canım önce eski muhtarlığınızdan belge almanız gerekli birinizin alması yeterli. .. o belge ile nüfusa gitceksin... kaydını ordan taşıttırıcaksın... sonra kimliğini değiştiriceksin.. eğer kendi soyisminide kullanacaksan ve nikah işlemleri sırasında evrak imzalamadıysan evlilik cüzdanınıda beraber götürceksin...ve 2 resim...
bu arada aksatma istersen ikamegah konusunu.çünkü refarandum için listeler asılmış... bir an önce değiştir ikametgahını..
canım bizde şehir değiştirdik ikametgahı taşımak için bir fatura yada elektirk suyu üzeirmize aldığımıza dair belge istiyorlar il nufus müdürlüğüne gidince başka bişi yok bizden muhtar kağıdı filan istemedi
bizim tuttuğumuz evde bizdne öçnce kaydı olanlar varmış o belgeleri de o sebeğple istedi eğer bizdne önce o adres boş olsaymış onalrıda istemeyecekmiş resim filan zaten demedi
cnmm bakırköy pazarından aldım ben geçen haftasonu 3,5 tu hemde fiyatıo kadar arıyorum...
tarıyorum...ama bir türlü hani şu özellikle kahvaltılarda zeytin konulan uzun porselen ince servis tabakları var ya onlardan bulamıyorum...
off ya... ben de ev hanımı olup sürekli böyle sofraalr hazılamak istiyorummmmm.... böyle birde balkon istiyorum......
saol cnm öyle napalım dayanıcas..düğün fotolarını videolarını bile alamadık daha Bursaya gidemedik tedavi yüzünden...canım yaaa önemli olan sağlığın iyi gelciekse birazcık dişini sık... güle güle tatlımm
aa canım benim burdaki çağrı markette vardı..kırmızı, siyay, beyaz, yeşil, mavi... . her gidişimde görüyordum.. hemde dümdüz değilde s seklinde olandan..bir dahaki gidişimde eğer görürsem alıyımmı sana kızzz.....
günaydın canım herkese günaydın:)günaydnlarr
günaydın canım herkese günaydın:)
Uykum kaçtı güzel gelinler:)
günaydınlarrrrrrrr Ada kız da geldi ve yerini aldı :)))
evet canım biz çok çalışkanız ama en çalışkanınız benim ben 7 ye kadar burdayım ağlamak istiyorum yaaaaanasılsın tatlımm bugn pek kalabalık olmayız galiba herkes tatil yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?