çok çok özel bişey yapmıyorsunki zaten cnm sadece o günü anıyorsun ufak süprizler veya hiçbişey yoksa yanağına bi öpücük aşkım bilmem kaçıncı ayımız kutlu olsun diyorsun hepsi bukdrrrsırnaşık şey
ayy inanmıyorum yaaa... ee canım sende baktın girmiyor banyoya yazsaydınya:))kızlar dün 2.ayımızdı ya sabahın altısında kalkıp
aynaya eşime not yazmıştım
onun daha çok girdiği wc nin aynasına
sabah o wc yi kullanmadı diğerini kullandı
neyse akşam görür dedim
eve girdiğimiz gibi elektrikler gitti ve yine o wc karanlık olduğu için kullanılmadı
o kutladı tabii 2.ayın şerefine yemeği filan o hazırladı
elektrikte olmadığı için romantik bi ortam oldu
yemek filan derken geldi elektrik ama eşim yine girmedi oraya
tam yatmaya hazırlanıyoruz saat 11 gibi
en sonunda zorla soktum onu :))
dün o kdar çok süprizz dediniz ki
bende gecenin 12sinde aldm elime minik kağıtları
yazdm yazdm yazdm
mutfak kapımzda aynamız var onun üstünü doldurdumm..
ortaya da kocaman seni seviyorum yazdm özel bi gün deildi içimden geldi yaptım aşkm lavaboya giderken gördü uykulu uykulu kapıya bi bakışı var gülmekten öldüm)))
hımm neyse ben anmıyorum öyle her ay ..benim için evlilik yıldönümü önemli bir de doğumgünlerimiz o kadar ...zaten sürekli öpüşüp koklaşıyoruz kaydirigubbakcemile3
Evet bizde öyle kutluyorduk 1. ay 2. ay 3. ay diye
daha doğrusu biz değil ben :roflol: aşkım 3. aymızı bugün ne güzel di mi diyip sarılıyorduk te o kaa
1000. günümüzde ona sürpriz yapmıştım mumlar falan her yerde notlar yazmıştım
5000. günümüzde de 5000 tane badem şekeriyle sürpriz yapmıştım :asigim: sempatiksalakcinni
ayy inanmıyorum yaaa... ee canım sende baktın girmiyor banyoya yazsaydınya:))
bilmem kaybetçek bişeyimiz yok bunu yapmakla
tarz meselesi belki cnmmmmlaelaelaelaelae
ben öyle sürekli gün hesabı mı yapacağım :roflol:
ya kimse zorunda değil robotçum
içten gelirse yaparsın gelmesse yapma cnm bnmmkaydirigubbakcemile2
Yok hemşerim sürekli gün hesaplamayacaksın
bven evlendikten sonra bi gün oturdum vaaay be dedim tanışalı şu kadar ay oldu şu kadar aydırda evliyiz
o an bi şimşek çektıo beynimde şu kadar ay şu kadar gün yapar neredeyse 1000 gün olacak
aa acaba 5000 hangi güne denk gelecek derkeeen ben onları hesapladım not ettim bi yere
önceden de hazırlığımı yaptım sürpriz oldu :lepi:
ben eşimden bugüne kadar hiç böyle şeyler görmedim hep sürprizler yapan şaşırtan ben oldum
keşke o da yapsa çok isterim ama yapmıyor :gitme:
offffff ... neysee...
kızlarr bugün cumaa... ve yine bir hafta sonu bekliyor beni.... sizler napcanızz??
Yok hemşerim sürekli gün hesaplamayacaksın
bven evlendikten sonra bi gün oturdum vaaay be dedim tanışalı şu kadar ay oldu şu kadar aydırda evliyiz
o an bi şimşek çektıo beynimde şu kadar ay şu kadar gün yapar neredeyse 1000 gün olacak
aa acaba 5000 hangi güne denk gelecek derkeeen ben onları hesapladım not ettim bi yere
önceden de hazırlığımı yaptım sürpriz oldu :lepi:
ben eşimden bugüne kadar hiç böyle şeyler görmedim hep sürprizler yapan şaşırtan ben oldum
keşke o da yapsa çok isterim ama yapmıyor :gitme:
offffff ... neysee...
kızlarr bugün cumaa... ve yine bir hafta sonu bekliyor beni.... sizler napcanızz??
ne ofu olacak konudan sıkılma ofuukaydirigubbakcemile3hayrdr canm bu off ne
yarın hazırlık yapcamm pazar günü de misafirim var)))
yarın temizlik,taziye evi ziyareti,gidemediğimiz düğün vardı ona takısını götürüp hayırlı olsun ziyareti,mesai arkadaşlarımızdan biri rahatsız hastanede onu ziyaret...
pazar günü geçen pazar iptal olan piknik vardı
eşimde isterse ailecek piknikk...
yapmıyorum:umursamaz::roflol: ben gün olayını sevmiyorum sadece ..bilmem kaçıncı ay olayını ..zaten sürekli özel ve güzel şeyler yapıyorum yapıyor ama gün kutlamak bana ters geliyor ...normalde sevgililer günü anneler günü filan da çok saçma gelir bana ..o gün değilde daha önce alırım hediyemi veririm öyle daha çok hoşuma gider ..günlere takıntım var kaydirigubbakcemile3
ben de her ay aşkmm 3. ayımız bitti der sarılırım falann
)))
ama aşkm durur aşkımm kutluyorum ikimizi de der
Allahmm bakarm özel bi günü mü kaçırdım die
sorarm kızıyo gibi yapar)))
sonra anlarım ki mesela 3. ay 2. haftamızmış o gün))))
aşkm estikce kutlar hehehe
ne ofu olacak konudan sıkılma ofuukaydirigubbakcemile3
aboooowww ammada yer gezecekmişsin heee ..birinden çık öbürüne gir ..bayramda olurya bayram ziyareti onun gibi desene kaydirigubbakcemile3
hayrdr canm bu off ne
yarın hazırlık yapcamm pazar günü de misafirim var)))
yarın temizlik,taziye evi ziyareti,gidemediğimiz düğün vardı ona takısını götürüp hayırlı olsun ziyareti,mesai arkadaşlarımızdan biri rahatsız hastanede onu ziyaret...
pazar günü geçen pazar iptal olan piknik vardı
eşimde isterse ailecek piknikk...
sende ne var cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?