ahhhh şekerim seninki her şekilde sayılır
hoşgeldin...eee bir gün olacak nasılsa kaydirigubbakcemile3
ahh canım yaa başınız sağolsun.. bak hafta sonu iyiki gitmişsiniz...gülsüncüm tamamen aklımdan gitmiş walla bende bişeyler düşüneyim tam zamanı ama evden aynı çıkıyoruz aynı giriyoruz ne yapabilirimki??? bu arada bugün halası vefat etti keyfide hiç yok...
oo ne güzel... şanslısın valla:))hoşgeldin arzu,hayırlısı olsun....
robot anacım ne diye sesini çıkarmadan bekledin duşta,seslenseydin ya eşine,hey allam ya alemsin...
kızlar knorr'un kampanyası vardı...katılmıştım,zor bir şey değildi,üye olup bir kaç soruya mı ne cevap vermiştim...Hediye paketi geldi,içinde bütün çorbalarından birer adet,tavuk ve et bulyon 5'li paket 3 adet çabuk çorba,köfte harcı vs.Bayağı büyük bir kutu geldi...
İyi oluyor yahu,arada böyle siteleri takip edip katılırız fenamı :)))
canım bence doktora git... eşler sürekli korunma taraftarı değiller çünküü.. doktor sana en uygun ilacı vericekdir diye düşünüyorum..hb kızlar tşkler yorumlarınız cok cıcı okudum bazılarını bende uygulamaya gececem yakın bır zamanda.kızlar hap falankonuslmus yarama basıldı.benım dugune az kalıyor hap ıstemıyorum bazıalrınız gibi esım korunacak inşaallah.tavsıyelerınızle bız yenı gelınlerı aydınlatın kızlar acayıp ıhtıyacımız var.her kafadan bır ses yok hap ıc olmaz.ama etkılerını okudum duydum yerı geldi offff.esım korunması ıyı ama bazılarınız ondanda korkuyor napcaz of
benim eşim yok ama işim var sayılır mı :kedi:
bence kesinlikle knorr gerçi her ne kadar yapabildiğim yemekler az olsa da.en azından bunu biliyorum:)))kızlar maggi mi knorr mu desem???
hangisi dersiniz? Lezzet açısından
renk katacakları kesin de acep hangi renk orası meçhul :roflol:BENDE PEK NORMAL SAYILMAM:))) o yüzden pişman olacağımı sanmıyorum böyle insanları severim insanın hayatına renk katarlar:))
hoşbuldum mutfak robotu
yaw nickinin bi kısaltması var mı :uhm:
konsey kararını bekliyorum
eğer kabul ederseniz kestane şeker alırım size :jeyyar:
rengarenk herhalde:)))renk katacakları kesin de acep hangi renk orası meçhul :roflol:
nickimin kısaltması robot kaydirigubbakcemile3 herkes robot diyor sen de öyle diyebilirsn kaydirigubbakcemile3 yok ben sana başka bir hitapla sesleneceğim dyorsan o da olur ..her hitaba açığım yeterki gıcık bir şey olsun :roflol:
kestane şekeri mi akannehir
bayılıciiiiiiiimm tutmayın beni akannehir
hepsini hepsini tatlıların hepsini getirin bana tatlı salatası yapasım var :roflol:
kızlar maggi mi knorr mu desem???
hangisi dersiniz? Lezzet açısından
eceeeeeeee kısss zaten krizdeyim tatlıdan uzak duruom burda da hatırlattın ya ne diyim sana :))) gönder ordan 2 kg da yiyelim:)))))) kestane şekeri istiooooooommmmmafoldumbenhoşbuldum mutfak robotu
yaw nickinin bi kısaltması var mı :uhm:
konsey kararını bekliyorum
eğer kabul ederseniz kestane şeker alırım size :jeyyar:
o süper olurda ben fena krize girgim :) ay kafkası arayıp sipariş mi versem.bi tarafım şişçek:))bende yiyemiyom korkudan kilo alcamda nişanlığa sığamam diye
ama geldiğinde alalım kocamann kavanozda bol bol yiyelim seninle
:lepi:haftasonu hakanı kahvaltıya çağırıcam kalpli sosilerden yapıcamm kara verdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?