Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kk da çalışıyosempatiksalakcinni

ay canım yeni işin hayırlı olsun,memnun musun;?alıştın mı?diğer konuda yazdım çeyizlerimizin çoğu aynı dantel kısmı şuan benimkilerde sarılı değil dolu dolu 2 sandık sadece dantel var kullanacak mıyım bilmiyorum valla vitrin ve gümüşlük hiçç sevmiyorum mutfaktaki dolapların arasına koyacakmıyım dantel bilmiyorum valla annecimde o kadar ördü boshayallersmile

cok memnunum cok şükür:Saruboceq:
alıştım gıttı
kullanmazsın emın ol
hiç güzel durmuo sımdıkı modern mobılyalarda
sempatiksalakcinni

aynen he kaydirigubbakcemile3 yatak odasına da koyak lazım hani 3lü konuluyor ya 2 ayna bir tarağın altına iyi gider

kırmızı-siyah bornoz takımı kullanan var mı int bakıyorum en ucuzu 150 YTL.
cnm bence mantıklı yaa o renklerde biz saçlarımızı boyuyoruzya sürekli hep akıyo yıkıyosun temiz ama lekesi var e her seferinde çaamşır suyu döküyon yıpranıyo..bnm bornoz beyaz ama saçımı kırmızı boyucamya yakışırsa renk gidip kırmızı bornoz alcam kaydirigubbakcemile3

ben mavi beyaz kullanıyorum canm.
eee kızlar akşama ne yemekler varr
benm pirinç pilavm var ee yanına ne yapsamm
karışık kızartma yaptım ben :)geç oldu ama cvplamak :))

Sanırım yeni alanlar daha net bilir diğer topiğe de yazdım..
kırmızı-siyah istiyorum ama renk atar mı falan bilmiyorum :sm_confused:
bence ii markanın atmaz yaa..özdilekte fiyatlar nsl..bnmkiler özdilek ama alalı 2 yıl fln olmuştur fiyatını hatırlamıyorum cnm ...

kızgın hallerede gel biri bebiş dio ,dieri bitanem

,
seninde bnm gibi olmuş ben 1 yıl ayrı evde eşim senelrdir ailesinden ayrı evde yaşadı ve ikimizinde eşyaları vardı..naptık mı çoğunu topladık annesinin yazlğına götürüces..balkonda yığılı allahtan demonteli..
tuttum bende ıvır zıvırları e yenielri gelince kalabalık oldu tabak çanağa kdr hepsini attım valla...

bende balım diyorum eşime
soyadıda bal la başlıyo
hemde çok tatlı yaaa:icecream:
bazende isot gibi ama yaklaşma
isot :roflol:

ayyy canım ya gitmişsin bile...
biraz geç oldu ama neyse ben cevaplayayım sen nasıl olsa kursun :)))
bütün büyük marketlerin baharat bölümlerinde var merak etme bulursun...
okedir cnm eşime sordum duydum öle bişi dedi..ben gidip bakiim markete..
cnm biz eski göçmenlerdeniz yani ananem ve babanne tarafı göçmen ve o pilavları hep yemişimdir :)) gerçekten çok leziz olurr...

ben daha o duyguyu yaşıyamadım
24 saat beraberizz
aynı yerde çalışıyoruz :))
bizde aynı yerde çalışıyoruz..ama ben yinede çok özlüyom,görüpte dokunamamak ,öpmemek kötü oluyo akşama kdr zor tutuyom kendimi

kk da çalışıyosempatiksalakcinni

kız böcük korkuyom senden hee,çok gizli saklısın...bizim fabrikadamısın, nesin :) müdürün ekrana bakiim arada o olmayasın sen

uzun oldu azcık ama napiim çok kaynatmasaydınız sizde kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINLARRRRR
sevgili KK camiası inanılmaz yoğun günelr yaşamaktayım. iş yerini borçlular bastı bir sürü ödeme alıyoruz yığınla insan var koşturmaktan çalışmaktan dert anlatmaktan öldüm resmen.
bakalım bugün nasıl gidecek

hayırlı sabahlar

sanırım benım pc de sorun var
sayfaları gerı dönüp okuyamıyom ve programlarımı acamadım
gelemezsem cok özlen benı:gitme:

canım iş olsunda varsın yoğun ol boşver:))

hayırlı sabahlar

sanırım benım pc de sorun var
sayfaları gerı dönüp okuyamıyom ve programlarımı acamadım
gelemezsem cok özlen benı:gitme:

alla alla.... yeniden başlatsan canım...

haklısın gülsün
hatta robot kızacak ama genelde haklısın
valla patronlar seviniyor sevinincede üzerinde baskı kalmıyor iş olmayınc patronlar gergin oluyor buda daha kötü hale getiriyor durumu

günaydın canım:)) senin iş yerini borçlular basmış benimkini alacaklılar ben napiiim:)) olmayan paranın neysiyle ödeme yapiiim:))

amma dertli başlamışsınız güne
alacaklar verecekler
amann sallann gtsın
ama genelde alacaklılar basar

günaydınlarr

adaa seni rüyamda gördüm :))
beraber bi tatil yöresindeyiz , otelde suitde kalıyoruz , bi odada siz bi odada ben eşim ve annemler :))
yağmurlu bi gün, otelin balkonunda kahvaltı ederken aşağıda havuza girenleri izliyoruz ,, ne alakaysa :)))

günaydınn güzellerr
yoğun ama güzel bi gün olsn inş..
kapıdan girer girmez patroncumm
caspersyy ....Beyi hemen araa işi soruyo demesiyle başladm güne
hadi bakalım hayırlısı
kocacmla aramızı düzelttik tabiki de çook mutluyum
güne de güzel başladmm
aşkıımm günaydınn kelimesi ne kadar da özelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…