Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

naptn robotcumm uyudun dimii bu saate kadrr

yokyaa ne uyuması 9 da ayaktaydım ..kahvaltı temizlik v.s ..birazdan da kızılaya ineceğim ..eşim arkadaşlarıyla buluşacak ben de şu cumartesileri karanfile açılan sosyete pazarı gibi olan pazara gideceğim ..ordan da eşimle buluşup papazın bağına semaverde çaya gideceğiz

ohh iyi yapmşssn canmm gez bakalımm
bende saat gözetliom 3 oolsa da gitsemm

ufak evde otursaydn şekerim
bizim ev kutu gibi ama sen sıkılırsın kocaman evden benm evim gibi bi eve geçiş yapsan kaydirigubbakcemile3

ufak evde oturamam ben çocukluğumdan beri hep büyük evlerde oturdum hiç küçük evde oturmadım ruhum bunalıyor öyle ..temizlemesi zor ama yayla gibi olacak benim evim birazdan resim ekleyeceğim buraya salonumun resmini

bende hep kocaman evlerde büyüdüm
ruhum sıkılır küçük evde
baba evım 4+1 idi
kendı evım3+1
cocuk olunca 4+1 ıstıyom

oh ne güzel valla.hafta sonu tatilini değerlendirme şansın var imrendim sana:))))benim içinde gez tamam mı:)) iyi eğlenceler

benm evimde küçük canm aynen fiş değiştirmeye bile gerek kalmıyo

bence büyük olması çok önemli ..ben küçük evde daralıyorum ...bi ayak atıyorsun bitiyo:)) benim evim büyük olduğu için çok kullanışlı ..misafir odam oturma odam bilgisaar odamda her birinde kanepler var ..bir misafirim gelse her bir aileye bir oda yapıyorum çok rahat oluyor ..küçük olsa o kadar misafiri nerde yatırıp kaldırayım ..ablam hep küçük evlerde oturdu ne çektiğini ben bilirim .biz bir araya geldikmi ablamlar abimler kardeşimler annemler 4 aile oluyoruz hepsi bende kalınca çok rahat oluyor bölünmek zorunda kalmıyoruz

oh ne güzel valla.hafta sonu tatilini değerlendirme şansın var imrendim sana:))))benim içinde gez tamam mı:)) iyi eğlenceler

sağolasın ama yağmur bastıracak gibi

şık bi salonun var robot güle güle kullan koltuk takımın çok rahat görünüyor

sağolasın ..evet koltuklar büyük her birinde bir kişi yatabiliyor ...bir de çok kullanışlı ikiyeayrılıp kapıdan geçebiliyor..imalatçı firmadan aldık ..o yönü çok hoşuma gidiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…