Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

asıl birikim bende var da çaktırmıyorum :roflol: ama size vermem :roflol:
5 senelik olmak önemli değil önemli olan sürekli denemek :roflol:
ben hiç öyle klasik şeyler yapmam misafire mutlaka farklı olacakkaydirigubbakcemile3

oo senden de tarifler alalm canmm
dolgu kek çok lezzetli oldu )))
ama ben kremayı kekin içine sığdıramadım
taştı )))

dere otlu poaça güzel oluyor severek yiyenlerdenim yerimseniben

bendee dereotu olsun yeter bayılıyorum tadına

gülsünle benim bugün 2.ayımız onu eşi yemeğe götürcekti ama gelmedi heralde daha...

evt biriksin cnm ilerde mutlaka lazım olur...

hmm
ben akşam gidecekler sanmıştm canmm
hadi bakalm nice iki aylar yıllar olsn ikinize de

bizim de 8,5 ay bitti bee zaman ne çabuk geçiyo

tarifleri verde klasik olmayan tariflerden de öğrenelim canm

e birini versen eksilceklermi cnm,hadi görelim şu farklı tariflerinicokacimcoook

hmm
ben akşam gidecekler sanmıştm canmm
hadi bakalm nice iki aylar yıllar olsn ikinize de

bizim de 8,5 ay bitti bee zaman ne çabuk geçiyo

sağol cnm amin işllh herkezin yuvası mutlu hurlu ömür boyu sürsünn

süperrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
ayy çok güzell
ayy kıyamam size benn kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt süpermiş afiyet olsun :asigim:
ay ne güzel afiyet olsun canım yaa:))))
gülsünn erken mi çıktı kızlarr
ayyy kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim...

koçişim aldı beni burdan.... şık bir restauranta gittik... yemeğimizi yedik.. çayımızı içtik.. güzel güzel sohbetler ettik... romantik romantik....... malum haftaya kurban keseceğimiz için maddii değerde süprizlere hayır demiştik ikimizdeolumunekankayizsmile.... zaten maaş olayından sonra uzun bir süre öyle süprizler olamazz:gitme:

sonra da tatlımızı aldık ve ofise geldik.. güzel bir türk kahvesi eşliğinde onu yedik... sağolsun arkadaşalrda kendi kapılarını kapatıp bizi yalnız bıraktılar..:))) malum sadece gece 4 saat beraberiz... onda da uyuyoruz zaten:)) uzun zaman sonra bu çok iyi geldi valla... biraz öncede gitti koçişim.. ama akşam annemde kalmaya ikna ettim.. o da gece anneme gelcek... zemuszemus

ayyy gulsun'cum nasıl özendim şimdi sana bilemezsin....
off be ben hala buradayım...
ve benim paşam uykularda...
olacak iş mi bu yahu ((

çok sevindim cnmmmm
Allah ağız tadınızı bozmasınn

Merhaba kızlar, benim de hem işim hem eşim var, 10 aylık evliyim, işim yeni oldu, öğrencilik bitti çok şükür.İş yokken daha kolaydı böyle zor galiba? Bir de bebek istiyorum, o nasıl olacak bu yoğunlukta bilmiyorum gerçekten, beni de aranıza alır mısınız :hulya:

süpermiş yaa.iyi gelmez mi kıss ne güzel.aman ii ii allah nazardan saklasın güzelim.mutluluğunuz artarak devam etsin.

gerisini de 4 saatlik zaman dilimine sıkıştırın bir ara ..bugün annene gidecek gün mü ulenn ...hem de yıldönümü iken :roflol: bugünün akşamı da var çünkü:roflol: annenlerde kardeş kardeş uyuyacakmısınız akannehir:roflol:

bende on aylık evliyim ne tesadüf.hoşgeldin şekerim.

1 adet muz
Fıstık ezmesi

muzun kabukları soyulur ortadan ikiye dikkatlice kesilir ve içine fıstık ezmesi sürülür daha sonra muz kapatılır..sonra muz istediğimiz kalınlıkta kesilip,servis tabağına dizilir...üzeri istediğimiz şekilde süslenir

hoşgeldin ama önce dilekçe vermen lazım ..dilekçen kabul edilirse aramıza alırız :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…