evt canım ama ankara ve bursalıda var aramzıda...
ayy robot nereye kayboldu yaa.. casper da yok.....
gitmeeee. sakın gitmeeee.... ben gittim... çeşmebaşı oldu kütüğüm.... tavsiye etmiyorum.. hiç güzel bir duygu değil....lmaz:
ee kuzenimin eşide çorumluu:)))
çorum'dasın he....uzakmışsın be tatlım
neyse bakalım,böyle idare ediyoruz uzakta olanlarla :)))
hadiiii peki çorumdamı yaşıyorlar??
evt canım ama ankara ve bursalıda var aramzıda...
ayy robot nereye kayboldu yaa.. casper da yok.....
ya temmuzda kpss olmasa gitmiycem gülsün
düşünsene en batıdan en doğuya kütük kayıcak
doğuya karşı filan değilim yanlış anlaşılmasın ama
canım trakyam varken ne gerek var
eşime diyorum bazen senin kütüğü bizim oraya aldırsak olmamııııkaydirigubbakcemile
kızlar....o mevzuyu biliyorsunuz hani soyadı...
gittik nüfus müdürlüğüne,kimliğimizi çıkarttıracağız...neyse yapıldı falan teslim aldık...
ayyy ismimden sonra Erdem soyadını görmedim ya....çevirdim birde kütük sivas yazıyor....
nasıl ağladım anlatamam,hıçkırıyorum resmen...millet dönüp dönüp bana bakıyordu...nasıl içime oturduysa artık...
ayy bende diyorum sen karı köylü olsaydınyaaa... ne olcaktı sanki falan diye:))ya temmuzda kpss olmasa gitmiycem gülsün
düşünsene en batıdan en doğuya kütük kayıcak
doğuya karşı filan değilim yanlış anlaşılmasın ama
canım trakyam varken ne gerek var
eşime diyorum bazen senin kütüğü bizim oraya aldırsak olmamııııkaydirigubbakcemile
:)) yok ben ağlamadım... ama kimliği değiştirmeye gittiğimde bu konuyu tamamen unutmuşum... aman ne güzel kendi soyismimde yazacak diye sevindirik sevindirik aldım kimliği...kontrol edeyim dedim.. bir baktım çeşmebaşı mah.. o an kafamdan aşağıya buz gibi sular.... dondum.... hemen benimkini aradım... ama benim kütüğüm değişti diye... oda gülüyor tabi...kızlar....o mevzuyu biliyorsunuz hani soyadı...
gittik nüfus müdürlüğüne,kimliğimizi çıkarttıracağız...neyse yapıldı falan teslim aldık...
ayyy ismimden sonra Erdem soyadını görmedim ya....çevirdim birde kütük sivas yazıyor....
nasıl ağladım anlatamam,hıçkırıyorum resmen...millet dönüp dönüp bana bakıyordu...nasıl içime oturduysa artık...
anammmmmm bizde malkaralıyız ama kimliği çıkarınca kütük urfaya kaycak...pek gidesim yok nüfus müdürlüğüne :))kaydirigubbakcemile3
ayy bende diyorum sen karı köylü olsaydınyaaa... ne olcaktı sanki falan diye:))
:)) yok ben ağlamadım... ama kimliği değiştirmeye gittiğimde bu konuyu tamamen unutmuşum... aman ne güzel kendi soyismimde yazacak diye sevindirik sevindirik aldım kimliği...kontrol edeyim dedim.. bir baktım çeşmebaşı mah.. o an kafamdan aşağıya buz gibi sular.... dondum.... hemen benimkini aradım... ama benim kütüğüm değişti diye... oda gülüyor tabi...
ayyy olmazlar cnm ya hemde urfalı hiç olmazz...
sana süpriz yapmış kocişin :))) kütük süprizi...
bu arada müdürlüğü herangibi belge götürüyormusunuz?? muhtarlıktan filan??
daha muhtarlık kaydıda değişecek yaalaelaelaelaelae
canım ince eski muhtarlığınızdan belge almanız gerekli.. o belge ile nüfusa gitceksin... kaydını ortan taşıttırıcaksın... sonra kimliğini değiştiriceksin.. eğer kendi soyisminide kullanacaksan ve nikah işlemleri sırasında evrak imzalamadıysan evlilik cüzdanınıda beraber götürceksin...
bu arada aksatma istersen ikamegah konusunu.çünkü refarandum için listeler asılmış... bir an önce değiştir ikametgahını..
sağol cnm ptesi ozmn halledeyim o işi
zor olcak ama mecburummm:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?