ayyy kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim...
koçişim aldı beni burdan.... şık bir restauranta gittik... yemeğimizi yedik.. çayımızı içtik.. güzel güzel sohbetler ettik... romantik romantik....... malum haftaya kurban keseceğimiz için maddii değerde süprizlere hayır demiştik ikimizdeolumunekankayizsmile.... zaten maaş olayından sonra uzun bir süre öyle süprizler olamazz:gitme:
sonra da tatlımızı aldık ve ofise geldik.. güzel bir türk kahvesi eşliğinde onu yedik... sağolsun arkadaşalrda kendi kapılarını kapatıp bizi yalnız bıraktılar..:))) malum sadece gece 4 saat beraberiz... onda da uyuyoruz zaten:)) uzun zaman sonra bu çok iyi geldi valla... biraz öncede gitti koçişim.. ama akşam annemde kalmaya ikna ettim.. o da gece anneme gelcek... zemuszemus
Merhaba kızlar, benim de hem işim hem eşim var, 10 aylık evliyim, işim yeni oldu, öğrencilik bitti çok şükür.İş yokken daha kolaydı böyle zor galiba? Bir de bebek istiyorum, o nasıl olacak bu yoğunlukta bilmiyorum gerçekten, beni de aranıza alır mısınız :hulya:
1 adet muz
Fıstık ezmesi
muzun kabukları soyulur ortadan ikiye dikkatlice kesilir ve içine fıstık ezmesi sürülür daha sonra muz kapatılır..sonra muz istediğimiz kalınlıkta kesilip,servis tabağına dizilir...üzeri istediğimiz şekilde süslenir
adacım gerçekten tarifler süper.yemek yapmaktan bi haber olan bana iyi bi destek oldu:)))) adama arada bi yapayım da midesi bayram etsin bari garibin:)))
canmcmm ne güzel vakit geçirmişsiniz öyle aman
aman nazarlar değmesinn
nice aylar yıllarr olsn inşş
bigün benimde yemeklerim böyle konuşulcak mı çok güzel die yaa:)) kendi yaptığım yemeği bekendim yiyemiyorum.genelde güzel oluo ama nadiren de olsa çok sinirim bozuluo:))bende adanın tarfleri kopyaladım))))
tarifler adadansa gözm kapalı tereddütsüz yaparımm
o fırında mücverle taht kurdu midemde delikafadulden
bigün benimde yemeklerim böyle konuşulcak mı çok güzel die yaa:)) kendi yaptığım yemeği bekendim yiyemiyorum.genelde güzel oluo ama nadiren de olsa çok sinirim bozuluo:))
gulsun maşallah canım
hep mutlu olun nböyle dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?