Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

alkisalkisalkis süperdiiii

Annemden şikayet: "Kızlar için harcadığın tatlı dilinin onda birini bana harcasaydın, şimdi biber dolması yerine mantı yiyor olurdun!" Canım annem, ne demek. Senin yerin bambaşka.

Pür dikkat televizyonda Pınar Altuğ'u seyreden kocama: ''Ne o, çok mu beğendin hayatım?'' diyorum. ''Yok be bebeğim, ona baktıkça seni görür gibi oluyorum.'' diyor. Susuyorum, hiç irdelemiyorum, kabul ettim gitti.

Vajina estetiği en sık yapılan 3. estetik operasyonmuş. Genelde dar pantolon, mayo giyemedikleri için yaptırıyorlarmış. ışte bu bilgiyi öğrendiğimden beri gözüm dar pantolon ve tayt giyen kadınların malum bölgesine kayıyor. Adım sapığa çıkmaz inşallah.

o malum siteyi bir ara her gün okuyordum...
sonra çok sevgili bilgi işlemde ki arkadaş
bununla ilgili de uyarı maili gönderince...
tamam ya dedim okumuyorum ((

ben de ben de ..bir gün adım deliye çıkacak kendi kendime gülmekten iimikaydirigubbakcemile3

AMA Çok güzel oluyor vallahi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

o malum siteyi bir ara her gün okuyordum...
sonra çok sevgili bilgi işlemde ki arkadaş
bununla ilgili de uyarı maili gönderince...
tamam ya dedim okumuyorum ((

anamm bizim bilgi işlemci sanmam engellemz.:lepi:

bence de kaydirigubbakcemile3 ne işle meşgulsun sen kendini anlatırmısın biraz kaydirigubbakcemile3 bu arada imzana bayıldım :lepi:

yine hiç sevmediğim bi soru geldi işim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Tasarımcıyım ama kıyafet falan değil mutfak yerleşim planı tasarım+çizim Şeniz umarım anlatabilmişmdir delikafaduldendelikafadulden iç mimarlık tarzında bişey :lepi:bu arada bende bayıldım imzama delikafaduldendelikafadulden

beraber bayılalım o zaman :roflol:

geldm bacmm
anamm öküzcükk patroncukk
kendi gibi müştericik getirdi yanıma
şunu şöyle mi yapsak böyle mi yapsak diye die ıyyy

ayy canm benm kıyamam sana yaa
ben ağlamamştm ama gülsün gibi ama yanlışlık var memur beyy burda neden ordu yazıyo demiştim
memur ve eşim o sırada gülme krizine girmişti

üşüyorummmm.... şu kokoşun gırtlağına yapışmnak istiyorum.... be klimayı kapattıkça o açıyorrrkötükedihüso

üşüyorummmm.... şu kokoşun gırtlağına yapışmnak istiyorum.... be klimayı kapattıkça o açıyorrrkötükedihüso

bişey diyim mi bizim işyerinde de var aynı durum ama olay ters :dance::dance:
Gerçi bizim oda 4 yandan güneş alıyor terliyorsun ben açıyorum o kapatıyor :1closedeyes:
Bugünde elbise giydim ama hayret kapatmadı ayaklarım buz gibi oldu ben kalktım kapattım .
sona yine açtım hala açık bakalım ne zaman kapatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…