Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gunaydın kızlar.

bugun izmir çok sıcak ya. yanıyoruz resmen. oylece yatıp uyumak ıstıyo ınsan

günaydın millet ....ben de sersem gibiyim bugün heee..saati akşam 7 ye kurdum ..saam 630 sıraları saatin çalmasını bekliyorum filan kaydirigubbakcemile3 amanın o da ne yukarki kattan birisinin atom bombası gibi gaz sesi geliyor ...ama adam nağme yapmış şarkıya dökmüş mübarek :roflol: o sesle yataktan bir fırladım ki sormayın neye uğradığımı şaşırdım .:roflol: adam da amma da gaz varmış heee ..arabaya koysanız 1000 km götürür iimi :roflol:
bu arada ayın onbeşi ...ödemeler v.s. günü ...zaten sersem gibiyim ..netten eft yaparken on kere bakıyorum heee ...bu kafayla bugün başkalarına para filan gönderirim ALıMALLAH..para isteyen varsa söylesin bari size göndereyim de yabancıya gitmesin :roflol:

casper sevindim cnm, e akşam güzel geçmiştir,küsdükten sonra barışmak güzel oluyo

ay canım ben biliodum böyle olacağını 41 kere maşallah allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin inşallah.ulen şiir gibi oldu yawf:))

allah kolaylık versin canım bizim de banyo tavanları bi tuhaf ne yapsa yukardaki duyuluo ben alışkınım bu tür seslere malesef((((((( ha para göndereceksen bana gönder:)))) ama ben elden isterim sen getir:))))))))

n
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim patroncukun hesabına yatıır da maaşımızı versin canm )))

casper sevindim cnm, e akşam güzel geçmiştir,küsdükten sonra barışmak güzel oluyo

saol canm benmm
evett güzel oluyo gerçekten ama
malum dönemdeym sarılıp uyumakla yetindk :kedi:
hoş kanepede uyumuşum ben
gece 1 e geliomş eşim uyandırmaya çalışıyo
ben sabah oldu sandım bi an işe gitmicem uykum var die saçmaladm
baktm yatağa götürüyo oleyy daha uyucam deyip uyumşm hemen

ay canım ben biliodum böyle olacağını 41 kere maşallah allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin inşallah.ulen şiir gibi oldu yawf:))
canm benmm çook saoll amiin amiinn
delikafadulden

allah kolaylık versin canım bizim de banyo tavanları bi tuhaf ne yapsa yukardaki duyuluo ben alışkınım bu tür seslere malesef((((((( ha para göndereceksen bana gönder:)))) ama ben elden isterim sen getir:))))))))

sizin banyoda erotik film çekiliyor yani öylemi :roflol:
o da çok kötü yaaaa ..ne o öyle elini yüzünü yıkayacaksın ana yukardan seskaydirigubbakcemile3akannehir
milletin bütün özel hayatına tanık oluyorsun desene kasede çek de şantaj yap bari ..bu aralar nasılsa moda :roflol:
olur başka kölen olayım istersen hem para istiyor hem ayağına istiyor hanfendi :mymeka:

sana para mara yok ...:roflol:

yaf nefret ediyomm
yan komşunun banyo sesi bizim oraya gelio
adam sabah sabah bi öksürüyo
geçen sabah onun öksürme sesine ben kusacaktım iğrençç :uhm:kafamçokkarıştı

arada biz arada komşularım erotik film çekiyoruz:)))) artık birbirimize alıştık dermişim:))))) valla banyonun kapısını mıhlamadan yatmıom.ödüm patlıo duyulacak bişey diye.duşu bile çok ses yapmasın die az açıom.:)))ayıp denen bişi var ya:))
maksat para değil GÜLÜM seni görmek:))))))))

ben saftirik geçen akşam duşa girmiştim eşim işten geldi
ona banyodan laf yetiştiriyorum şu şöyle bu böyle die
anamm dedim napıom benn yandakiler de duyar hepsini hemen sustum delikafadulden

aynen öyle canmm
hiiç yapmak istemediğim bi iş vardı bugün onu yapıp aradan çıkarayım diyorum ama
şu acil işleri hafifletmem lazm önce

bu enerjıyle sen bütün işlerı bıtırırsın

öncelıkle maşallah dıyelım adama::roflol:
benım hesaba yollasan 1400 tl k kartı gelmış-tatlicadiarzu-

beni görüp de ne yapacaksın ..resimlerden gördün işte ..resimlerim öyleyse gerçek halimde düşer bayılırsın:roflol::roflol:

bu enerjıyle sen bütün işlerı bıtırırsın

öncelıkle maşallah dıyelım adama::roflol:
benım hesaba yollasan 1400 tl k kartı gelmış-tatlicadiarzu-

maaşallah ki ne maaşallah borazan gibi mübarek:roflol:
yuh o kadar kkartıyla ne aldın beyaz eşyamı:roflol: gerçi bizim kredi kartlarının toplamı da yine 1500-2000 i buluyor ..

kızlar size bir soru
visco yatak kullanan varmı süngerimsi bir yapıda olduğundan sıcaklatıyor mu böyle bir ihtimal var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…