hımm ii bakalım sevindim senin adına:)) hoşgeldin tekrar:))hoşbulduk ..ben bugün çalışmıyorumki kaydirigubbakcemile3 bi gireyim dedim sadece kaydirigubbakcemile3
naptn robotcumm uyudun dimii bu saate kadrr
ohh iyi yapmşssn canmm gez bakalımmyokyaa ne uyuması 9 da ayaktaydım ..kahvaltı temizlik v.s ..birazdan da kızılaya ineceğim ..eşim arkadaşlarıyla buluşacak ben de şu cumartesileri karanfile açılan sosyete pazarı gibi olan pazara gideceğim ..ordan da eşimle buluşup papazın bağına semaverde çaya gideceğiz
ohh iyi yapmşssn canmm gez bakalımm
bende saat gözetliom 3 oolsa da gitsemm
ev 130 m2 sil sil bitmitor yaa gına geldi hee
ufak evde otursaydn şekerim
bizim ev kutu gibi ama sen sıkılırsın kocaman evden benm evim gibi bi eve geçiş yapsan kaydirigubbakcemile3
benimki 85 :))) süpürgenin fişini bi takıom hiç çıkarmadan tüm evi süpürüom.evin büyük olması değil kullanışlı olması öndemli.iki kişiyiz yetio artıo bile bi oda da hiç kullanılmıo:))))))))))ev 130 m2 sil sil bitmitor yaa gına geldi hee
oh ne güzel valla.hafta sonu tatilini değerlendirme şansın var imrendim sana:))))benim içinde gez tamam mı:)) iyi eğlenceleryokyaa ne uyuması 9 da ayaktaydım ..kahvaltı temizlik v.s ..birazdan da kızılaya ineceğim ..eşim arkadaşlarıyla buluşacak ben de şu cumartesileri karanfile açılan sosyete pazarı gibi olan pazara gideceğim ..ordan da eşimle buluşup papazın bağına semaverde çaya gideceğiz
benimki 85 :))) süpürgenin fişini bi takıom hiç çıkarmadan tüm evi süpürüom.evin büyük olması değil kullanışlı olması öndemli.iki kişiyiz yetio artıo bile bi oda da hiç kullanılmıo:))))))))))
bence büyük olması çok önemli ..ben küçük evde daralıyorum ...bi ayak atıyorsun bitiyo:)) benim evim büyük olduğu için çok kullanışlı ..misafir odam oturma odam bilgisaar odamda her birinde kanepler var ..bir misafirim gelse her bir aileye bir oda yapıyorum çok rahat oluyor ..küçük olsa o kadar misafiri nerde yatırıp kaldırayım ..ablam hep küçük evlerde oturdu ne çektiğini ben bilirim .biz bir araya geldikmi ablamlar abimler kardeşimler annemler 4 aile oluyoruz hepsi bende kalınca çok rahat oluyor bölünmek zorunda kalmıyoruzbenimki 85 :))) süpürgenin fişini bi takıom hiç çıkarmadan tüm evi süpürüom.evin büyük olması değil kullanışlı olması öndemli.iki kişiyiz yetio artıo bile bi oda da hiç kullanılmıo:))))))))))
oh ne güzel valla.hafta sonu tatilini değerlendirme şansın var imrendim sana:))))benim içinde gez tamam mı:)) iyi eğlenceler
şık bi salonun var robot güle güle kullan koltuk takımın çok rahat görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?