ay valla bayıldım kaldırma fotonu ben aarda bakiim da sevaba gireyim canım ya.allah nazardan saklasın :))) eşinle de çok yakışmışsınız:)) yanaklarını sıkasım geldi valla...çok şekersin
vay anasını be analar neler doğuruyormuş :))))) valla süpersin ya.endama bak sen.maşallah 41 kere :)))bekle geliyor resimler
birbirine benzeyen çiftler iyi anlaşırlarmış.bende bi tane ekliim bizi de çok benzetiolarayy saol canm benm kırmızı kırmızı oldm yaf :kedi:
amiin canmm Allah razı olsnn eşimle çok yakıştırıyorlar
bi ara abin mi ne çok benziosunuz diolardı))))
benimki 85 :))) süpürgenin fişini bi takıom hiç çıkarmadan tüm evi süpürüom.evin büyük olması değil kullanışlı olması öndemli.iki kişiyiz yetio artıo bile bi oda da hiç kullanılmıo:))))))))))
aynı tepkiyi vermiştim bende çok şeker caper :))kısss sen ne şekersin yaa:))) allah kocana bağışlasın seni bayıldım çok yakışıonuz birbirinize:)))
vay anasını be analar neler doğuruyormuş :))))) valla süpersin ya.endama bak sen.maşallah 41 kere :)))
açık kapalı farketmez güzelim her halinle bombasın :))
bir dilim bir endamımçenem kadar varmıyım sempatiksalakcinni sağolasın idare ediyoruz işte <<he p açık resimler denk geldi sana ama
aman nazarlar değmesin o zaman canmmbirbirine benzeyen çiftler iyi anlaşırlarmış.bende bi tane ekliim bizi de çok benzetiolar
selaaam herkese...
kız beylikdüzünde 85 m2 lik evi nasıl bulabildiniz..biz o kdr aradık biras ufak olsun die yok anam yok 160 m2 hepsi, oturduğum ev 145 m2 buna şükür dedik :)))
aynı tepkiyi vermiştim bende çok şeker caper :))
dimi ama çok şeker....:)))))))
selaaam herkese...
kız beylikdüzünde 85 m2 lik evi nasıl bulabildiniz..biz o kdr aradık biras ufak olsun die yok anam yok 160 m2 hepsi, oturduğum ev 145 m2 buna şükür dedik :)))
eeee seni de görsek fena olmaz hani:) bugün maskeleri indirme günü:))
selaaam herkese...
açık kapalı farketmez güzelim her halinle bombasın :))
heee baktım:))gözüm gönlüm açıldı bebaktınmı nurdan siliyorum hee ona göre
utanma kıss iltifat değil gerçekten çok hoşsun...
sağolasın ..utandım ulennn :kedi: tosunum da bomba dyor da ne bombasıysam atom bombasımı acep :roflol: önemli olan iç güzellik dış güzellik bir yere kadar ..tosunuma yeetiyorsam ne ala kaydirigubbakcemile3
eeee seni de görsek fena olmaz hani:) bugün maskeleri indirme günü:))
haydi bakalım iyi eğlenceler:))millet ben hazırlanıp çıkacağım şuanda gözüme rimel sürüyorum :)) ..makyajı sevmem ama tek tutkum göz kalemi :)))
çok sağol canım benim.valla bittim ben sna söyliim:))))maşallah bin kere:)))kaşırım kızzzz merak etme bence sen hep kaşı dışardan eve gelince sendeki risk daha fazla:)))))))))hemende kaldırmış fotoyu ne güzel arada bakardım ben:))nurdann
çok tatlısınız yaff
çiçekli elbiseli fotoğrafınız çok güzell
kaşı kız totonu nazar değmesn
albümde sadece düğün fotolarım var ama, du ekliim sana başkada foto..eeee seni de görsek fena olmaz hani:) bugün maskeleri indirme günü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?