Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dün o kdar çok süprizz dediniz ki

bende gecenin 12sinde aldm elime minik kağıtları

yazdm yazdm yazdm

mutfak kapımzda aynamız var onun üstünü doldurdumm..

ortaya da kocaman seni seviyorum yazdm özel bi gün deildi içimden geldi yaptım aşkm lavaboya giderken gördü uykulu uykulu kapıya bi bakışı var gülmekten öldüm )))

hımm neyse ben anmıyorum öyle her ay ..benim için evlilik yıldönümü önemli bir de doğumgünlerimiz o kadar ...zaten sürekli öpüşüp koklaşıyoruz kaydirigubbakcemile3

Evet bizde öyle kutluyorduk 1. ay 2. ay 3. ay diye
daha doğrusu biz değil ben :roflol: aşkım 3. aymızı bugün ne güzel di mi diyip sarılıyorduk te o kaa
1000. günümüzde ona sürpriz yapmıştım mumlar falan her yerde notlar yazmıştım
5000. günümüzde de 5000 tane badem şekeriyle sürpriz yapmıştım :asigim: sempatiksalakcinni

ayy inanmıyorum yaaa... ee canım sende baktın girmiyor banyoya yazsaydınya:))

çok güzel cnm
içten gelerek yapılınca daha heyecanlı oluyor
vereliniortak

hımm neyse ben anmıyorum öyle her ay ..benim için evlilik yıldönümü önemli bir de doğumgünlerimiz o kadar ...zaten sürekli öpüşüp koklaşıyoruz kaydirigubbakcemile3

bilmem kaybetçek bişeyimiz yok bunu yapmakla
tarz meselesi belki cnmmmmlaelaelaelaelae

senide kutlarım cnm...vereliniortak

ayy inanmıyorum yaaa... ee canım sende baktın girmiyor banyoya yazsaydınya:))

biliyosun gülsün beni hep aksilikler bırakmamıştı evlilik hazırlıklarında
buda öle bişey alıştım..
ya aklıma geldi aslında ama
fırsat olmadıki elektrik vs derken
bide aşkı memnu vardı ya :))

Yok hemşerim sürekli gün hesaplamayacaksın
bven evlendikten sonra bi gün oturdum vaaay be dedim tanışalı şu kadar ay oldu şu kadar aydırda evliyiz
o an bi şimşek çektıo beynimde şu kadar ay şu kadar gün yapar neredeyse 1000 gün olacak
aa acaba 5000 hangi güne denk gelecek derkeeen ben onları hesapladım not ettim bi yere
önceden de hazırlığımı yaptım sürpriz oldu :lepi:
ben eşimden bugüne kadar hiç böyle şeyler görmedim hep sürprizler yapan şaşırtan ben oldum
keşke o da yapsa çok isterim ama yapmıyor :gitme:

ya kimse zorunda değil robotçum
içten gelirse yaparsın gelmesse yapma cnm bnmmkaydirigubbakcemile2

yapmıyorum:umursamaz::roflol: ben gün olayını sevmiyorum sadece ..bilmem kaçıncı ay olayını ..zaten sürekli özel ve güzel şeyler yapıyorum yapıyor ama gün kutlamak bana ters geliyor ...normalde sevgililer günü anneler günü filan da çok saçma gelir bana ..o gün değilde daha önce alırım hediyemi veririm öyle daha çok hoşuma gider ..günlere takıntım var kaydirigubbakcemile3

ben de her ay aşkmm 3. ayımız bitti der sarılırım falann
)))

ama aşkm durur aşkımm kutluyorum ikimizi de der
Allahmm bakarm özel bi günü mü kaçırdım die
sorarm kızıyo gibi yapar )))
sonra anlarım ki mesela 3. ay 2. haftamızmış o gün ))))
aşkm estikce kutlar hehehe

üzülme cnm mutlaka oda bigün yapar bişeyler
hem bazen insan karşısındakini mutlu edincede mutlu oluyor...

offffff ... neysee...

kızlarr bugün cumaa... ve yine bir hafta sonu bekliyor beni.... sizler napcanızz??

yarın temizlik,taziye evi ziyareti,gidemediğimiz düğün vardı ona takısını götürüp hayırlı olsun ziyareti,mesai arkadaşlarımızdan biri rahatsız hastanede onu ziyaret...
pazar günü geçen pazar iptal olan piknik vardı
eşimde isterse ailecek piknikk...

sende ne var cnm??

hayrdr canm bu off ne

yarın hazırlık yapcamm pazar günü de misafirim var )))
ne ofu olacak konudan sıkılma ofuukaydirigubbakcemile3

aboooowww ammada yer gezecekmişsin heee ..birinden çık öbürüne gir ..bayramda olurya bayram ziyareti onun gibi desene kaydirigubbakcemile3

çatlatçan adamı robot ya :))9
zorla değil diyoz yaa

oda güzelll wallaaa

ne ofu olacak konudan sıkılma ofuukaydirigubbakcemile3

aboooowww ammada yer gezecekmişsin heee ..birinden çık öbürüne gir ..bayramda olurya bayram ziyareti onun gibi desene kaydirigubbakcemile3

malesef hepsi zorunlu be cnmmm

valla robot sende çalışıyosan biz ölüyoruz yani sonrada kızarsınız devlet dairesi diince,ne ara çalışıyon cnm bi bak istersen yazdıklarına hem uzun hem sık :) valla diyosak boşuna demiyoz kızmayın hiç..sen hiç özel sektörde çalıştınmı bacım :)

hayrdr canm bu off ne

yarın hazırlık yapcamm pazar günü de misafirim var )))

aman yine yoğun işte... önümüzdeki 3 hafta sonu yoğunum:(((

bu hafta sonu c.tesi günüm var.. pazar kuzenim çeyizi gidicek.. benimd eberbaer gitmemi istediler..
hafta içi halamlar gelcekmiş yemeğe...

sonraki c.tesi kurban kesicez... pazar mevlüdümüz var..

sonraki hafta sonu kuzenimin kınası ve düğünü:...

offf demeyeyimde ne diyeyim ben şimdi.... çok yoruluyorum zaten işyerinde... hafta sıonuda dinlenemiyorum.. zaten kocasızım şu aralar.... benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…