Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum mutfak robotu
yaw nickinin bi kısaltması var mı :uhm:
konsey kararını bekliyorum
eğer kabul ederseniz kestane şeker alırım size :jeyyar:

gülsüncüm tamamen aklımdan gitmiş walla bende bişeyler düşüneyim tam zamanı ama evden aynı çıkıyoruz aynı giriyoruz ne yapabilirimki??? bu arada bugün halası vefat etti keyfide hiç yok...
ahh canım yaa başınız sağolsun.. bak hafta sonu iyiki gitmişsiniz...

oo ne güzel... şanslısın valla:))
canım bence doktora git... eşler sürekli korunma taraftarı değiller çünküü.. doktor sana en uygun ilacı vericekdir diye düşünüyorum..
benim eşim yok ama işim var sayılır mı :kedi:

aman canım yaaa.. boşver eşi... hoşgeldin:))

BENDE PEK NORMAL SAYILMAM:))) o yüzden pişman olacağımı sanmıyorum böyle insanları severim insanın hayatına renk katarlar:))
renk katacakları kesin de acep hangi renk orası meçhul :roflol:

hoşbuldum mutfak robotu

nickimin kısaltması robot kaydirigubbakcemile3 herkes robot diyor sen de öyle diyebilirsn kaydirigubbakcemile3 yok ben sana başka bir hitapla sesleneceğim dyorsan o da olur ..her hitaba açığım yeterki gıcık bir şey olsun :roflol:
kestane şekeri mi akannehir
bayılıciiiiiiiimm tutmayın beni akannehir
hepsini hepsini tatlıların hepsini getirin bana tatlı salatası yapasım var :roflol:

rengarenk herhalde:)))

ada knorrrr :lepi:

robot tamam şekerim
daha gıcığını bulursam söylerim sana

hoşbuldum mutfak robotu
eceeeeeeee kısss zaten krizdeyim tatlıdan uzak duruom burda da hatırlattın ya ne diyim sana :))) gönder ordan 2 kg da yiyelim:)))))) kestane şekeri istiooooooommmmmafoldumben

bende yiyemiyom korkudan kilo alcamda nişanlığa sığamam diye
ama geldiğinde alalım kocamann kavanozda bol bol yiyelim seninle

bende yiyemiyom korkudan kilo alcamda nişanlığa sığamam diye
ama geldiğinde alalım kocamann kavanozda bol bol yiyelim seninle
o süper olurda ben fena krize girgim :) ay kafkası arayıp sipariş mi versem.bi tarafım şişçek:))

nurdan ve ece aklıma geldi kendiniz tanıtın bakayım da tanıyalım ..herşeyden önce ben bir tanıyayım kaydirigubbakcemile3:roflol:

selam kızlar,

ben eşi,işi ve bebişi olanlardanım ama sanırım yakında sadece eşi ve bebişi olanlar gurubundan olacağım:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…