sorma iki yazı yazdık koğuş ağalığı moduna girdiler canım:))))
sorma iki yazı yazdık koğuş ağalığı moduna girdiler canım:))))
:)))))))) ya göstermemfena olmasam koğuş ağası olabilir miydim :roflol:
kork benden inim inim inlemektennn
Kaç benden vakit varken kaç elimden :roflol::roflol:
ne ben de ben de kaydirigubbakcemilesen taş gibi misin bilemiyoruz ..daha resmini göremedik de kaydirigubbakcemile
ben eskiden beri koğuş ağasıyım ulennn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sen daha dünki topikçisin kaydirigubbakcemile
buble neden işten ayrılıyorsun hayırdır
:)))))))) ya göstermemPP
gülsüne sor cnm o gördü faceten..turkbayragi
ağam sana meydan okuyorlar alsanaalsanasmile
ben eskiden beri koğuş ağasıyım ulennn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sen daha dünki topikçisin kaydirigubbakcemile
buble neden işten ayrılıyorsun hayırdır
o faceten görüyor da biz niye göremiyoruz ulenn ..koy albüme de bakalım kaydirigubbakcemile
albüme koyamam cnm sakıncalı bi durumum var :))
hesabını alacağım ben birazdan onun sen merak etme kaydirigubbakcemile3
sen de hanımın çiftliğindeki cemşire döndün hee ..seni gidi ispiyoncu seni :roflol:
hani görüntü taş nasıl olurmuş görelim:))biz olgun kadınlarız gulsun kaydirigubbakcemile3 taş gibiyiz taşşş boşver sen yaşı görüntüye bak :roflol::roflol:
:))))))))))))))) ay çok güldüm sayenizde yaa:)
o faceten görüyor da biz niye göremiyoruz ulenn ..koy albüme de bakalım kaydirigubbakcemile
hesabını alacağım ben birazdan onun sen merak etme kaydirigubbakcemile3
sen de hanımın çiftliğindeki cemşire döndün hee ..seni gidi ispiyoncu seni :roflol:
amannnn.... arada hepimize oluyor.... boşver...şu işten ayrılma düşüncesi yüzünden keyfim pek kaçıktı sabah,muhabbetinize katıldım biraz neşelendim,iyi oldu valla.çok sağolun kızlar..
valla ben gördüm... onaylıyorum.. benden daha taş yaniiifena olmasam koğuş ağası olabilir miydim :roflol:
kork benden inim inim inlemektennn
Kaç benden vakit varken kaç elimden :roflol::roflol:
ne ben de ben de kaydirigubbakcemilesen taş gibi misin bilemiyoruz ..daha resmini göremedik de kaydirigubbakcemile
diğer çalışanlarla sorun yaşıyorum canım,hepsi değilde içlerin birkaçı canımı çok sıkıyor.onların yüzünden işimden çok soğudum,ofiste duvarlar üzerime üzerime geliyor sanki.kızım doğduktan sonra zaten soğumuştum biraz,birde bu yaşadıklarım tuz biber oldu işte.yaa çok kötü bir durum.ayrılsam bir türlü kalsam bir türlü.çözüm yolu bulamıyorum.7 senedir çalışıyorum burada.ayrılırsamda nasıl yaparım bilmiyorumki.kafam çok karışık güzelim çook.
özel değilse nasıl sorunlar ..yani illa çıkmanı gerektirecek sorunlar mı ..sen o elemanları bana gönder ..bi daha sana yamuk yapamazlar kaydirigubbakcemile3diğer çalışanlarla sorun yaşıyorum canım,hepsi değilde içlerin birkaçı canımı çok sıkıyor.onların yüzünden işimden çok soğudum,ofiste duvarlar üzerime üzerime geliyor sanki.kızım doğduktan sonra zaten soğumuştum biraz,birde bu yaşadıklarım tuz biber oldu işte.yaa çok kötü bir durum.ayrılsam bir türlü kalsam bir türlü.çözüm yolu bulamıyorum.7 senedir çalışıyorum burada.ayrılırsamda nasıl yaparım bilmiyorumki.kafam çok karışık güzelim çook.
halide mi akannehir buna koptum işte :roflol: çişim geldi çişim :roflol:halideymiş kaydirigubbakcemile3:roflol:cemşirmi :)))
ben halideyim yaa
herkes gördü sana luzum yok :roflol: çoğunluğun oyuyla taş gibi olduk biz dimi gulsun :roflol::roflol:hani görüntü taş nasıl olurmuş görelim:))
gül gül de altına etme bir de seninle uğraşamam :roflol::))))))))))))))) ay çok güldüm sayenizde yaa:)
valla ben gördüm... onaylıyorum.. benden daha taş yaniii
..
amannnn.... arada hepimize oluyor.... boşver...
valla ben gördüm... onaylıyorum.. benden daha taş yaniii
canım 7 senelik emeğine yazık.... bence başkaları yüzünden sıkma canını.. bırak onlar pes etsinler... sen sadece işine bak...
ben görmeden taş olamaz :roflol: gulsun sen de işime hep taş koyuyorsun hee kaydirigubbakcemile ulenn remini görmek için bin deveye hendek atlatıyorum sen ne diyorsun kaydirigubbakcemile
herkes gördü sana luzum yok :roflol: çoğunluğun oyuyla taş gibi olduk biz dimi gulsun :roflol::roflol:
sempatiksalakcinni napim kıızım....doğrucu başıyım bennnnben görmeden taş olamaz :roflol: gulsun sen de işime hep taş koyuyorsun hee kaydirigubbakcemile ulenn remini görmek için bin deveye hendek atlatıyorum sen ne diyorsun kaydirigubbakcemile
tmm ya sen taş ol robot bizde kaya oluruz...naniknanik
yok gülsüncüm ya kendine haksızlık etme aynıyız bizzzlmaz:
olmazzzzz göreceğim banane yaaaa kaydirigubbakcemile sen beni gördün tabi keyfin gıcır kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?