Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yaa pes etmeden bekledin yanii.. helal olsun valla... ben olsam soğuk suyla köpüklerden kurtulur çıkardım...
kızlar selammmmm benım iş var amaaaaaaa eşimde inşaallah 38 gün sonra olcak
mutluluklar herkese
hoşgeldin canım.. hayırlı olsun şimdiden...

kızlar selammm
yazılanları okuyordum,süpriz yapmayalı çok oldu bende bişeyler yaparım..
anne olmak isteyenler için,benim çok hoşuma gitti bu site...
Anneysen.com - Annelere Sor
off canım yaaa yarın ikimizinde 2. ayı doluyor.. ama benim koca gece 3 te gelicek... acaba erkenden uyuyup o saatte uyanıp süprizmi yapsam yaaa....

çok geçmiş olsun... hareketli birisin sanırım:))hep bi aksiyon mu var hayatında:))

ay yazık yaaa bana da olmuştu ama ben yarım saat beklemiştim öylece:)))) hem güldüm hem dondum o zaman:))))))

gülsüncüm tamamen aklımdan gitmiş walla bende bişeyler düşüneyim tam zamanı ama evden aynı çıkıyoruz aynı giriyoruz ne yapabilirimki??? bu arada bugün halası vefat etti keyfide hiç yok...

hoşgeldin arzu,hayırlısı olsun....

robot anacım ne diye sesini çıkarmadan bekledin duşta,seslenseydin ya eşine,hey allam ya alemsin...

kızlar knorr'un kampanyası vardı...katılmıştım,zor bir şey değildi,üye olup bir kaç soruya mı ne cevap vermiştim...Hediye paketi geldi,içinde bütün çorbalarından birer adet,tavuk ve et bulyon 5'li paket 3 adet çabuk çorba,köfte harcı vs.Bayağı büyük bir kutu geldi...
ıyi oluyor yahu,arada böyle siteleri takip edip katılırız fenamı :)))

hb kızlar tşkler yorumlarınız cok cıcı okudum bazılarını bende uygulamaya gececem yakın bır zamanda.kızlar hap falan konuslmus yarama basıldı.benım dugune az kalıyor hap ıstemıyorum bazıalrınız gibi esım korunacak inşaallah.tavsıyelerınızle bız yenı gelınlerı aydınlatın kızlar acayıp ıhtıyacımız var.her kafadan bır ses yok hap ıc olmaz.ama etkılerını okudum duydum yerı geldi offff.esım korunması ıyı ama bazılarınız ondanda korkuyor napcaz of

off ya bal'cım Allah rahmet eylesin,daha yeni evliyken böyle ölüm haberi almak kötü oluyor,
ne evliliğinden birşey anlıyorsun
ne de birşey yapmaya isteğin kalıyor...
bizimde öyle oldu işte.18 gün arayla önce anneannesini daha sonra da annesini kaybetti eşim...

nasıl soğuk suyla duş alayım ..yazın bile sıcak suyla duş alırım ben ..kansızım çok üşürüm ....
2.ay mı akannehir ay daha çok yeni amanın kaydirigubbakcemile3 baştan alıştırmayın herfileri böyle şeylere sonra sıkıntı çekersiniz kaydirigubbakcemile3 her ayı kutluyor musunuz yoksa akannehir

çok geçmiş olsun... hareketli birisin sanırım:))hep bi aksiyon mu var hayatında:))
sağol ..hem de ne hareketli..sen daha yenisin ..zamanla tanırsın beni merak etme :roflol: gerç ianıdığına tanıyacağına bin pişman olabilirsin orası da ayrı :roflol:

gülsüncüm tamamen aklımdan gitmiş walla bende bişeyler düşüneyim tam zamanı ama evden aynı çıkıyoruz aynı giriyoruz ne yapabilirimki??? bu arada bugün halası vefat etti keyfide hiç yok...
başınız sağolsun ..

hb canım ayyy ne güzel süper olmus halen devam edıyomu bende katılayım hediye olsunda fark etmez azı coguhihoyyyt

[

sağol cnm evt böyle haberler almak kötü,sizinde başınız sağolsun cnm
Allah yakınlara sabır versin...

başınız sağolsun ..

dostlar sağolsun cnm.

alemim tabi de kocama seslensem ne olacaktı ,suyu ısıtacak hali yokya ,herifi de uykusundan etmenin ne alemi var
ben de bi ara eyüp sabri tuncerden alışveriş yapmıştım netten ..5 liralık alışverişe vucut losyonu ,parfüm ,el kremi hediye ediyordu ...kolonyamız yoktu evde sipariş verdim ..diğerleri de yanında geldi..gayet güzeldi hala el kremi işyerinde çekmecemde kullanıyorum ..bayağı da boyları filan büyük ..rahat bir sene gider bana kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin ...hapın etkisi kişiden kişiye değişiyr..ama her halukarda imkanın varsa kullanma derim ben sana ..eşin korunsun ..en sağlıklı ve risksiz olanı bu çünkü ...

benim eşim yok ama işim var sayılır mı :kedi:
sayılsın mı kaydirigubbakcemile3 konsey karar vermeli buna kaydirigubbakcemile3
sayılsın sayılsın acıdım garibe öğlen öğlen :roflol:
hoşgeldin bu arada kaydirigubbakcemile3

BENDE PEK NORMAL SAYILMAM:))) o yüzden pişman olacağımı sanmıyorum böyle insanları severim insanın hayatına renk katarlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…