Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben çıktım,
yine hastaneye sıkıldım valla bu durumdan bitsede kurtulsam ... haydin öpüyoruuumm...

ay gelinlik modeli eklemiş sıpaydim ama ben resimleri göremiyorum :kedi: malum şirket bilgisayarından internet kısıtlı

o kadar arıyorum...
tarıyorum...ama bir türlü hani şu özellikle kahvaltılarda zeytin konulan uzun porselen ince servis tabakları var ya onlardan bulamıyorum...

adacım avcılardaydın sen di mi
ben beylikdüzünde züccaciye tarzı mağazalarda çok gördüm koçtaşta bile vardı
avcılarda da var özlem gibi yerlerde

ben çıktım,
yine hastaneye sıkıldım valla bu durumdan bitsede kurtulsam ... haydin öpüyoruuumm...
canım yaaa önemli olan sağlığın iyi gelciekse birazcık dişini sık... güle güle tatlımm
o kadar arıyorum...
tarıyorum...ama bir türlü hani şu özellikle kahvaltılarda zeytin konulan uzun porselen ince servis tabakları var ya onlardan bulamıyorum...

aa canım benim burdaki çağrı markette vardı..kırmızı, siyay, beyaz, yeşil, mavi... . her gidişimde görüyordum.. hemde dümdüz değilde s seklinde olandan..bir dahaki gidişimde eğer görürsem alıyımmı sana kızzz.....

Son düzenleme:
sayfalarım donuyo olmasına rağmen senin için tekrar geriye gittim cnm bak bu hikayeye,sipit paylaşmış...

Bir Dut Masalı: BİR DUT MASALININ HİKAYESİ

TEŞEKKÜR ETTİM SAĞOL CNM

o kadar arıyorum...

bende nezmn dışarı çıksam onlar çarpıyo gözüme
masraf ve çeyiz almaktan bıktım almıcam sizi diyorum
:))

ben çıktım,

byee cnm

off ya... ben de ev hanımı olup sürekli böyle sofraalr hazılamak istiyorummmmm.... böyle birde balkon istiyorum......

hmmm ol cnm ama onada bıkılır
ben evde duramam heralde

offf ya sonunda gelebildim
ayyy bugün aklımdaydınız hep kuzucuklarım kimde ne var yok bilemiyorum
ben adliyelerde helak oldum savcılarla görüşmekten öldüm pcim bozuldu ankara ile görüşmekten sıkıdım vesselam ters bir gün
sizde haber verin bana ne var ne yok

Bakalım artık ikisine de denerim hangi etek beğenirsem ona göre yaptırırım.
o zamana kadar belki fikrinde değişir canım.. yada gelinlikçiye gidince aklındakinın dışında bir model beğenen de çok oluyor..

hoşgeldin canım.. valla fena bir gün değildi... pek anlatmaya değer şeylerde olmadı güzelim.... herkes te bir mayışma söz konusu idi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…