Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay valla bayıldım kaldırma fotonu ben aarda bakiim da sevaba gireyim canım ya.allah nazardan saklasın :))) eşinle de çok yakışmışsınız:)) yanaklarını sıkasım geldi valla...çok şekersin

ayy saol canm benm kırmızı kırmızı oldm yaf :kedi:
amiin canmm Allah razı olsnn eşimle çok yakıştırıyorlar
bi ara abin mi ne çok benziosunuz diolardı ))))

ayy saol canm benm kırmızı kırmızı oldm yaf :kedi:
amiin canmm Allah razı olsnn eşimle çok yakıştırıyorlar
bi ara abin mi ne çok benziosunuz diolardı ))))
birbirine benzeyen çiftler iyi anlaşırlarmış.bende bi tane ekliim bizi de çok benzetiolar

selaaam herkese...

kız beylikdüzünde 85 m2 lik evi nasıl bulabildiniz..biz o kdr aradık biras ufak olsun die yok anam yok 160 m2 hepsi, oturduğum ev 145 m2 buna şükür dedik :)))

kısss sen ne şekersin yaa:))) allah kocana bağışlasın seni bayıldım çok yakışıonuz birbirinize:)))
aynı tepkiyi vermiştim bende çok şeker caper :))

birbirine benzeyen çiftler iyi anlaşırlarmış.bende bi tane ekliim bizi de çok benzetiolar
aman nazarlar değmesin o zaman canmm
tamam bekliyormm

saol cutemm hoşgeldnn

dimi ama çok şeker....:)))))))

eeee seni de görsek fena olmaz hani:) bugün maskeleri indirme günü:))

açık kapalı farketmez güzelim her halinle bombasın :))

sağolasın ..utandım ulennn :kedi: tosunum da bomba dyor da ne bombasıysam atom bombasımı acep :roflol: önemli olan iç güzellik dış güzellik bir yere kadar ..tosunuma yeetiyorsam ne ala kaydirigubbakcemile3

millet ben hazırlanıp çıkacağım şuanda gözüme rimel sürüyorum :)) ..makyajı sevmem ama tek tutkum göz kalemi :)))

nurdann
çok tatlısınız yaff
çiçekli elbiseli fotoğrafınız çok güzell
kaşı kız totonu nazar değmesn
çok sağol canım benim.valla bittim ben sna söyliim:))))maşallah bin kere:)))kaşırım kızzzz merak etme bence sen hep kaşı dışardan eve gelince sendeki risk daha fazla:)))))))))hemende kaldırmış fotoyu ne güzel arada bakardım ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…