Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yeni gelenler hoşgelmişlerrr

işim çook yaff

robotçum sen devam et ama kızları kaçırma ))))

bak daha körpecikler bilmiyorlar senin huyunu kaydirigubbakcemile3

robot bende tanıtayım bari kendimi
20 yaşındayım 6 gün sonra nişanım var
bursa inegölde yaşıyorum
muhasebeciyim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

hoşgeldin sende aramıza
daha çok ufakmışsın ya..hayırlısı olsun..düğün nezmn yakınmı??

cumartesi günü 5 seneyi deviriyoruz canım.eskidim ben artık.sizler çıtır evlilersiniz benim yanımda

robot bende tanıtayım bari kendimi
20 yaşındayım 6 gün sonra nişanım var
bursa inegölde yaşıyorum
muhasebeciyim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

aboooowww akannehir sen daha küçücüksün ulennn kaydirigubbakcemile3 öp bakayım ablanın elini kaydirigubbakcemile3 al uzatıyorum güzel öp ama :roflol::roflol:
niye bu kadar erken evleniyorsun bakayım aklinialirimsmile
yarışmacı arkdaşlara başarılar dileyemezsin çünkü burada tek yarışmacı benim :roflol:
kendi çenemle yarışıyorum da :roflol:

yawf hanım ağa manım ağa dediniz korkuttunuz soru sormaya korkuyorum yawf:)))))))))))))) kaç yıllık evlisin?bebiş yok mu ?tanıyalım biraz:)bi zıkkımlanıp geliim çok acıktım ben:))
beni herkes tanıyor zaten bir de sana mı anlatayım kaydirigubbakcemile3 neyse anlatayım bari kaydirigubbakcemile3 28 yaşındayım ..2 yıllık evliyim ..bebiş yok ama çalışmalara yeni başladı olacak inş.kaydirigubbakcemile3 geldi gelecek azzz sonra :roflol:
töbe töbe dalga mı geçiyorum ne hay dalgama da bana da kaydirigubbakcemile3

bitane daha senden bence ağır gelir kocişine :)):CüvCüv:
bence de ama kader ne yaparsın :roflol::roflol:

yeni gelenler hoşgelmişlerrr

işim çook yaff

robotçum sen devam et ama kızları kaçırma ))))

bak daha körpecikler bilmiyorlar senin huyunu kaydirigubbakcemile3
zamanla öğrenirler sen merak etme ..öğrenemezlerse de öğretiriz :roflol:

cumartesi günü 5 seneyi deviriyoruz canım.eskidim ben artık.sizler çıtır evlilersiniz benim yanımda

hoşgldin..ulenn ben en kıdemliyim diye ne güzel havamı atıyordum sen de nerden çıktın şimdi kaydirigubbakcemile3:roflol: 5 sene değil 5 aylık diyecektin değil mi ? diyecektin diyecektiiiiiinnn:roflol: de istersen :roflol:

kız robottttttt robottttttttttttt... sus bi ....... baskı yapmaa.... 5 aylıksa 3 yaşındaki kız nerden geldi?????

:)) pabuç dama gitçek sıkı tut robotçummalsanaalsanasmile

bende mi tanıştırsamm kendimi yahuu çok kıskandım haaa

kıskanma hadi tanıt bakalım...ama önce robotun elini öp bakem :)Çok üzgünüm çoook

ee hadi bekliyoruzz:)))))

Hemen başlayım
ıstanbuldayım tabikide bakmayım Fransa yazdığına lülülülülülü
22 yaşımdayım 3 ay önce girdim 22 ye tebrik ediyorum kendimi Şeniz
6 günlük Nişanlıyım :sm_cool::roflol::roflol: o kadar yaw delikafadulden
sıkıldım yaw genelde herkez tanıoyr beni zatern kısmetse de seneye evlencem şimdlşik işim var yalnız

kız fransayı şimdi gördüm valla..:)))
daha önce etmiitm ama tekrar tebrikler canım..:))

kız robottttttt robottttttttttttt... sus bi ....... baskı yapmaa.... 5 aylıksa 3 yaşındaki kız nerden geldi?????

sen sus bakayım şurda iki baskı yapacağız hemen ele veriyorsun :roflol:

:)) pabuç dama gitçek sıkı tut robotçummalsanaalsanasmile

kıskanma hadi tanıt bakalım...ama önce robotun elini öp bakem :)Çok üzgünüm çoook

pabuç dama mı gidecek ..möömmmmkün mü he söyle mömmmmkn mü ..bak bana bak suratıma bak mömmmmkünmü :roflol: mömkünü yokkk :roflol: isterse 100 yıllık olsun çenemi de sollayamazya :roflol:

bende lülülüülü kısmına bayıldım :)))sositososito

ne zaman evleniyorsun ...ulenn 20-25 arası millet hep evleniyor mu ne akannehir biz evde kalmışız zamanında da haberimiz yokmuş imi :roflol:

hahha :roflol: hoşbuldum kızlarr
balım daha düğün belli değil seneye olur büyük ihtimalle
bu arada 21 yaşıma yeni girdim ama onu söylemiyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…