Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hadiiii peki çorumdamı yaşıyorlar??

ya temmuzda kpss olmasa gitmiycem gülsün
düşünsene en batıdan en doğuya kütük kayıcak
doğuya karşı filan değilim yanlış anlaşılmasın ama
canım trakyam varken ne gerek var
eşime diyorum bazen senin kütüğü bizim oraya aldırsak olmamııııkaydirigubbakcemile

kızlar....o mevzuyu biliyorsunuz hani soyadı...
gittik nüfus müdürlüğüne,kimliğimizi çıkarttıracağız...neyse yapıldı falan teslim aldık...
ayyy ismimden sonra Erdem soyadını görmedim ya....çevirdim birde kütük sivas yazıyor....
nasıl ağladım anlatamam,hıçkırıyorum resmen...millet dönüp dönüp bana bakıyordu...nasıl içime oturduysa artık...

evt canım ama ankara ve bursalıda var aramzıda...

ayy robot nereye kayboldu yaa.. casper da yok.....

burdayım burdakaydirigubbakcemile3 ne yapalım casperle ikimiz ankarada yaşayanlar olarak kalakaldık öyle :roflol: acasper gel biz de ankara muhabbeti yapalım kaydirigubbakcemile3

oluuurr hatta soyadını da alsın akannehir:roflol:

evlendik diye o kadar senelik kütüğüde değiştiriyorlaryaaa

ayy bende diyorum sen karı köylü olsaydınyaaa... ne olcaktı sanki falan diye:))

:)) yok ben ağlamadım... ama kimliği değiştirmeye gittiğimde bu konuyu tamamen unutmuşum... aman ne güzel kendi soyismimde yazacak diye sevindirik sevindirik aldım kimliği...kontrol edeyim dedim.. bir baktım çeşmebaşı mah.. o an kafamdan aşağıya buz gibi sular.... dondum.... hemen benimkini aradım... ama benim kütüğüm değişti diye... oda gülüyor tabi...

eeee benim memlekette mi değişecek istemem yahu ben memnumum Antalya ile :çok üzgünüm:

ayyy cnm kıyamam yaaaa bende ağlarım
bizim soyadıda komik
sonrada gülmekten ölürüm heralll :))delikafadulden

anammmmmm bizde malkaralıyız ama kimliği çıkarınca kütük urfaya kaycak...pek gidesim yok nüfus müdürlüğüne :))kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: aah ne güzel bizde aldırcas o taraflara az kaldı

benim anne tarafın trabzonlu :teytey:
babamın dedemin kütüğü istanbul beyoğlunda benim kimlikte öyleydi
şimdi ardahan göle oldu hala alışamadım güzelim beyoğlu gitti ardahan geldi diyorum eşime kızıyo :roflol:

ayyy olmazlar cnm ya hemde urfalı hiç olmazz...
sana süpriz yapmış kocişin :))) kütük süprizi...
bu arada müdürlüğü herangibi belge götürüyormusunuz?? muhtarlıktan filan??
daha muhtarlık kaydıda değişecek yaalaelaelaelaelae

canım önce eski muhtarlığınızdan belge almanız gerekli birinizin alması yeterli. .. o belge ile nüfusa gitceksin... kaydını ordan taşıttırıcaksın... sonra kimliğini değiştiriceksin.. eğer kendi soyisminide kullanacaksan ve nikah işlemleri sırasında evrak imzalamadıysan evlilik cüzdanınıda beraber götürceksin...ve 2 resim...
bu arada aksatma istersen ikamegah konusunu.çünkü refarandum için listeler asılmış... bir an önce değiştir ikametgahını..

sağol cnm ptesi ozmn halledeyim o işi
zor olcak ama mecburummm:sinifsinif:

ışyerimizin en gıcık ve kıl müdürü; anladık hijyene çok önem veriyorsun da, o klozetin üzerine serdiğin tuvalet kağıdının popona yapışıp kalacağını ve takım elbisenden dışarıya kuyruk gibi sarkacağını hesaplamazsan, öyle bütün gün kıpkırmızı dolaşırsın ortalıkta. Dua et yine insaflıyım da, toplantıya girmeden uyardım seni.

Annem ve küçük prensesim banyoya birlikte giriyorlar ve kızımın sesi duyuluyor: "Memelere bak memeleree..." Dışarıdan babam patlatıyor bombayı: "Ah be yavrum, eskiden memeydi onlar. Şimdi ne olduklarını ben de bilmiyorum!"

Bazı akşamlar evde kemençe çalıyorum. O esnada inadına mıdır nedir karımın çenesi hiç durmuyor, sürekli konuşuyor ve bir şeyler soruyor. Ne çaldığımdan bir şey anlıyorum, ne de duyduğumdan. Bir de “ıyi kemençenin yayındaki teller, erkek atın kuyruk kıllarından olur ve iyi ses verir.” derler. Artık bundan emin değilim, bence iyi kemençenin yayındaki teller, dişi atın kuyruk kıllarından olmalı. ıki katı ses çıkarır yeminle.

Tuvalete oturdu, gaz çıkardı; "Anne çişim gelsin diye önce korna çaldım." dedi. Yerim ben senin o korna çalan poponu!

Otobüs terminalindeki yaşlı teyze, etrafımızdaki tüm askere uğurlanan gençlere yaptığı gibi beni de askere gidiyorum sanıp boynuma nazar boncuğu taktı mı? Taktı. Ben onu askere giden yiğitlerden birinin anası sandım mı? Sandım. Elini öpüp boynuna sarıldım mı? Sarıldım. Kadın dilenci çıktı mı? Çıktı. Nazar boncuğunun parasını misli misli aldı mı? Aldı.
alıntı

:roflol::roflol:

Kardeş korkusu

Ablam 5 yaşındaki yeğenimin odası için aile figürlü kapı askısı almış; anne, baba ve iki çocuktan oluşan. Bizim ufaklık askıyı görür görmez surat asıyor ve herkesi gülmekten yerlere yatıran cümlesini kuruyor: "Anne bu ne böyle? Burda neden iki tane çocuk var? Yoksa bana kardeş yapmayı mı düşünüyorsunuz?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…