Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım bizde şehir değiştirdik ikametgahı taşımak için bir fatura yada elektirk suyu üzeirmize aldığımıza dair belge istiyorlar il nufus müdürlüğüne gidince başka bişi yok bizden muhtar kağıdı filan istemedi
bizim tuttuğumuz evde bizdne öçnce kaydı olanlar varmış o belgeleri de o sebeğple istedi eğer bizdne önce o adres boş olsaymış onalrıda istemeyecekmiş resim filan zaten demedi

hmm heryerde farklı demekki:))
ben de çıkıyorum... herkese iyi akşamlar ve iyi tatillerr:))) byee

evlensınler de görsünlerbakem
kocanın kocaman kocaman dertlerı var

ben bu yıl tatıl edemıycem:gitme:

o kadar arıyorum...
tarıyorum...ama bir türlü hani şu özellikle kahvaltılarda zeytin konulan uzun porselen ince servis tabakları var ya onlardan bulamıyorum...
cnmm bakırköy pazarından aldım ben geçen haftasonu 3,5 tu hemde fiyatı
beylikdüzü pazarında da var burada sormadım fiyatını gerçi ama en fazla 5 tir :))

off ya... ben de ev hanımı olup sürekli böyle sofraalr hazılamak istiyorummmmm.... böyle birde balkon istiyorum......

bende bendeeee boshayallersmile

saol cnm öyle napalım dayanıcas..düğün fotolarını videolarını bile alamadık daha Bursaya gidemedik tedavi yüzünden...
bnmkide s şeklide ,beyaz birde beylikdüzü pazarından mink oval aldım onlarda 1 er lira seri sonları oluyo beylikdüzündeki pazarda değerinin çok altında alabiliyosun markaları...

cutemmm ya evet işte o s şeklinde olanları diyorum
hem de ne kadar ucuzmuş senin dediğin yerde
olmazsa ben sana vereyim parasını sen bana al kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…