casper o zmn bugun senden ne uçan kaçan ne koşan:roflol:
ay canım ben biliodum böyle olacağını 41 kere maşallah allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin inşallah.ulen şiir gibi oldu yawf:))günaydınn güzellerr
yoğun ama güzel bi gün olsn inş..
kapıdan girer girmez patroncumm
caspersyy ....Beyi hemen araa işi soruyo demesiyle başladm güne
hadi bakalım hayırlısı
kocacmla aramızı düzelttik tabiki de çook mutluyum
güne de güzel başladmm
aşkıımm günaydınn kelimesi ne kadar da özelmiş..
allah kolaylık versin canım bizim de banyo tavanları bi tuhaf ne yapsa yukardaki duyuluo ben alışkınım bu tür seslere malesefgünaydın millet ....ben de sersem gibiyim bugün heee..saati akşam 7 ye kurdum ..saam 630 sıraları saatin çalmasını bekliyorum filan kaydirigubbakcemile3 amanın o da ne yukarki kattan birisinin atom bombası gibi gaz sesi geliyor ...ama adam nağme yapmış şarkıya dökmüş mübarek :roflol: o sesle yataktan bir fırladım ki sormayın neye uğradığımı şaşırdım .:roflol: adam da amma da gaz varmış heee ..arabaya koysanız 1000 km götürür iimi :roflol:
bu arada ayın onbeşi ...ödemeler v.s. günü ...zaten sersem gibiyim ..netten eft yaparken on kere bakıyorum heee ...bu kafayla bugün başkalarına para filan gönderirim ALıMALLAH..para isteyen varsa söylesin bari size göndereyim de yabancıya gitmesin :roflol:
günaydın millet ....ben de sersem gibiyim bugün heee..saati akşam 7 ye kurdum ..saam 630 sıraları saatin çalmasını bekliyorum filan kaydirigubbakcemile3 amanın o da ne yukarki kattan birisinin atom bombası gibi gaz sesi geliyor ...ama adam nağme yapmış şarkıya dökmüş mübarek :roflol: o sesle yataktan bir fırladım ki sormayın neye uğradığımı şaşırdım .:roflol: adam da amma da gaz varmış heee ..arabaya koysanız 1000 km götürür iimi :roflol:
bu arada ayın onbeşi ...ödemeler v.s. günü ...zaten sersem gibiyim ..netten eft yaparken on kere bakıyorum heee ...bu kafayla bugün başkalarına para filan gönderirim ALİMALLAH..para isteyen varsa söylesin bari size göndereyim de yabancıya gitmesin :roflol:
casper sevindim cnm, e akşam güzel geçmiştir,küsdükten sonra barışmak güzel oluyo
canm benmm çook saoll amiin amiinnay canım ben biliodum böyle olacağını 41 kere maşallah allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin inşallah.ulen şiir gibi oldu yawf:))
allah kolaylık versin canım bizim de banyo tavanları bi tuhaf ne yapsa yukardaki duyuluo ben alışkınım bu tür seslere malesef((((((( ha para göndereceksen bana gönder:)))) ama ben elden isterim sen getir:))))))))
allah kolaylık versin canım bizim de banyo tavanları bi tuhaf ne yapsa yukardaki duyuluo ben alışkınım bu tür seslere malesef((((((( ha para göndereceksen bana gönder:)))) ama ben elden isterim sen getir:))))))))
arada biz arada komşularım erotik film çekiyoruz:)))) artık birbirimize alıştık dermişim:))))) valla banyonun kapısını mıhlamadan yatmıom.ödüm patlıo duyulacak bişey diye.duşu bile çok ses yapmasın die az açıom.:)))ayıp denen bişi var ya:))sizin banyoda erotik film çekiliyor yani öylemi :roflol:
o da çok kötü yaaaa ..ne o öyle elini yüzünü yıkayacaksın ana yukardan seskaydirigubbakcemile3akannehir
milletin bütün özel hayatına tanık oluyorsun desene kasede çek de şantaj yap bari ..bu aralar nasılsa moda :roflol:
olur başka kölen olayım istersen hem para istiyor hem ayağına istiyor hanfendi :mymeka:
sana para mara yok ...:roflol:
çok iğrenççççyaf nefret ediyomm
yan komşunun banyo sesi bizim oraya gelio
adam sabah sabah bi öksürüyo
geçen sabah onun öksürme sesine ben kusacaktım iğrençç :uhm:kafamçokkarıştı
arada biz arada komşularım erotik film çekiyoruz:)))) artık birbirimize alıştık dermişim:))))) valla banyonun kapısını mıhlamadan yatmıom.ödüm patlıo duyulacak bişey diye.duşu bile çok ses yapmasın die az açıom.:)))ayıp denen bişi var ya:))
maksat para değil GÜLÜM seni görmek:))))))))
aynen öyle canmm
hiiç yapmak istemediğim bi iş vardı bugün onu yapıp aradan çıkarayım diyorum ama
şu acil işleri hafifletmem lazm önce
günaydın millet ....ben de sersem gibiyim bugün heee..saati akşam 7 ye kurdum ..saam 630 sıraları saatin çalmasını bekliyorum filan kaydirigubbakcemile3 amanın o da ne yukarki kattan birisinin atom bombası gibi gaz sesi geliyor ...ama adam nağme yapmış şarkıya dökmüş mübarek :roflol: o sesle yataktan bir fırladım ki sormayın neye uğradığımı şaşırdım .:roflol: adam da amma da gaz varmış heee ..arabaya koysanız 1000 km götürür iimi :roflol:
bu arada ayın onbeşi ...ödemeler v.s. günü ...zaten sersem gibiyim ..netten eft yaparken on kere bakıyorum heee ...bu kafayla bugün başkalarına para filan gönderirim ALİMALLAH..para isteyen varsa söylesin bari size göndereyim de yabancıya gitmesin :roflol:
beni görüp de ne yapacaksın ..resimlerden gördün işte ..resimlerim öyleyse gerçek halimde düşer bayılırsın:roflol::roflol:arada biz arada komşularım erotik film çekiyoruz:)))) artık birbirimize alıştık dermişim:))))) valla banyonun kapısını mıhlamadan yatmıom.ödüm patlıo duyulacak bişey diye.duşu bile çok ses yapmasın die az açıom.:)))ayıp denen bişi var ya:))
maksat para değil GÜLÜM seni görmek:))))))))
bu enerjıyle sen bütün işlerı bıtırırsın
öncelıkle maşallah dıyelım adama::roflol:
benım hesaba yollasan 1400 tl k kartı gelmış-tatlicadiarzu-
casper cim düzelmenize çok sevindim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?