kk da çalışıyosempatiksalakcinni
ay canım yeni işin hayırlı olsun,memnun musun;?alıştın mı?diğer konuda yazdım çeyizlerimizin çoğu aynı dantel kısmı şuan benimkilerde sarılı değil dolu dolu 2 sandık sadece dantel var kullanacak mıyım bilmiyorum valla vitrin ve gümüşlük hiçç sevmiyorum mutfaktaki dolapların arasına koyacakmıyım dantel bilmiyorum valla annecimde o kadar ördü boshayallersmile
cnm bence mantıklı yaa o renklerde biz saçlarımızı boyuyoruzya sürekli hep akıyo yıkıyosun temiz ama lekesi var e her seferinde çaamşır suyu döküyon yıpranıyo..bnm bornoz beyaz ama saçımı kırmızı boyucamya yakışırsa renk gidip kırmızı bornoz alcam kaydirigubbakcemile3kırmızı-siyah bornoz takımı kullanan var mı int bakıyorum en ucuzu 150 YTL.
karışık kızartma yaptım ben :)geç oldu ama cvplamak :))ben mavi beyaz kullanıyorum canm.
eee kızlar akşama ne yemekler varr
benm pirinç pilavm var ee yanına ne yapsamm
bence ii markanın atmaz yaa..özdilekte fiyatlar nsl..bnmkiler özdilek ama alalı 2 yıl fln olmuştur fiyatını hatırlamıyorum cnm ...
Sanırım yeni alanlar daha net bilir diğer topiğe de yazdım..
kırmızı-siyah istiyorum ama renk atar mı falan bilmiyorum :sm_confused:
kızgın hallerede gelafiyet olsn canmm
ayy ne güzell))) yapmak istemiyorum bişi
msj atmş kocacm bişi sormştm cevap yazmş sonuna da bebiş yazmş
bebiş kelimeisni sadece sinirli ve tavırlıyken söyler
bende tamam bitanem yazdm
buda benm kızgın halimdir))))
patates kızartması olabilirr
börekde var
ya da kendi yapsn ben niye yapıyorum :dilcikar:
,gülsün annemlerde kullanıyor sebil
çok hoş ve kullanışlı bencede
evimiz öyle tuhaf bir evki sebili yakıştıramadım ben zaten ev hiç hayalimdeki gibi değil
zaten ben hastaned eyatarken tutuldu gerçi aşkitom istersne bozarız anlaşmayı dedi ama başka ev aramayı hasta hasta gözüm kesmedi mobilyalar gelecekti zamada yoktu kaldı öyle.
tuhaf bişi ya
kalıyorum şimdi evde ama sanki misafir gibiyim allak bullak oldum.
yeni eşyalar sevgilimin bekar evinden gelen eskiler alaksız alakasız ürünler offff evin kendide eski benim çeyizden süper yeniler tam bir keşmekeş söz konusu
isot :roflol:bende balım diyorum eşime
soyadıda bal la başlıyo
hemde çok tatlı yaaa:icecream:
bazende isot gibi ama yaklaşma
okedir cnm eşime sordum duydum öle bişi dedi..ben gidip bakiim markete..ayyy canım ya gitmişsin bile...
biraz geç oldu ama neyse ben cevaplayayım sen nasıl olsa kursun :)))
bütün büyük marketlerin baharat bölümlerinde var merak etme bulursun...
cnm biz eski göçmenlerdeniz yani ananem ve babanne tarafı göçmen ve o pilavları hep yemişimdir :)) gerçekten çok leziz olurr...
bizde aynı yerde çalışıyoruz..ama ben yinede çok özlüyom,görüpte dokunamamak ,öpmemek kötü oluyo akşama kdr zor tutuyom kendimiben daha o duyguyu yaşıyamadım
24 saat beraberizz
aynı yerde çalışıyoruz :))
kk da çalışıyosempatiksalakcinni
canım iş olsunda varsın yoğun ol boşver:))GÜNAYDINLARRRRR
sevgili KK camiası inanılmaz yoğun günelr yaşamaktayım. iş yerini borçlular bastı bir sürü ödeme alıyoruz yığınla insan var koşturmaktan çalışmaktan dert anlatmaktan öldüm resmen.
bakalım bugün nasıl gidecek
hayırlı sabahlar
sanırım benım pc de sorun var
sayfaları gerı dönüp okuyamıyom ve programlarımı acamadım
gelemezsem cok özlen benı:gitme:
günaydın canım:)) senin iş yerini borçlular basmış benimkini alacaklılar ben napiiim:)) olmayan paranın neysiyle ödeme yapiiim:))GÜNAYDINLARRRRR
sevgili KK camiası inanılmaz yoğun günelr yaşamaktayım. iş yerini borçlular bastı bir sürü ödeme alıyoruz yığınla insan var koşturmaktan çalışmaktan dert anlatmaktan öldüm resmen.
bakalım bugün nasıl gidecek
sipit imzadaki foton varya o çok güzel yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?