Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:)))))))) ya göstermem PP
gülsüne sor cnm o gördü faceten..turkbayragi

:)))))))) ya göstermem PP
gülsüne sor cnm o gördü faceten..turkbayragi

o faceten görüyor da biz niye göremiyoruz ulenn ..koy albüme de bakalım kaydirigubbakcemile

ağam sana meydan okuyorlar alsanaalsanasmile

hesabını alacağım ben birazdan onun sen merak etme kaydirigubbakcemile3
sen de hanımın çiftliğindeki cemşire döndün hee ..seni gidi ispiyoncu seni :roflol:

ben eskiden beri koğuş ağasıyım ulennn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sen daha dünki topikçisin kaydirigubbakcemile
buble neden işten ayrılıyorsun hayırdır

diğer çalışanlarla sorun yaşıyorum canım,hepsi değilde içlerin birkaçı canımı çok sıkıyor.onların yüzünden işimden çok soğudum,ofiste duvarlar üzerime üzerime geliyor sanki.kızım doğduktan sonra zaten soğumuştum biraz,birde bu yaşadıklarım tuz biber oldu işte.yaa çok kötü bir durum.ayrılsam bir türlü kalsam bir türlü.çözüm yolu bulamıyorum.7 senedir çalışıyorum burada.ayrılırsamda nasıl yaparım bilmiyorumki.kafam çok karışık güzelim çook.

cemşirmi :)))
ben halideyim yaa

:))))))))))))))) ay çok güldüm sayenizde yaa:)

şu işten ayrılma düşüncesi yüzünden keyfim pek kaçıktı sabah,muhabbetinize katıldım biraz neşelendim,iyi oldu valla.çok sağolun kızlar..
amannnn.... arada hepimize oluyor.... boşver...
valla ben gördüm... onaylıyorum.. benden daha taş yaniii

canım 7 senelik emeğine yazık.... bence başkaları yüzünden sıkma canını.. bırak onlar pes etsinler... sen sadece işine bak...

özel değilse nasıl sorunlar ..yani illa çıkmanı gerektirecek sorunlar mı ..sen o elemanları bana gönder ..bi daha sana yamuk yapamazlar kaydirigubbakcemile3
cemşirmi :)))
ben halideyim yaa
halide mi akannehir buna koptum işte :roflol: çişim geldi çişim :roflol:halideymiş kaydirigubbakcemile3:roflol:

hani görüntü taş nasıl olurmuş görelim:))
herkes gördü sana luzum yok :roflol: çoğunluğun oyuyla taş gibi olduk biz dimi gulsun :roflol::roflol:

:))))))))))))))) ay çok güldüm sayenizde yaa:)
gül gül de altına etme bir de seninle uğraşamam :roflol:

valla ben gördüm... onaylıyorum.. benden daha taş yaniii

..

ben görmeden taş olamaz :roflol: gulsun sen de işime hep taş koyuyorsun hee kaydirigubbakcemile ulenn remini görmek için bin deveye hendek atlatıyorum sen ne diyorsun kaydirigubbakcemile

yok gülsüncüm ya kendine haksızlık etme aynıyız bizzzlmaz:

herkes gördü sana luzum yok :roflol: çoğunluğun oyuyla taş gibi olduk biz dimi gulsun :roflol::roflol:

öyle valla... robot iki farklı tarzı var.. ikiside birbirinden taş maşallah...

ben görmeden taş olamaz :roflol: gulsun sen de işime hep taş koyuyorsun hee kaydirigubbakcemile ulenn remini görmek için bin deveye hendek atlatıyorum sen ne diyorsun kaydirigubbakcemile
sempatiksalakcinni napim kıızım....doğrucu başıyım bennnn

k,m taş gibiymiş
siz bi beni görün hele ondan sonra konuşun :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…