Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aynen bende mesela 5 tane siyah ayakkabım var diyelim hala aaa su siyah ayakkabı ck guzell diyince yuh ya yuh diyo valla ama şimdi bitane begendim lacivert kırmızı beyaz yazlık ayyy bayıldım pembeside vardı ama laciverti alcam belki pembeyide alırım o anki ruh halime baglı ama cok guzeldi ya bak yine aklıma geldisempatiksalakcinni bizim dolap 6 kapaklı 4 u benim kociş dioki utanma benimkinede koy kendi malın gbi kullankaydirigubbakcemile3

bide erkekler hep kadınları beklerız derler ya bı yere gıderken
yalannnnnnnnn
ben eşimi 1 saat beklıyom
evden çıkana kadar o süreklı bişiler dener
kenara atar bende süreklı attıklarını katlarım
bunaldım haa

dılek kocanda amma komıkmış he:roflol:
adamlar haklı mı nee
ben beyaz kırmızı lacıvert kombınesını sevmedım
bı türlü
herkeste var ondan sanırım

mesela bizde biyere gidecez ya akşamdan konusuoz işte yarın taksime gidelim gezelim diye sabah 9 da uyandırılıyorum hadi hadi hazırln hazırlan gidecez hadi ayyyyyy yeter diyorum ya sabahın 9 unda ne işim var taksmde sanki taksimin giriş cıkıs saati var
dılek kocanda amma komıkmış he:roflol:
adamlar haklı mı nee
ben beyaz kırmızı lacıvert kombınesını sevmedım
bı türlü
herkeste var ondan sanırım

kız bu cok değişik sandalet tarzı bilegi beyz önü capraz lacivert kırmızı ilk defa böyle bi ayakkabıyı begndim valla acık giymem pek hep babet giyerdim

tatlmm kocacn nasl olduu nesi varmşş

canım sağolasın....sanırım gece gittiğin de ofiste bir ara uyuyakalmış...cam da açıkmış böbreklerini üşütmüş,tahlilde taş ve ya kum çıkmadı...

canım benim :))) opuyorumnanaktan düşünceli arkadaşım teşekkür ederim.Benim takımım beyaz renkli canım,pazar günü ben yine baktım bulamadım.Kociş daha iyi bu arada.Pazar günü migrosa geldik seni arayayım bir dedim çantaya elimi attım tlf. yok meğer tuvalet aynasının önünde unutmuşum evde...
Ya aslında kırmızı ve siyah alsam zıt renklerle kontrast yapmış olmaz mıyım ki kaydirigubbakcemile3

offf canım nedir bu bizim çektiğimiz bilmem ki... :ecrin_bebek: sanırım sonunda bunu göreceğiz kaydirigubbakcemile3

aa hemen belli olmuyomuki ben olsam ertesi gün test yaparım ohaoldumsmile yuha bana ne kdr cahilim bu konularda kaydirigubbakcemile3

tatlım kandaki beta hcg oranının hemen tahlille yükselip yükselmediği anlaşılıyor,hamilelikte bu hormon yükselirmiş.idrar testi ise regl tarihin geciktiğinde yapılırsa sağlıklı bilgi verirmiş

canımcım belli olamayabılırmıs ama kan testınde cıkarmıs
ayrıca ertesı gun hapı kullanmayın hormonalrı mahvedıyo. tecrubeyle sabıttır

sanırım bu kişiden kişiye değişiyor...ilk günlerden sonra bir ara almam gerekti ve yine beklediğim tarihte regl oldum...Uzmanlar bu hap için sadece aynı siklus içerisinde 2 kez kullanmayın diyorlar yani 1 ay da 1 den fazla kullanılmamalıymış

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy alemsin ne güldüm bu lafına be :)
aynen bende bir takıyorum hiç çıkarmadan süpürüyorum kaydirigubbakcemile3

bi soru sorabilir miyim?
Biz diyoruz ki şimdi koltuk takımını falan alalım sizce mantıklı mı yani sonuçta öyle yada böyle alıcaz bide ev işi olacağı içinde şimdi bakalım alalım ki ozamana ev almak daha rahat olsun dedik ama korkum mobilyalar eve sığar mı? Gerçi Hakanda diyorki eee kirada otursan napıcaksın oradan oraya taşınanlar nasıl sığıyor ona göre ev bakarız falan diyor sanırım beynim sulandıı

sipidi evınız bellı mı cnm
deil ise bence almanız bıraz sakıncalı
ben mesela ılk tuttuğumuz evı su bastı 1 hafta kalmıştı hemde düğüne
köşe takımıım bu evıme küçük geldı çünkü ona göre yapılmıştı
yanı en ıyısı ev belli olunca alsanız

dılekcım evt maalesef herkeste var
aynı ayakkabının 2 rengı mı var sadece
anlattın ya bende merak ettım
benn sade beyaz bı sandelet tarzı aldım
sade beyaz modası hem geçmıyo hemde yaz rengi:hulya:diye

Ev belli değil canım benim ama biz evi satın alıcaz kısmetse :Saruboceq:
Ona göre bakarız falan diye düşündük diğer türlü hem ev ,hem mobilya, hem düğün sıkışacaklar senağlama

sipidim o parayı kenara koyar sonrada alırsınız
kiracılar mecbur eşyayı eve göre alamıo
ama ev sızın herhalde başka bı eve uzun süre çıkmazsınız
öle olunca ben derımkı sonra alın
taksıtlerı ertelettırın yada şuan parası varsa koysun kenara

herkste varmı ki ohaoldumsmile ben beyaz elbisemle giymeyi düşünüom onu alıp
yalnız almadan neyle giyecegimi bile ayarladımkaydirigubbakcemile3
üzgünüm ama herkeste var....pazara bi gittim... anam her tezgahta dolu... her modelinden...
ama çok güzellerr:))) birde çantaları çıkmış.... off offf... almıycam bananeelmaz:

canım bencede böcüğün dediği doğru... bizde mobilyaları ekimde aldık... evi sonradan aldık... ama biz o kadar büyük aldıkki yapatk odası dolabını ve başlığını.... istediğimiz evden vazgeçmiştik bu yüzden... gerçi şimdiki evimide çok seviyorum...daha güzeli dnek geldi ama balkonu yokmirmirmirmir
siz kenara para koyun..... taksite vereceğinizi bankaya yatırın bence... çok daha işinize yarar.. peşinde fiyat baya farkediyor çünkü canım...

Son düzenleme:

elde direk nakit verilecek fazla para yuok canım ama borca girdiğimizde sıkışıp ödenecek bilmiyorumkismile diğer türlü zaten yeni işe girdi falan eee babası alacak mobilyalarımızı da bu sefer hadi sıkıştık evi sonraya bırakalım olacak :bbo:

cnm ben köşe koltuğumu bi kaç ay önce aldım ev belli değilken ama şu varki beylikdüzündeki evlerin hepsi büyük uymama şansı olmuyo eşyaların,
birde şu durum var mobilya renkleri halı renkleri fln kafanızda kesin belli mi ,çünkü rengi uymayabiliyor sonra..
ama şunu da diyim ki önceden eşyaları almaya başlamanında avantajı var çünkü çok sıkışırsınız ,son zamanlarda çok masraf oluyo maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…