- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
oy oy oyy.... hemen de naz yapmış annesine.... iyi olmuş iyi kardeşinin geliyor olması..
ee sen o zaman bol bol naz yap koçişe... madem onun dışarda oturma sevdası yüüznden hastalandın.... katlansın vallaa:))
bişey diyim mi bizim işyerinde de var aynı durum ama olay ters :dance::dance:
Gerçi bizim oda 4 yandan güneş alıyor terliyorsun ben açıyorum o kapatıyor :1closedeyes:
Bugünde elbise giydim ama hayret kapatmadı ayaklarım buz gibi oldu ben kalktım kapattım .
sona yine açtım hala açık bakalım ne zaman kapatacak
üşüyorummmm.... şu kokoşun gırtlağına yapışmnak istiyorum.... be klimayı kapattıkça o açıyorrrkötükedihüso
yaa canım bizde de aynı durum söz konusu benim olduğum oda güneş almıyor.. bölünmüş ve ortada.. onalrınkide 2 taraftan güneş alıyıor.. açmayın demiyorum ama arada kapatmalarını rica ediyorum.. 2 saat açlışıyorsa yarım saatliğine kapatıyorum.. ama bugün ben kapattıkça 5 dak sonra gelip açıyor... birde kapısını kapatınca kapının altınsan soğuk direk ayaklarıma vuruyor... ayağında kalın beyaz çorapla ve kıaşlık ayakkabıyla bende sıcakalrdım tabi... menepozlu karı ne olcak... :mymeka:
zaten şimdi çamasırları serdi diyorki karsı apartmandaki kadın haftayada bana gel kaça çalısıosun dedi diyo izlemiş beni iyi çalışıyormusum diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canmm hemen çıktı aldmm
ilk fırsatta denicemm)))
sakin tatlmm uyus de geçç olmassa fişi çek))))
anladım canım.. valla dikkat etsemde olmuyor.. bizimki merkezi sistem ve her odada çalışıyor.... çok kötü bir durum yani...
yok bizim öyle değil canım hem güneş alıyor hemde tek terleyen ben değilim.
bende her daim açmıyorum ama mesela ben ayarlıyorum 1 saat açıyorum 15 dk kapatıyorum eee buda öyle yapınca inadına kapatmıyorum delikafaduldendelikafadulden
sen dikkat et canım :1shok:
canım çok güzel görünüyorr... aama uğraşamam valla... o kadar hazır dondurma varki..zemuszemuskızlar o dondurma tarifi çok iddaalı geldi bana ama masraflıymışşş
kızlar o dondurma tarifi çok iddaalı geldi bana ama masraflıymışşş
canım didşmekten artık bunaldım gerçekten yaaa.... birde huy edindi gidip direk firma sahibine şikayet ediyor beni.. gerçi ağzının payını alıp oturdu amaasempatiksalakcinni
anladım canım.. valla dikkat etsemde olmuyor.. bizimki merkezi sistem ve her odada çalışıyor.... çok kötü bir durum yani...
canım çok güzel görünüyorr... aama uğraşamam valla... o kadar hazır dondurma varki..zemuszemus
bende baktm tarife canm ama çok yumurta varr
kokmaz diye nortunu düşmüşler ama bilmiyormm
bende baktm tarife canm ama çok yumurta varr
kokmaz diye nortunu düşmüşler ama bilmiyormm
evt öyle yapmışlar ama
deymez sanırım o masrafa o çabaya
alt marketten daha iyi dimi cnm...:icecream:
doğru canım çok yumurta var kokabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?