elde direk nakit verilecek fazla para yuok canım ama borca girdiğimizde sıkışıp ödenecek bilmiyorumkismile diğer türlü zaten yeni işe girdi falan eee babası alacak mobilyalarımızı da bu sefer hadi sıkıştık evi sonraya bırakalım olacak :bbo:
cnm ben köşe koltuğumu bi kaç ay önce aldım ev belli değilken ama şu varki beylikdüzündeki evlerin hepsi büyük uymama şansı olmuyo eşyaların,
birde şu durum var mobilya renkleri halı renkleri fln kafanızda kesin belli mi ,çünkü rengi uymayabiliyor sonra..
ama şunu da diyim ki önceden eşyaları almaya başlamanında avantajı var çünkü çok sıkışırsınız ,son zamanlarda çok masraf oluyo maalesef..
anladım canım... o zaman mobilyalarını alırken makul ölçülerde almaya çalış ve teslimat evlenene kadar teslim alamayacağını belirt... ve teslimat zamanı geldiğinde evinize göre değiştirme olabileceğinide konuş.. ... bunları kabul ediyorlarsa şimdiden alabilriisn bence canımm... bende koltuklarımın rengini sonradan değiştirmiştim... yeniden yapılmıştı..... problem yapmazlar bence...
aldığımız yerde zaten kalma şansı olacak en kötü son dakika duurma göre değiştirmeyi söylerim :bbo:
eğer sorun yoksa bu konularda alabilriisn canım...
selam adra ,sürekli buradasın ama selam vermiyosun,ben vereyim dedimm...:)sürekli okuyosun bizi tanımışsındır artık,senin paylaşıcak bişilerin yok mu ?
Selamlar.:kedi:Okumayı daha çok seviyorum.Hem benim eşim yok işim var.kaydirigubbakcemile3Aslında pek de tanıyamadım sizi.Yeni keşfettim sayılır.
çok güzel heyecanlar bunlar yaa:)) ben 6 ay öncesinden almıştım mobilyalarımı ne heyecanlıydım yaa:)) allah kolaylık versin umarım herşey dilediğinden çok daha güzel olur canım...düğün ne zaman kısmetse_?
aldığımız yerde zaten kalma şansı olacak en kötü son dakika duurma göre değiştirmeyi söylerim :bbo:
Hoşbulduk.hoşgeldn canm
gözün aydın:)))kızlar lekendım. hamıs degılım sanırım. bıradan tahlıl snucunu alaktım ama sanırım gerek kalmadı
günaydın canım yorucu ama güzel geçmiş hafta sonun :)))) sevindim senin adına.ne güzel burdaki herkesin evliliği yolunda çok şükür allah bozmasın:))Günaydın kızlaaaaar
Ay yoğunluktan okuyamadım pek fazla yazdıklarınızı
ama herkes harika haftasonu geçirmiş
Bizimki çok yorucuydu
Ctesi düğünde bir kudurduk bir kudurduk çok eğlendik çok güzel geçti :dance: :teytey:
Pazarda piknikteydik orada da çok eğlendik ama pazar gecesi haşat olmuştuk sabah zor kalktım
Bu kadar koşturma bünyeme fazla geldi akannehir
gözün aydın:)))
çok güzel heyecanlar bunlar yaa:)) ben 6 ay öncesinden almıştım mobilyalarımı ne heyecanlıydım yaa:)) allah kolaylık versin umarım herşey dilediğinden çok daha güzel olur canım...düğün ne zaman kısmetse_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?