günaydınlar fındıklı
fıstıklı
ballı
lokumlar :)))
anladığınız gibi bugün pek bir neşeliyim...dün harika bir gün geçirdim... :kedi:
anlatacağım birazdan...
gün kutlama konuşulmuş,dedim ben de 100. günümüzü hesaplayayım bari evliliğimizin...gele gele 1 ağustosa kızkardeşimin düğün gününe denk gelmesin mi kaydirigubbakcemile3
tmm cnm nasıl algıladıysan öyle olsun
kalp kırmak çözümse kır gitsinn
tmm cnm nasıl algıladıysan öyle olsun
kalp kırmak çözümse kır gitsinn
e ama burası çalışanalrın topiği o kdr uzun yazılınca geriye dönüp okuyamıyoruz hadi onun yazdıklarını olkuyamıyorum zten ama onun yüzünden anlaştığım canlarımın yazdıkları kaçıyo aralarda...ben biş idemiyorum bişi ortada ise dürüst olucaksın öle kıvırmak olmaz....bu fikirde yanlız olduğumuda düşünmüyorum..
yaa kızlarr... bizim kurabiyeyi biri yapcaktı burdan... kimdi o...
dün annemlere götürmüştüm... biz evde yokken babam yemiş..
sonra beraber çay içerken o mutfaktaki kurabiyeleri getirinde yiyelim... kim aldı diye sordu anneme... biz hepimiz bir göz göze geldik.. baba ben yaptım onalrı dedim ama adam inanmadı yaaa... sonra tarif edince zorla inandı valla...
aştım sanırım kendimi.. babam bile bu kadar performans beklemiyormuş bendenkaydirigubbakcemile3
yaa kızlarr... bizim kurabiyeyi biri yapcaktı burdan... kimdi o...
dün annemlere götürmüştüm... biz evde yokken babam yemiş..
sonra beraber çay içerken o mutfaktaki kurabiyeleri getirinde yiyelim... kim aldı diye sordu anneme... biz hepimiz bir göz göze geldik.. baba ben yaptım onalrı dedim ama adam inanmadı yaaa... sonra tarif edince zorla inandı valla...
aştım sanırım kendimi.. babam bile bu kadar performans beklemiyormuş bendenkaydirigubbakcemile3
canmm
bak hepimiz çalışıyoruzz bazen çok yoğun bazen rahat rahat
devlet ya da özel sektör farkı yok bencee
konunun uzamasına gerekte yok olur mu cutee
hadi kızlarr yeni tarifler yazın bu konuda tatlıoya bağlansnn
cutecim robotcumm okiia.s.
yok cnm bnm sıkıntım dürüst olunması...burada diğer topikte anlaşıp geldik biz birbirimizi az çok tanıyoruz ..hepimiz dürüstlükle birbirimize güven verdik..
ne güzel işte daha ne ..ben asıl şu renkli çocuklar için filan olan kurabiylerden yapmak istiyorum bi ara ..oyun hamuru gibi geliyor insanın gözüne ama görüntüsü çok hoş yaa..ablam çok maharetlidir ..o çok yapar böyle şeyler ...yiğenimin doğum gününde çocuklar için bir aperatifler bir kurabiyeler yapmış anlatamam ..rengarenk ,çocuk motifleri filan ..hayretler içerisinde kaldım akannehir
gulsuncum....
teşekkür ederim canım....darısı nice nice yaşlara inşallah....
yaa aslında tarifleri netten de bulurum da sorun yaptıklarımı yiyecek çocuk olmaması ..kime yapıp yedireceğimkaydirigubbakcemile3robotçuumm tarifleri alsana ablandan yaa bize de söylee sonraa ama)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?