın ön muhasebe sorumlusuyum.3-4 sene bebek düşünmüyorum zaten sürekli hastalanıyorum ara kanama,rahim ağzı yarası biraz nadasa çektim kendimi.:)))çalışıyor musun ? bebek varmı bunları söylemedin kaydirigubbakcemile3 ulenn hep de yeni evliler var iimi kaydirigubbakcemile3
kaynanasıyla görüşmeyen gelin ama eşiyle mutlu bi kadınım kısacası benim hayatım böyle:)))çalışıyor musun ? bebek varmı bunları söylemedin kaydirigubbakcemile3 ulenn hep de yeni evliler var iimi kaydirigubbakcemile3
2 aydır çalışıyorum yeni iş bulabildim.bi firmanın ön muhasebe sorumlusuyum.3-4 sene bebek düşünmüyorum zaten sürekli hastalanıyorum ara kanama,rahim ağzı yarası biraz nadasa çektim kendimi.:)))
selam kızlar,
ben eşi,işi ve bebişi olanlardanım ama sanırım yakında sadece eşi ve bebişi olanlar gurubundan olacağım:sinifsinif:
kaynanasıyla görüşmeyen gelin ama eşiyle mutlu bi kadınım kısacası benim hayatım böyle:)))
teşekkür ederim :))) umarım iyileşicem:))hımm ..ii hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile2 geçmiş olsun ayrıca ALLAH ŞİFA versin
:)))) düğün üzeri bize yaptıklarından dolayı eşimde bende görüşmüyoruz şekerim.niye görüşmüyorsun kaynananla sempatiksalakcinni
çalışıyor musun ? bebek varmı bunları söylemedin kaydirigubbakcemile3 ulenn hep de yeni evliler var iimi kaydirigubbakcemile3
kaynanasıyla görüşmeyen gelin ama eşiyle mutlu bi kadınım kısacası benim hayatım böyle:)))
hoşbulduk canım.bir çok sebebi var be güzelim.evlenmeden önce hep kayınvalidemle anne kız gibi olmak istemişimdir ve kayınvalidesi hakkında kötü konuşan insanlara hep kızmışımdır.yaşadığım tecrübelerden sonra onlara hak vermeye başladım...düğüne bir y kala elini eteğini çekip bizi ortada bıraktılar.hakaretler de o biçim bizde görüşmeme kadarı aldık zaten nikahımıza da gelmediler. böyl işte...buralar robottan sorulur ona göre,koğuşun hanımağası ooo :)
hoşgeldin aramıza,kaynanayla nedn görüşmüyosun cnm?
hoşgeldin canım... hayırlısı olsun boşver.. sıkma cnaını... bebiş ne kadarlık...
:)))) düğün üzeri bize yaptıklarından dolayı eşimde bende görüşmüyoruz şekerim.
hoşbulduk canım.bir çok sebebi var be güzelim.evlenmeden önce hep kayınvalidemle anne kız gibi olmak istemişimdir ve kayınvalidesi hakkında kötü konuşan insanlara hep kızmışımdır.yaşadığım tecrübelerden sonra onlara hak vermeye başladım...düğüne bir y kala elini eteğini çekip bizi ortada bıraktılar.hakaretler de o biçim bizde görüşmeme kadarı aldık zaten nikahımıza da gelmediler. böyl işte...
buralar robottan sorulur ona göre,koğuşun hanımağası ooo :)
:)))))))))))))) sizi kısmen de olsa tanıdığıma sevindim yaa.daha önce nasıl bulamamışım ben sizi:))
hımm şu mesele kafamçokkarıştı
evet bak müritlerimden biri hemen savunmamı hazırladı :roflol:
:)))))))))))))) sizi kısmen de olsa tanıdığıma sevindim yaa.daha önce nasıl bulamamışım ben sizi:))
çalışanlarla alakalı olduğu için sıkıyorum işte canımı güzelim.pek bebişliği kalmadı aslında kızımın,eylül sonunda 3 yaşını bitiriyor.
yawf hanım ağa manım ağa dediniz korkuttunuz soru sormaya korkuyorum yawf:)))))))))))))) kaç yıllık evlisin?bebiş yok mu ?tanıyalım biraz:)bi zıkkımlanıp geliim çok acıktım ben:))
bulamazsın tabi..öyle kolay bulunacak biri miyim ben kaydirigubbakcemile eşim benzerim yok benim kaydirigubbakcemile3 bebiş olursa olabilir de gerçi kaydirigubbakcemile3:roflol:
anasına çekmese bari babası sakin adamdır ona çeksin kaydirigubbakcemile3 yoksa bizim sülalenin topuna kibrt çakar heee:roflol:
hoşbulduk canım.bir çok sebebi var be güzelim.evlenmeden önce hep kayınvalidemle anne kız gibi olmak istemişimdir ve kayınvalidesi hakkında kötü konuşan insanlara hep kızmışımdır.yaşadığım tecrübelerden sonra onlara hak vermeye başladım...düğüne bir y kala elini eteğini çekip bizi ortada bıraktılar.hakaretler de o biçim bizde görüşmeme kadarı aldık zaten nikahımıza da gelmediler. böyl işte...
bulamazsın tabi..öyle kolay bulunacak biri miyim ben kaydirigubbakcemile eşim benzerim yok benim kaydirigubbakcemile3 bebiş olursa olabilir de gerçi kaydirigubbakcemile3:roflol:
anasına çekmese bari babası sakin adamdır ona çeksin kaydirigubbakcemile3 yoksa bizim sülalenin topuna kibrt çakar heee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?