- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
benımde koltuk takımımın bırı çift kişilik yatak oluyo ıkı tane 3lüsünden aldımkı mısaıfım kalınca zorluk olmasın
zaten aıleler uzakta kesın gelınce kalırlar
dığer odamda köşe takımım var
o odamıda sık kullanmıoz ama o odamız bjk renklerle süslü cok özel:asigim: bıze göre
:))) temizliği kolay kullanımı kolay evimi çok seviyorum... tam hayalimdeki gibi.benm evimde küçük canm aynen fiş değiştirmeye bile gerek kalmıyo
:))) temizliği kolay kullanımı kolay evimi çok seviyorum... tam hayalimdeki gibi.
allah daha güzellerini versin herkese inşallah...hayalimdeki evim biraz daha genişti ama napalm kendi evimiz sonuıçta biraz küçük ama yetiyo şimdilik
casper ve robot resimleriniz yokmu ya çatlıcam meraktan:))))sağolasın nurdan ...önemli olan mutluluk tabi ...
sağol canım:)):))))nurdan eklemeye çalışaymm albüme okii
casper ve robot resimleriniz yokmu ya çatlıcam meraktan:))))
kısss sen ne şekersin yaa:))) allah kocana bağışlasın seni bayıldım çok yakışıonuz birbirinize:)))canmm ekledm albümee bakabilrsinn bak geri silicem canmm
kızzz zaten arkadaşmışız:))ben de ekliyorum bak arkadaşımol önce ama
kısss sen ne şekersin yaa:))) allah kocana bağışlasın seni bayıldım çok yakışıonuz birbirinize:)))
ay valla bayıldım kaldırma fotonu ben aarda bakiim da sevaba gireyim canım ya.allah nazardan saklasın :))) eşinle de çok yakışmışsınız:)) yanaklarını sıkasım geldi valla...çok şekersinsaol canm benmm ayy utandm..
Amiinn amiin canm benmm:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?