vaaay hemşerimde ne marifetler varmış vaay vaay vaaaay sengözlerimebaksanab
valla bende bilmiyorum ama 3 tl.ister aylık ister yıllık ver.toki sitelerindeyiz biz.prize takılan bi cihaz alıosun 100 yada 150 tl ye sonra ayda 3 tl den bağlanıosun.çok güzel dimi ama:))aaa süpermiş o nası oluyo öle
hmm dereotlu peynirli poğaça ayy süpermiş tarifi de kolaymış denemek lazım bi gün :lepi:
bak beni korkuttuğun gibi kızı da korkutucan yaaa:)))hoşgeldin ama önce dilekçe vermen lazım ..dilekçen kabul edilirse aramıza alırız:roflol:
canım yaaa... dur bakalım.. senin koçiş boşuna dışarda değildi sabah.. vardır muhakkak birşeyler....ayyy gulsun'cum nasıl özendim şimdi sana bilemezsin....
off be ben hala buradayım...
ve benim paşam uykularda...
olacak iş mi bu yahu((
amin canım.. inş..çok sevindim cnmmmm
Allah ağız tadınızı bozmasınn
hoşgeldin canım... aramzıdadın bile artık:))Merhaba kızlar, benim de hem işim hem eşim var, 10 aylık evliyim, işim yeni oldu, öğrencilik bitti çok şükür.İş yokken daha kolaydı böyle zor galiba? Bir de bebek istiyorum, o nasıl olacak bu yoğunlukta bilmiyorum gerçekten, beni de aranıza alır mısınız :hulya:
amin canım yaa inş..süpermiş yaa.iyi gelmez mi kıss ne güzel.aman ii ii allah nazardan saklasın güzelim.mutluluğunuz artarak devam etsin.
gerisini de 4 saatlik zaman dilimine sıkıştırın bir ara ..bugün annene gidecek gün mü ulenn ...hem de yıldönümü iken :roflol: bugünün akşamı da var çünkü:roflol: annenlerde kardeş kardeş uyuyacakmısınız akannehir:roflol:
bak beni korkuttuğun gibi kızı da korkutucan yaaa:)))
:))) tamam koyayım emret gülüm:))sanki çok korktun da kaydirigubbakcemile3 resmini koysana ulennn avatarını hiç beğenmedim:roflol:
:))) tamam koyayım emret gülüm:))
gülüm mü akannehir bayılıciiiimmm sempatiksalakcinni en sevmediğim hitap şekli ...arabeskten nefret ederim ve de arabesk hitaplardan kötükedihüso
neyse ben çıkıyorum millet herkese ii akşamlar
gülüm mü akannehir bayılıciiiimmm sempatiksalakcinni en sevmediğim hitap şekli ...arabeskten nefret ederim ve de arabesk hitaplardan kötükedihüso
tahmin etmiştim şekerim:))))) ii akşamlar
iyi bi temizlikçiyse miss gibi kokmuştur ay özendim sabah deseydin ya bende gönderirdim birini:)))adaaaaa
doğum gününmüş, nice senelere arkadaşım, yeni yaşın hayatınıza çook mutluluk getirsin.
selam kızlarr
bugün evimi temizlettim , akşam bakalım mis mis kokmuşmu gidip koklıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?