Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anladım canım... o zaman mobilyalarını alırken makul ölçülerde almaya çalış ve teslimat evlenene kadar teslim alamayacağını belirt... ve teslimat zamanı geldiğinde evinize göre değiştirme olabileceğinide konuş.. ... bunları kabul ediyorlarsa şimdiden alabilriisn bence canımm... bende koltuklarımın rengini sonradan değiştirmiştim... yeniden yapılmıştı..... problem yapmazlar bence...

Halı-perde- gibi ürünleri zaten almam şimdi ama mobilya aklımda model falan var. çok battal bi ürün zaten istemiyorum riske atamam kendimi çünkü eyvahedigeldismile
Bizim şimdi alacağımız koltuk takımı belki bide yemek odası daha sonraya bırakırsak dediğin gibi bi ton masraf arasında kaynayacak Şeniz

aldığımız yerde zaten kalma şansı olacak en kötü son dakika duurma göre değiştirmeyi söylerim :bbo:

selam adra ,sürekli buradasın ama selam vermiyosun,ben vereyim dedimm...:)sürekli okuyosun bizi tanımışsındır artık,senin paylaşıcak bişilerin yok mu ?

sipidi ozmn şöle yapın
aldığınız mobılyalar orda kalsın ve ölçülerınde değişim olabıleceğini söyleyın:lepi:
zaten coğu mobılyacı buna evt der
ben beyaz eşyaları önceden almıştım aldığımın üst modellerı gelmıştı şansıma:jeyyar:
ama mobılya daha bı zor
bu arada resmını ılkkez gördüm cok güzelsınnnnnn

Selamlar.:kedi:Okumayı daha çok seviyorum.Hem benim eşim yok işim var.kaydirigubbakcemile3Aslında pek de tanıyamadım sizi.Yeni keşfettim sayılır.

Uğurböceği Teşekkür ederim album yapmıştım bi kaç resmim daha var. nişanla ilgili..
evet internetten bi kaç beğendiğimin model ve fiyatını bakıcam şimdi alırsan onlara direk gider bakarız.
yada başka yere benzeri modellere

aldığımız yerde zaten kalma şansı olacak en kötü son dakika duurma göre değiştirmeyi söylerim :bbo:
çok güzel heyecanlar bunlar yaa:)) ben 6 ay öncesinden almıştım mobilyalarımı ne heyecanlıydım yaa:)) allah kolaylık versin umarım herşey dilediğinden çok daha güzel olur canım...düğün ne zaman kısmetse_?

Günaydın kızlaaaaar
Ay yoğunluktan okuyamadım pek fazla yazdıklarınızı
ama herkes harika haftasonu geçirmiş
Bizimki çok yorucuydu
Ctesi düğünde bir kudurduk bir kudurduk çok eğlendik çok güzel geçti :dance: :teytey:
Pazarda piknikteydik orada da çok eğlendik ama pazar gecesi haşat olmuştuk sabah zor kalktım
Bu kadar koşturma bünyeme fazla geldi akannehir

kızlar lekendım. hamıs degılım sanırım. bıradan tahlıl snucunu alaktım ama sanırım gerek kalmadı

günaydın canım yorucu ama güzel geçmiş hafta sonun :)))) sevindim senin adına.ne güzel burdaki herkesin evliliği yolunda çok şükür allah bozmasın:))

Evet güzel heycanlar canım bizim net belli değil :sm_confused::sm_confused: ama ihtimallerime göre haziran gibi seneye olacak laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…