Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm bnmm ne güzeell yakışır arkadaşıma.. :1hug:

e ama burası çalışanalrın topiği o kdr uzun yazılınca geriye dönüp okuyamıyoruz hadi onun yazdıklarını olkuyamıyorum zten ama onun yüzünden anlaştığım canlarımın yazdıkları kaçıyo aralarda...ben biş idemiyorum bişi ortada ise dürüst olucaksın öle kıvırmak olmaz....bu fikirde yanlız olduğumuda düşünmüyorum..

canmm
bak hepimiz çalışıyoruzz bazen çok yoğun bazen rahat rahat
devlet ya da özel sektör farkı yok bencee
konunun uzamasına gerekte yok olur mu cutee

hadi kızlarr yeni tarifler yazın bu konuda tatlıoya bağlansnn
cutecim robotcumm okiia.s.

yaa kızlarr... bizim kurabiyeyi biri yapcaktı burdan... kimdi o...
dün annemlere götürmüştüm... biz evde yokken babam yemiş..

sonra beraber çay içerken o mutfaktaki kurabiyeleri getirinde yiyelim... kim aldı diye sordu anneme... biz hepimiz bir göz göze geldik.. baba ben yaptım onalrı dedim ama adam inanmadı yaaa... sonra tarif edince zorla inandı valla...

aştım sanırım kendimi.. babam bile bu kadar performans beklemiyormuş bendenkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o kurabiyeyi geçen eşimde anlatıyodu anneme
anne gerçekten çok güzel yapmış diye :kedi:
annem de öyle diyo bizim kız evde makarnadan başka bişi yapmazdı şimdi kurabiyeler
börekler maşallah dio ))))

ne güzel işte daha ne ..ben asıl şu renkli çocuklar için filan olan kurabiylerden yapmak istiyorum bi ara ..oyun hamuru gibi geliyor insanın gözüne ama görüntüsü çok hoş yaa..ablam çok maharetlidir ..o çok yapar böyle şeyler ...yiğenimin doğum gününde çocuklar için bir aperatifler bir kurabiyeler yapmış anlatamam ..rengarenk ,çocuk motifleri filan ..hayretler içerisinde kaldım akannehir

yok cnm bnm sıkıntım dürüst olunması...burada diğer topikte anlaşıp geldik biz birbirimizi az çok tanıyoruz ..hepimiz dürüstlükle birbirimize güven verdik..

dün biliyorsunuz doğum günü çocuğuydum...
güne kocişim sayesinde zaten aşk dolu başlamıştım....bu akşama kadar böyle devam etti...
annemler de bize gelecekler demiştim ya,samimi olduğumuz karşı komşumuzla..neyse güç bela akşamı ettim...çıktım işten...bir trafik bir trafik...allammm dedim noluyoruz,biri benim için yolları mı kapattı...olmaz ya kendimi avutuyorum.
10 dk.lık yolu 30 dk.da geçtik...oldu mu saat 19:40
eee ben annemlere 19:30 da bizde olun demiştim ne olacak şimdi deyip koştura koştura durakta indikten sonra eve yol almaya başladım....
bu arada hani yağmur vardı...o ne sıcaktır ki her tarafımdan ter damlamaya başladı o değil elimde çanta yetmiyor gibi bir de şemsiye var...kendimi kaybetmiş gibi koştururken elimdeki şemsiyeyi
önümde giden amcanın kafasına çarpmayayım mı...eyvah dedim Ada kırdın adamın kafasını özür dile derken yerde bir siyahlık.....o an kendimi nasıl kaybettim anlatamam.Dedim nasıl ya şemsiyeyle adamın kafasını yerinden çıkarmadım değil mi yok ya bu bir kamera şakası olmalı doğum günümde başıma gelenler......falan derken yerdekinin adamın peruğu olduğunu farkettim...
aman edim amca bey kusuruma bakma...adamın yüzü olmuş mos mor,kızım dikkat etsene diye bir payladı,amca dedim özür dilerim farkedemedim kendi saçınız olmadığını....
hay allammm ya Ada dilini kes kopar adama özrün kabahatinden büyük oldu...toparlamaya çalıştım ama nafile amca fesupanallah çeke çeke uzaklaşmaya ben de kaldığım yerden koşmaya başladım oldu mu saat 20:00...ahanda tlf.um çalıyor demeye kalmadan kızkardeşim aradı.
abla nerdesin....
kapıda kaldık....çalıyoruz zili açan yok...
off ya dedim kırın kapıyı Bedi evde ((
geliyorum 5 dk.ya....
neyse sonunda ulaştım eve...hımmm herşey normal,kapı sağlam,dışarıda kimse yok...asayiş berkemal...
girdim içeri...anammm babam,annem,hatice abla,eşi,kızı,kızkardeşim...bekliyorlar..
kociş te davul gibi şişmiş gözlerle olayı anlamaya çalışıyor....malum sabaha kadar çalıştıktan sonra işim var deyip dışarıdaydı ya akşama kadar 16:00 da yatmıştı..hepi topu 4 saatlik uykuyla sersem gibi olmuş paşam...
neyseki aksilikler o dk.dan itibaren yerini keyfe bıraktı...annemler yaptıkları yemekleri sarıp sarmalamış getirmişler..sarma bile sarmışlar o derece yani.
yemek yedik....muhabbet falan derken.Bedi biraz gecikeceğini haber verdi şirkete,ohhh dedim kociş yanımda...
sonra salonda otururken kardeşim mutfakta pastanın mumlarını yakmış getirdi.Bir iyiki doğdun ve mum üfleme seromonisinden sonra yaşlandığımı idrak ettim ama o an çok ta umursamadım...şimdi şimdi farkediyorum olayı...yahu 28 bitti be....
ve hediye faslı...
annemler..salonuma avize
hatice ablalar....artan yemekleri falan koymam için küçük çelik tencere takımı
kızkardeşim çok hoş capri kot ve tunik üzerine uygun bir kolye....almışlar...
aşkım mı....eee adam boş yere o kadar saat dolanmamış yollarda...
kocişimin hediyesi de laptop'tu kızlar.....anlayacağınız kesin net.bağlatıyoruz....
offf yoruldum yazarken,sizde okurken yorulacaksınız....
şimdilik bu kadar ...

Son düzenleme:
yok cnm bnm sıkıntım dürüst olunması...burada diğer topikte anlaşıp geldik biz birbirimizi az çok tanıyoruz ..hepimiz dürüstlükle birbirimize güven verdik..

terbiyesizlik etme cute yeter artık aşıyorsun sınırı ama .. . ben yalancımıyım ne demek istiyorsun sen ..başka topicte ne kadar kendini tanıtmışsın bilemem ama bir insana yalancı diyebilecek kadar sorunlu olduğun belli ..topiğe gelmem seni rahatsız etti galiba ondan bütün bu tahammülsüzlüğün anlaşıldı ..

adammmm.. canım yaaaa... ay çok sevindim... bak ne süprizler bekliyormuş seni.....
nice senelere tekrardan.....

artık net bağlatmanın zamanı geldi sanırım... hemen telekomaa:)))))

robotçuumm tarifleri alsana ablandan yaa bize de söylee sonraa ama )))

adaaa ayy peruğu düşürdün he ))))
güzel bi doğum günü geçirmişsin canmm nice senelerin olsn inş..
eşinin hediyesi de baya süpriz olmuşş
güle güle kullan tüm hediyelerini

ayy canım yaa senin için hala çocuk ruhlu.... ne güzel....

ben hiç heves etmem öyle şeylere yaaa....

bu arada cutecim ve rootçum... ne olur... biraz hatrımız varsa... ne olur bitirin şu durumu...

Adacıımmm inamıyorum adamun peruğunumu düşürdün :roflol:

çok sevindim cnm bak anlamlı olmuş hediyesi hem..evde nette ihtiyaç cidden artık tariflerini laptopa bakarak yaparsın ,kablolu almayın sakın modemi olurmu cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…