Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aaa süpermiş o nası oluyo öle

hmm dereotlu peynirli poğaça ayy süpermiş tarifi de kolaymış denemek lazım bi gün :lepi:
valla bende bilmiyorum ama 3 tl.ister aylık ister yıllık ver.toki sitelerindeyiz biz.prize takılan bi cihaz alıosun 100 yada 150 tl ye sonra ayda 3 tl den bağlanıosun.çok güzel dimi ama:))
 
yaban çileği.
yapılması çok basit, tadının özelliği yok ama görüntüsü çok hoş,servislerde süslemek amaçlı kullanabilirsiniz.
patatesi haşlıyoruz, tuzla beraber eziyoruz. pürüzsüz hale gelince fındık büyüklüğünde yuvarlıyoruz. bu topları toz kırmızbibere buluyoruz sarısı görülmesin. ve her bir topun üzerine tek bir yaprak maydanoz batırıyoruz.oluyor yaban çileği. orta boy üç patatesten 20 tane çıkıyor.salatanın, kanapelerin, süzme yoğurdun yanına koyabilirsiniz.
 
patatesi haşlıyorsunuz içine 1 yumurta ve rendelenmiş kaşar, tuz koyarak yoğuruyorsunuz ardından uzun köfteler haline getirerek önce yumurtaya sonra da galeta ununa batırarak kızartıyorsunuz
 
ayyy gulsun'cum nasıl özendim şimdi sana bilemezsin....
off be ben hala buradayım...
ve benim paşam uykularda...
olacak iş mi bu yahu ((
canım yaaa... dur bakalım.. senin koçiş boşuna dışarda değildi sabah.. vardır muhakkak birşeyler....

çok sevindim cnmmmm
Allah ağız tadınızı bozmasınn
amin canım.. inş..

hoşgeldin canım... aramzıdadın bile artık:))
robottt kızzz.. bizi ikna edeceğine bak sana bebek isteyen bir yol arkadaşıkaydirigubbakcemile3

süpermiş yaa.iyi gelmez mi kıss ne güzel.aman ii ii allah nazardan saklasın güzelim.mutluluğunuz artarak devam etsin.
amin canım yaa inş..


kızım adam geliyor gece 3 te... ben sabah 7 de uyanp işe gelcem... evde olsakta değişen birşey olmaz.. birde uykusuz kaldığım zaman hemen ağrıalrım başlıyor benim... dün gece uyuyamadım o geldikten sonra... sabah ağrıdan zor kalktım yataktan.. hem kızkardeşim ve yiğenlerimde annemlee.. hep eraber olmak istedik bu gece..
 
maydonozlu patates.Patatesi haşlayıp,soyup,rendeliyorum.Kurusoğanla maydonozu rondodan geçiriyorum.Rendelenmiş patatesin içine boşaltıyorum.Kekik,nane,tuz,karabiber,zeytinyağı,l imon suyu koyu koyup iyice yoğuruyorum.Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlıyorum,ortasını çukur gibi yapıyorum ve çukura da sarımsaklı yoğurt koyuyorum.Maydonozun yeşili patatese geçiyor.Çok şirin görüntüleri oluyor.
 
adaaaaa
doğum gününmüş, nice senelere arkadaşım, yeni yaşın hayatınıza çook mutluluk getirsin.

selam kızlarr
bugün evimi temizlettim , akşam bakalım mis mis kokmuşmu gidip koklıcam :)
 
ALMAN PASTASI
MALZEMELER
KEKı ıÇıN:

-2 ad.yumurta
-2 çay bardağı şeker
-1 yemek kaşığı erimiş soğumuş margarin
-1 çay bardağı süt yoğurt karışımı
-3 çay bardağı un
-1 paket kabartma tozu

KREMASI:

-2 su bardağı süt
-1 ad.yumurta
-2 yemek kaşığı un
-4 yemek kaşığı şeker
-1 tatlı kaşığı margarin
-1 paket vanilya
-üzeri için 1 tatlı kaşığı pudra şekeri

YAPILIŞI:

Yumurtaları derin bir kaba kırıp, çırpın. Sonra şekeri ilave edip, biraz daha çırpın ,ve erimiş soğumuş margarini, süt yoğurt karışımını , un ve kabartma tozunu katıp bir güzel çırpıp, yağlanmış 22 cm.lik kelepçeli kalıba boşaltın. 170 derecede önceden ısınmış fırında üzeri kızarana kadar (tahmini 30-35 dk kadar)pişirin. Kek pişince biraz ılınsın ortadan ikiye iple kesin,kek soğurken bir tencerede kremayı hazırlayın. Süt, yumurta, un ve şekeri tencereye koyup karıştırarak pişirin, ocaktan almadan önce margarin ve vanilya katıp altını kapatın. Blender ile pürüzsüz olması için çırpın. Kremayı kekin birinci katına sürün, ikinci katı üstüne kapatıp, üzerine pudra şekeri serpin.
 
pınarcım....
çok teşekkür ederim,ne güzel bir dilek bu böyle ( ayyy ben de bu isimden nefret ediyorum hey allam ya bu görümcenin yüzünden bir isimden bile nefret eder oldum )
 
adaaaaa
doğum gününmüş, nice senelere arkadaşım, yeni yaşın hayatınıza çook mutluluk getirsin.

selam kızlarr
bugün evimi temizlettim , akşam bakalım mis mis kokmuşmu gidip koklıcam :)
iyi bi temizlikçiyse miss gibi kokmuştur ay özendim sabah deseydin ya bende gönderirdim birini:)))
 
adacım gerçekten tarifler süper.yemek yapmaktan bi haber olan bana iyi bi destek oldu:)))) adama arada bi yapayım da midesi bayram etsin bari garibin:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…