Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

zaten şimdi çamasırları serdi diyorki karsı apartmandaki kadın haftayada bana gel kaça çalısıosun dedi diyo izlemiş beni iyi çalışıyormusum diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa canım bizde de aynı durum söz konusu benim olduğum oda güneş almıyor.. bölünmüş ve ortada.. onalrınkide 2 taraftan güneş alıyıor.. açmayın demiyorum ama arada kapatmalarını rica ediyorum.. 2 saat açlışıyorsa yarım saatliğine kapatıyorum.. ama bugün ben kapattıkça 5 dak sonra gelip açıyor... birde kapısını kapatınca kapının altınsan soğuk direk ayaklarıma vuruyor... ayağında kalın beyaz çorapla ve kıaşlık ayakkabıyla bende sıcakalrdım tabi... menepozlu karı ne olcak... :mymeka:

yok bizim öyle değil canım hem güneş alıyor hemde tek terleyen ben değilim.
bende her daim açmıyorum ama mesela ben ayarlıyorum 1 saat açıyorum 15 dk kapatıyorum eee buda öyle yapınca inadına kapatmıyorum delikafaduldendelikafadulden
sen dikkat et canım :1shok:

canmm hemen çıktı aldmm
ilk fırsatta denicemm )))
sakin tatlmm uyus de geçç olmassa fişi çek ))))

canım didşmekten artık bunaldım gerçekten yaaa.... birde huy edindi gidip direk firma sahibine şikayet ediyor beni.. gerçi ağzının payını alıp oturdu amaasempatiksalakcinni
anladım canım.. valla dikkat etsemde olmuyor.. bizimki merkezi sistem ve her odada çalışıyor.... çok kötü bir durum yani...
kızlar o dondurma tarifi çok iddaalı geldi bana ama masraflıymışşş
canım çok güzel görünüyorr... aama uğraşamam valla... o kadar hazır dondurma varki..zemuszemus

ne kadar mal yaa
çocuk gibi şikayet ediyo demek öküzcüüküünn bayan versiyonuıu

gülsün senin gibi tatlı bi hatunla nasıl uğraşıyolar anlamıyorum wallaolumunekankayizsmile
ya bu arada canım dondurma istedi...
dondurma kupunun en altına çikolata ve muzu küp küp ufak parçalar yapıyorum üstünede sadece sade dondurmaa
offf süper oluyorrr...cokacimcoook

bu arada çok garip bişey oldu ben bu gelinliğin üstünü bi yerde gördüm ve bayıldım. :jeyyar:
Bi ara paylaşmıştım hatırlayan vardır belki şimdi altını da buldum hep alt kısmı nasıl olacak die düşünüyordum ama ben altına hç böyle bişey düşünmemiştim. çok garip geldi.
Ben hep altına dümdüz model yada mendil etek düşünmüştüm.

Son düzenleme:
evt öyle yapmışlar ama
deymez sanırım o masrafa o çabaya
alt marketten daha iyi dimi cnm...:icecream:

kesinlikle canmm
ayy canm nasıl istedi yaf
aşkıım dondurma alsa eve gelirkenn

doğru canım çok yumurta var kokabilir

ıyy seviyorum ama kokusuna tahammül edemiyorum yaa
yumurta değen herşeyi çamaşır suyuna yatırıyorum kokuyo gibi gelioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…