kızlar bu kahvaltı sunumlarına da bayıldım
cute baksana şunlara ya....
Bir Dut Masalı: BAHAR KAHVALTILARI 1 -
canım yaaa önemli olan sağlığın iyi gelciekse birazcık dişini sık... güle güle tatlımmben çıktım,
yine hastaneyesıkıldım valla bu durumdan bitsede kurtulsam ... haydin öpüyoruuumm...
o kadar arıyorum...
tarıyorum...ama bir türlü hani şu özellikle kahvaltılarda zeytin konulan uzun porselen ince servis tabakları var ya onlardan bulamıyorum...
sayfalarım donuyo olmasına rağmen senin için tekrar geriye gittim cnm bak bu hikayeye,sipit paylaşmış...
Bir Dut Masalı: BİR DUT MASALININ HİKAYESİ
o kadar arıyorum...
tarıyorum...ama bir türlü hani şu özellikle kahvaltılarda zeytin konulan uzun porselen ince servis tabakları var ya onlardan bulamıyorum...
ben çıktım,
yine hastaneyesıkıldım valla bu durumdan bitsede kurtulsam ... haydin öpüyoruuumm...
off ya... ben de ev hanımı olup sürekli böyle sofraalr hazılamak istiyorummmmm.... böyle birde balkon istiyorum......
kızlarr bi yağmur yağıyo ki naslll
kızlarr bi yağmur yağıyo ki naslll
evet burda da ...mübarek yaz yağmuru değil kış yağmuru kaydirigubbakcemile3
çok sıkıldım
iyi haftasonları kızlar
byee
evet burda da ...mübarek yaz yağmuru değil kış yağmuru kaydirigubbakcemile3
hahaha gönderdikmi sonunda sizee:)
o zamana kadar belki fikrinde değişir canım.. yada gelinlikçiye gidince aklındakinın dışında bir model beğenen de çok oluyor..Bakalım artık ikisine de denerim hangi etek beğenirsem ona göre yaptırırım.
offf ya sonunda gelebildim
ayyy bugün aklımdaydınız hep kuzucuklarım kimde ne var yok bilemiyorum
ben adliyelerde helak oldum savcılarla görüşmekten öldüm pcim bozuldu ankara ile görüşmekten sıkıdım vesselam ters bir gün
sizde haber verin bana ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?