gülsüünn you nerelerdeee
offffff ... neysee...
kızlarr bugün cumaa... ve yine bir hafta sonu bekliyor beni.... sizler napcanızz??
çatlatçan adamı robot ya :))9
zorla değil diyoz yaa
malesef hepsi zorunlu be cnmmm
valla robot sende çalışıyosan biz ölüyoruz yani sonrada kızarsınız devlet dairesi diince,ne ara çalışıyon cnm bi bak istersen yazdıklarına hem uzun hem sık :) valla diyosak boşuna demiyoz kızmayın hiç..sen hiç özel sektörde çalıştınmı bacım :)
aman yine yoğun işte... önümüzdeki 3 hafta sonu yoğunum:(((
bu hafta sonu c.tesi günüm var.. pazar kuzenim çeyizi gidicek.. benimd eberbaer gitmemi istediler..
hafta içi halamlar gelcekmiş yemeğe...
sonraki c.tesi kurban kesicez... pazar mevlüdümüz var..
sonraki hafta sonu kuzenimin kınası ve düğünü:...
offf demeyeyimde ne diyeyim ben şimdi.... çok yoruluyorum zaten işyerinde... hafta sıonuda dinlenemiyorum.. zaten kocasızım şu aralar.... benneyaptımki
günaydınlar fındıklı
fıstıklı
ballı
lokumlar :)))
anladığınız gibi bugün pek bir neşeliyim...dün harika bir gün geçirdim... :kedi:
anlatacağım birazdan...
gün kutlama konuşulmuş,dedim ben de 100. günümüzü hesaplayayım bari evliliğimizin...gele gele 1 ağustosa kızkardeşimin düğün gününe denk gelmesin mi kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım sende... büyük bir merakla, o müthiş anlatımınla bekliyoruz canım....günaydınlar fındıklı
fıstıklı
ballı
anladığınız gibi bugün pek bir neşeliyim...dün harika bir gün geçirdim... :kedi:
anlatacağım birazdan...
gün kutlama konuşulmuş,dedim ben de 100. günümüzü hesaplayayım bari evliliğimizin...gele gele 1 ağustosa kızkardeşimin düğün gününe denk gelmesin mi kaydirigubbakcemile3
[
Allah yardımcın olsun cnm
bende misafir filan çok şükür daha başlamadı ama
bizimde herhaftasonı düğün eksik olmadı
tam bitti dedim az önce bir davetiye daha geldi
haftaya pazar düğün var...
hepsi sıraya girdi cnm...
kurban bizde düşünüyoruz ama fırsat yok
Allah kabul etsinn:Saruboceq:
tamam ben de birşey demedim kendi fikrimi söyledim
senin ne alıp veremediğin var devlet dairesi ile anlamadım ..nerden biliyorsun ne iş yaptığımı nasıl yaptığımı ..oradan oturup fetva vermek kolay .. özel sektörde çalışmadım çalışmam da .. alnımın akıyla devlet dairesine girdim ..sınavda yüksek puan aldım ..bu kadar devlet dairesi gözüne batan varsa o da girsin kpssye alsın yüksek puan otursun rahat rahat ..ben az sıkıntıyla gelmedim buralara şimdi de keyfini sürebilirim ..
sen de kızma bacımm :))
aman yine yoğun işte... önümüzdeki 3 hafta sonu yoğunum:(((
bu hafta sonu c.tesi günüm var.. pazar kuzenim çeyizi gidicek.. benimd eberbaer gitmemi istediler..
hafta içi halamlar gelcekmiş yemeğe...
sonraki c.tesi kurban kesicez... pazar mevlüdümüz var..
sonraki hafta sonu kuzenimin kınası ve düğünü:...
offf demeyeyimde ne diyeyim ben şimdi.... çok yoruluyorum zaten işyerinde... hafta sıonuda dinlenemiyorum.. zaten kocasızım şu aralar.... benneyaptımki
canım geçen gün konuştuk.. rahatsızdı hala... eşi izin almış. bakıyordu karıcığına... son durumu nasıl bilgim yok açıkcasıı.. bende merak ediyorum aslında...
günaydınlar fındıklı
fıstıklı
ballı
anlatacağım birazdan...
hahaha :) tamam cnm bigün işin düşerde özele ggirersen o zmn anlarsın..bnm özelden devlete giren arkadaşlarımdan biliyorum bizim 1 saatte çizdiğimizi 1 haftada bitiriyolar :)
neyse çalışmamışsın anlamazsın ama görünen köyde kılavuz istemiyo be bacım şahsına sölemiyorum sana ne garezim olacak :)
madem bu kadar sıkıntılısın sen de devlete girseydin hala özelde ne yapıyorsun ...devlete girmeyip de devlete çamur atmak hiç hoş değil ...valla senin arkadaşların beni enterese etmez ben kendi yaptığım işi bilirim ..benim kadar bilgin yoksa o senin sorunun :) benim işim srekli bilgisayarda ... daha önce de söylemiştim on tane farklı dosyayla çalışyırm ben yaptığım takip ettiğim bir sürü iş var ...boşuna bana iş teklifi getirmiyorlar hepsinin bir sebebi var ..iki tane üniversite bitirdim ben ..bilgisayarı elim kolum gibi kullanırım ..senin özel sektörde fareyi tıklattığın süreyle ben burda on tane fare tıklatıyorum ... her devlet dairesi senin arkdaşların gibi değil bunu da bilesin ..benim eşim de devlette çalışyor ..özel sektörden daha yoğun çalışyorlar ..davulun sesi uzaktan hoş gelir insana tabi ..öyle uzaktan çamur atmak kolay...
ayrıca yazılarımı takip ettiğine göre senin de boş zamanın çokmuş yoksa takip edemezdin değilmi ? benim boş vakitlerimi hesaplayacağına faha çok çalış da biricik özel sektör tecrübeni arttır..
ayrıca dikkatimi çeken şuki baştan beri bana karşı olan tavırlarını görmüyor değilim ..yok yazdıklarımı okumamalar vs ..şahsımla ilgili sorunun varsa özelden mesaj atabilirsin her mesaja açığım ama burada topikte bu şekilde konuşmaya devam edersen ben de senin dilinden konuşurum olur biter ...
kızlar ne gerek var gerilmeye cnm yaa
herkez sonuçta öyle yada böyle çalışıyo el kapısında
kimse zevkten değil
her işin zorluğu vardır mutlaka
boşuna kırmayın birbiriniziiivereliniortak
klava: noluyoo
topikimde tartışma istememm
robottt çekerim fişini kaydirigubbakcemile3
tartışmayı ben başlatmadım neden bana söylüyorsunuz anlamadım doğrusu ilk lafı atan başkasıydı ..kimsenin işimle benimle ilgili suçlayıcı tarzda konuşmasına izin vermem ..bazı konular vardır hassastır şakaya gelmez
kız robot sadece sana demedim bana ne celelleniyon
iki tarafada dedim
ne gerek var ki şimdi bunlara???
bence de gerek yok ..ben kimseye yok şöyle çalıştın yok böyle dedimmi ...söylenenler ortada ...iki tarafa dedim diyemezsin ama çünkü ben başlatmadım ..bana söylenenlere duyarsızmı kalacaktım ..biri bir laf söyledi ben de karşılığını verdim ..benden alıntı yapman bana söylüyorsun gibi oldu ..ilk ortaya atılan laftan alıntı yapsaydın daha hoş olurdu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?